karenmil @ 16.07.2022 14:46Man arī neliekas patīkami mīlēties mēnešreižu laikā. Pat pretīgi. Cita lieta, ja tad, ja gandrīz nekā nav, smērējas, bet, ja iet pa nopietno, tad nē. Kur nu vēl ar orālo.Kuram tad patiktu laizīt asinis?! :D
TimeToDream @ 29.09.2022 08:44
Pēkšņi izdomāji pacelt visas tēmas par seksu?
Lula @ 29.09.2022 09:54
Nakts vidū ?
Lula @ 29.09.2022 08:39
kādi tev informācijas avoti par tamponiem un patīkamajām mēnešreižu sajūtām? ??
TimeToDream @ 29.09.2022 08:44
Pēkšņi izdomāji pacelt visas tēmas par seksu?
Squirl @ 29.09.2022 04:33Vispār jau ja par tamponiem, es esmu vīrietis, bet es labi zinu, ka tamponi nu ir ļoti neveselīgi, seks mr laikā netraucē, sievietēm īpašajās dienas tur viss ir jutīgāks un esot patīkamāk, savādāka bauda, nu orāli gan nē, sievai liekas pretīgi un es pats ar kaut kā nē un ir tikai normāli to nedarīt kamēr ir tās dienas, nav jau mēnesi
Squirl @ 29.09.2022 04:33Vispār jau ja par tamponiem, es esmu vīrietis, bet es labi zinu, ka tamponi nu ir ļoti neveselīgi, seks mr laikā netraucē, sievietēm īpašajās dienas tur viss ir jutīgāks un esot patīkamāk, savādāka bauda, nu orāli gan nē, sievai liekas pretīgi un es pats ar kaut kā nē un ir tikai normāli to nedarīt kamēr ir tās dienas, nav jau mēnesi
izdzesa tavu profilu un esi atpakaļ ar vēl stulbākiem komentāriem ?l.sauliete @ 18.07.2022 09:02Man arī bija draugs pas man neveica orālo sexu mēnešreižu laikā. Ātri viņu pametu. Likās tik pretīgi, ka es kādam ar ko guļu varētu likties pretīga. Pretīgi. Un galvenais, ja salīdzina laizīt asinis un locekili un spermu, kas no tā izdalās. Sorry, loceklis ir daudz pretīgāks.
Kāpēc jūs pašas sevi ienīstat un liekaties sev pretīgas? Jums tast tika ieaudzināts?
ok asinis ir viens, bet tāpat aromāts tur lējā to dienu laikā nav patīkams. Nezinu nevienu kas iet lejā to dienu laikā kādam. Sekss to dienu laikā ir bijis, bet tāpat nav tas pats kas tad, kad mēnešreižu nav.karenmil @ 16.07.2022 16:19
cik tupai jābūt, lai nesaprastu, ka tavs ķermenis neprasa atļauju, kad "iztecēt". :D Un ar higiēnu tur nav nekāda sakara.
Wordrobe666 @ 17.07.2022 03:00
. Bet ir gadījumi, kad vīrs jeb sieva aizbrauc prom, tad, kad beidzās, piemēram uz divām nedēļām, tad sanāk palikt bez uz ilgu laiku.
Wordrobe666 @ 17.07.2022 03:00
. Bet ir gadījumi, kad vīrs jeb sieva aizbrauc prom, tad, kad beidzās, piemēram uz divām nedēļām, tad sanāk palikt bez uz ilgu laiku.