Sveiki!
Varbūt kada sapratīs un ieteiks kā rīkoties? Man ir 23 gadi, bey jutos tā it kā būtu 14 vau 15, jo nepārtraukti tieku kontrolēta no mātes puses. Es dzīvoju atseviški, sākuma likās, ka problēma atrisinājās ar to, bet tagad atkal vecā dziesma....
Piemēram, vakar mate piezvanīja un prasija ko daru, teicu, ka pie sevis esmu, mācos(lai gan satikos ar vienu draudzeni un tur iedzērām uc). Viņai es izklausījos pārāk prieciga, tāpēc viņa pateica, ka netic. Lai es atsūtot bildi, nobildēju dzīvokli ar visu logu(lai redz ka ara nakts) Protams, man tādas bikdes nebija un draudzene otrā Rīgas galā, tāpēc es dusmīgi pateicu, ka “nesūtīšu”, māte pateica, ka es meloju, ka neesmu pie sevis un tagad ir dusmīga...
Saprotu, ka skan berniskigi, bet man tiešām nav tās draudznei attiecibas ar māti un es negribu teikt par iedzeršanas uc, jo zinu, ka par to būs pārmetumi. Kad mēģināju teikt taisnību, tad bija teksti “ cik var dzeert, vispar palaidusies, tevi slikti ietekme utml”. Man atklati sakot ir sapigi ko tadu dzirdet, jo nekadas ziepes pa so laiku meesmu savārījusi, neko nelegālu neesmu lietojusi un stavokli “neesmu pa zaļotu”, bet tapat ir anormala kontrole. 23 gadi, bet tada sajuta ka man ir jābūt mūķenei un jāsēž 4 sienās.
Saprotu, ka mamma grib, lai uzticos, bet kad notiek tā kā šoreiz, man pašai vēlme uTiceties atkrīt, jo tapat viss būs slikti - ja saku taisnibu, tad slikti, ja nesaku, tas mele. Ari kad pasaku, ka ar draudzenem tiekos, sakas jautajumi - kadam,vai es vinas zinu, ko darīsiet, cikos busi pie sevis, kad varu piezvanit utml
Varbut kādai ir idejas ka atbrīvoties no šis kontroles? Izrunāties meginaju, bet mamma tapat turās pie sava...