mynameisdana @ 25.05.2022 08:18Lietoju Kerastase! Protams, ne tikai vienu pašu šampūnu, bet visu sēriju, manā gadījumā tā ir rozā sērija pret matu izkrišanu. Patīk, kādi ir mati pēc mazgāšanas, ļoti mīksti, vieglāk ķemmējami un lielākais pluss, ka matu izkrišana arī ir samazinājusies
Stassy @ 25.05.2022 09:02Pēdējā gada laikā - Angel Professional; CHI; Insight; Olaplex. Man patīk vislabāk Olaplex
Bet matu eļļa man patīk no kitoko! Kā sāku lietot šo, citas nestāv pat klāt.
Izvēlos šos produktus, jo maniem matiem der!! + piemēram, angel un insight 100% var lietot pēc keratīna/botoksa, jo nav iekšā sls un visi parabēni utt.
Lorra @ 25.05.2022 18:43Lietoju pirms tam divus gadus no vietas Insight (bez parabēniem, sulfatiem). Tagad pārgāju uz BondiBoost.
jenna @ 25.05.2022 23:28Kerastase chronogoliste sērija ir nemainīgs favorīts. Reizēm gribas pamēģināt ko jaunu, man patika pēc ziemas arī Davines, tieši nou-nou sērijas šampūns un maska, likās, ka mati pilnīgi atdzīvojas . Olaplex arī patika, bet nejutu tādu wow efektu, lai pirktu visu laiku atkārtoti. Svarīgi saprast arī kāda ir matu struktūra un kāds ir vēlamais rezultāts, ko panākt, lai konkrētākus produktus ieteiktu.
raspberryyy @ 26.05.2022 08:26Viennozīmīgi Keune Care. Nav ļoti dārgi un ir visāda veida šampūni/kondic. Jutīgai galvas ādai, krāsotiem, bojātiem u.t.t.
Pati lietoju šampunu taukainiem matiem un nav vairs blaugznu! Maskas arī ļoti barojošas, tiešām iesaku. Pērku 4hair.lv
ko tu tieši lieto no oplex?Stassy @ 25.05.2022 09:02Pēdējā gada laikā - Angel Professional; CHI; Insight; Olaplex. Man patīk vislabāk Olaplex
Bet matu eļļa man patīk no kitoko! Kā sāku lietot šo, citas nestāv pat klāt.
Izvēlos šos produktus, jo maniem matiem der!! + piemēram, angel un insight 100% var lietot pēc keratīna/botoksa, jo nav iekšā sls un visi parabēni utt.
Wordrobe666 @ 25.05.2022 22:57
Kādas izmaiņas ir redzamas ?(pārejot ) paldies!
Fantasia @ 26.05.2022 08:07Es nopirku izslavēto Keratese,man šķiet pārvērtēta. Nekā diži woow nejūtu. Vispār vēl joprojām neesmu atradusi savus produktus.
NataL @ 26.05.2022 09:18Esmu mēģinājusi daudz profesionālos šampūnus un neesmu sapratusi to efektivitāti. Patiesībā es pat teiktu - spīd mazāk, taukojas ātrāk un atšķirība augšanā vai lūšanā nebija, pat pēc ilgstošas lietošanas, jo parasti tie iepakojumu jau palielāki. Tā kā nav jēga pārmaksāt. Zinu, ka citas bļaus par parabēniem untt. Bet matu šampūnam tak ir mērķis - tīra galva, veselīgi un spīdīgi mati. Paniekojos ar naudas tērēšanu, jēgu nesapratu. Tagad lietoju Avon un Inecto uz maiņām. Inecto īpaši iesaku. Tagad tieši drogās atlaides.
lapsa555 @ 26.05.2022 10:07Šampūnam ir tikai viens mērķis- attīrīt galvas ādu, tas, ko raksta uz šampūna etiķetes, ir tikai mārketinga triks, jo šampūns tiek noskalots kanalizācijā, bet kondicionieros ir vērts ieguldīties, labāk skatīties kondicionierus kur klāt ir visādas eļļiņas, jo tie, kuros ir silikoni un maksā kosmosu, tur tiek maksāts par nosaukumu, nevis sastāvu. Silikoni ir lēta sastāvdaļa.