Piekrītu. Laimai visu cieņu neuzgriezt muguru un nelikt raudošās storijus, bet reāli darīt kaut ko.Kenty @ 31.01.2025 15:25cilvēks vismaz šeit momentāli noreaģēja,.būs pie speciālistiem,, pie kuriem visdrīzākais pats negribēja iet.Arī ja nebūs kopā vismaz sirdsapziņa būs tīra,ka varēja beigties visādi
brunettte @ 31.01.2025 16:55Piekrītu. Laimai visu cieņu neuzgriezt muguru un nelikt raudošās storijus, bet reāli darīt kaut ko.
Sedokovai nebija problēmu.Džinga @ 31.01.2025 17:06
Nu pagriezt muguru un likt raudošus storijus būtu vairāk kā stulbi. Kaut kā baigi zema latiņa
Merilda @ 31.01.2025 12:59
Es arī domāju, ka viņam viņa glābiņš bija. Simpātiska un izskatīga sieviete, labs darbs, visur pie stūres sēdēja viņa un veda Kristapu, viņam nav autovadītāja apliecības, viņi bieži pavadīja laiku kopā ar viņas māsu, ciemojās pie mammas. Tieši viņa bija tā, kas visiem paziņoja, ka viņš nav nekad bijis vardarbīgs. Viņš ar viņu bija kopā pirms Mairitas.
Džinga @ 31.01.2025 12:07
nu jā, pa lielam jau jā, bet jādomā arī kā mēs tos večus audzinām bērnībā
LabaDabaDa @ 01.02.2025 12:12
Mēs audzinām? Ja bērnu audzina tikai sieviete, tad tas tas nozīme tikai vienu, ka kāds stulbs tēviņš nav darījis neko.
LabaDabaDa @ 01.02.2025 12:08
Alimentu nemaksātājiem nevar būt auto tiesības. Tā kā ja ar tādu sasienies, tad gatavojies sēdēt pie stūres mūžīgi.
LabaDabaDa @ 01.02.2025 12:08
Alimentu nemaksātājiem nevar būt auto tiesības. Tā kā ja ar tādu sasienies, tad gatavojies sēdēt pie stūres mūžīgi.
sokoladeszemene @ 01.02.2025 15:27
Bet šajā gadījumā, es pat neuzskatu, ka tas ir kaut kas tāds, ja Kristaps nemaksā alimentus. Mēs nezinām, ko Mairita no viņa prasa, cik daudz naudas prasa tiesāšanās un iespējams viņam vnk šobrīd nav no kā samaksāt. Es neticu, ka viņš ir tas vīrietis, kuram vienalga par bērniem, kurš vnk negrib maksāt. Viņam ir grūta dzīves situācija un tas, ka viņam nebūtu tiesīvas tiešām ir mazākais
viņam tiesības nebija arī tad, kad ar Mairitu bija kopā, ja pareizi atceros.LabaDabaDa @ 01.02.2025 12:08
brunettte @ 01.02.2025 16:35viņam tiesības nebija arī tad, kad ar Mairitu bija kopā, ja pareizi atceros.
sokoladeszemene @ 01.02.2025 15:27
Bet šajā gadījumā, es pat neuzskatu, ka tas ir kaut kas tāds, ja Kristaps nemaksā alimentus. Mēs nezinām, ko Mairita no viņa prasa, cik daudz naudas prasa tiesāšanās un iespējams viņam vnk šobrīd nav no kā samaksāt. Es neticu, ka viņš ir tas vīrietis, kuram vienalga par bērniem, kurš vnk negrib maksāt. Viņam ir grūta dzīves situācija un tas, ka viņam nebūtu tiesīvas tiešām ir mazākais
LabaDabaDa @ 01.02.2025 18:17
Viņš ir alimentu nemaksātāju sarakstā. Tas nozīmē, ka viņš nemaksā pat minimālos uzturlīdzekļus valstij. Lai cik mazi būtu ienākumi vai aptaurēta pretējā puse, vecāks vienmēr var vienoties ar uzturlīdzekļu fondu par individuālu grafiku, daļēju atmaksu vai citiem variantiem. Tas ir, ja cilvēku vispār interesē savi bērni. Nemaksāt neko un necik ir vienkārši cūcība.
Bet kamēr ir tādas muļķes kā tu, kas jebkurai vīrieša pastrādātai cūcībai meklē attaisnojumus, tikmēr tādi bezatbildīgi tēviņi turpinās taisīt bērnus pa labi un pa kreisi.
Gatavojies, tev ir visas iespējas būt par nākamo, kam nemaksās ne kapeiku "pilnīgi pamatotu iemeslu pēc".