Jūs nodarbojaties ar seksu mēnešreižu laikā? Vai jūsu draugam nav problēmu sniegt Jums orālo seksu mēnešreižu laikā? Diemžēl esmu saskārusies ar aizspriedumiem tieši par orālo. Kā nākas, ka dažiem indivīdiem nodarboties ar seksu mēnešreižu laikā ir pilnīgi normāli, bet sniegt orālo i pretīgi? Kas tur pretīgs? Paldies par atbildēm.
Man arī neliekas patīkami mīlēties mēnešreižu laikā. Pat pretīgi. Cita lieta, ja tad, ja gandrīz nekā nav, smērējas, bet, ja iet pa nopietno, tad nē. Kur nu vēl ar orālo.Kuram tad patiktu laizīt asinis?! :D
Es nevisai gribu, jo īpaši pirmās dienās, jo sāp vēders. Ja vēl kādi asins recekļi, tad galīgi nē. Vienīgais ar roku var. Par laizīšanu gan nē, jo asinis, es izskatu nav tīras, nav higiēniski kkā. Ja kādi recekļi, asinis vēl sastums uz iekšu. Var ja svirto un asinis izdalās ar šķidrumu, tad super.
Nē, tas nav pretīgi. Esmu vīrietis. Man bija draudzene, pa kreiso. Vienreiz aizbraucot pie viņas (tālu no Rīgas dzīvoja), meitene saka, ka mēnešreizes esot. Un? Man problēmu nebija. Nebija problēmu meiteni orāli apmierināt. Asins? Un? Neko pretīgu nesajutu. Menstruālās asins? Mani netraucē. Mēs abi bijām asinīs. Bija labi.