Man patika tas, ka nav jādomā, ko ēdīs, ēdienkarte jau gatava, viss jāsapērk un tik jāgatavo. Pagatavošana viegla un ātra, lielākoties viss garšīgs.
Brokastīs bieži bija, piemēram, biezpiena sacepums uz 4 dienām. Man liekas ideāli - svētdienas vakarā pagatavoju, nākamās 4 dienas ir gatavas garšīgas, veselīgas brokastis. Pusdienas pārsvarā veģetāras - sautējumi, lēcas, salāti utt. Vakariņās gaļa vai zivs. Patika, ka bieži (2-3x nedēļā, man tas bieži) bija zivs, jo pati ikdienā slinkoju ar zivs gatavošanu, tad vismaz bija iemesls pacensties pamainīt ēdienkarti. Un tad vēl uzkodas - ogas, augļi, dārzeņi, olas, biezpiens utt, kuras es gan apvienoju ar pamatēdienreizēm, kā mierīgi bija atļauts darīt. Pusdienas un vakariņas uz divām dienām pārsvarā, līdz ar to nav katru dienu jāgatavo, tik uzsildi otrā dienā.
Visvairāk patīk tas, ka tiek ļoti dažādota ēdienkarte. Savādāk, kad pati domāju, ko ēst, nevaru izgudrot neko jaunu, ko pamēģināt.
Agnese visu laiku maina un domā jaunas receptes. Baigais malacis īstenībā.
Viss sabalansēts, ar uzsvaru, lai pietiek olbaltumvielas.
Es iesaku pamēģināt, ja ir apnicis domāt par to, ko gatavot katru dienu.
Protams, ka gadās, kad liekas kaut kas negaršīgs, bet tas jau būtu nereāli izdabāt visām gaumēm. Bet bieži arī, kad izlasu recepti un nodomāju "nu šis gan būs neēdams", bet tomēr pamēģinu, esmu par rezultātu patīkami pārsteigta.