Es arī agrāk nesapratu, kāpēc sievietes pacieš tādu necieņu pret sevi, bet tagad man viss ir skaidrs. Lūk arī iemesli. 1. Tas čalis ir Rihards (latviešu ekvivalents amerikāņu Čadam un Taironam) un sieviete negrib, lai viņu pievāktu sev kāda cita. Tā teikt, ja netiek man, tad lai netiek arī citai. Tām, kuras nav tēmā, Riharda augums sākas no 185 cm uz augšu un viņam ir ļoti izteiktas vīrišķīgas sejas nianses/kauli. Ja viņš vēl arī daudz saņem, tad tāds vīrietis vispār ir zelta vērts. 2. Ja viņa turpinās attiecības ar tādu cilvēku, tad viņa vienmēr varēs žēloties, cik viņai ir slikta dzīve un kādi vīrieši ir cūkas un nelieši. Labāku scenāriju pat neizdomāsi.
Autorei: paliec attiecībās. Dari visu, lai tās saglabātu un "izbaudi" līdz 30-35 gadiem. Tālāk viss notiks jau pēc standarta scenārija. Viņš ar tevi izšķirsies un tu jau varēsi vai nu veidot savu personīgo kaķu patversmi vai arī ar tevi samierināšanās kāds čalis, kurš tavā skatījumā, labākajā gadījumā, ir 4 vai 5. Toties tev būs saglabājušās atmiņas par to, kā tu spēji 10-15 gadus noturēt Rihardu un tas nav viegli.
Pateiksies vēlāk!