Tinder/Badoo stāstiņi

Reitings 680
Reģ: 16.03.2020
Noteikti tamlīdzīgas tēmas ir bijušas, bet nu, man gribējās vēlreiz uztaisīt 😀. Padalāmies ar saviem stāstiņiem uz dzīves!
Es jau gadu esmu viena, un šobrīd grafiks ir tāds, ka esmu visu laiku aizņemta ar darbiem, plus, man ir tiešām baigais iekšējais bloks uz attiecībām, bet nu ko...atjaunoju profilu vienā no platformām, sāku rakstīties ar kaut kādu džeku(var teikt, pirmo, kas trāpījās 😀). Pēc nedēļas sarunājām satikties. Viņš atbrauca ar ričuku, ārā tieši bija ledus auksti 😀😀😀😀😀, mēs vnk divas stundas staigājām (es godīgi, jutos kā 15gadīga), riktīgi nosalām un ES(!!!) mums statjikā pirku kafijas, šim pat maks līdzi nebija.
Reāli tizli.
Tagad raksta katru dienu, bet es protams galīgi nesaprotu, kur tādas "attiecības" var virzīties 😀😀😀😀😀😀.
Lūdzu, pastāstiet kaut ko tādu, lai es nomierinos - ka ir arī trakāk.
P. S. Man šķiet, es nomiršu viena 😀.
08.04.2022 10:43 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
.Eksperte. @ 09.11.2022 21:09

Nav tā, ka tie, kas izvēlas bez bērnu sievietes ir tie, kam ir pašiem bērni?

Nu pēc šī foruma spriežot, vispār jau TIKAI izvēlas tie vīrieši kam nav bērnu, jo redz gan tās kam ir bērnu, gan tās kam nav, grib tikai vīriešus bez bērniem, ar citiem uzreiz sarunu pārtraucot. 😄
09.11.2022 21:17 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Aleksandrs @ 09.11.2022 21:17

Nu pēc šī foruma spriežot, vispār jau TIKAI izvēlas tie vīrieši kam nav bērnu, jo redz gan tās kam ir bērnu, gan tās kam nav, grib tikai vīriešus bez bērniem, ar citiem uzreiz sarunu pārtraucot. ?

Tiešām esi piefiksējis tādas, kas pašas ir mātes, bet meklē vīrieti tikai bez bērniem? Nu, tur ir kukū, bet abos dzimumos ir visādas grupas, par kurām neticībā jārauc uzacis 😁
09.11.2022 21:21 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Aleksandrs @ 09.11.2022 21:17

Nu pēc šī foruma spriežot, vispār jau TIKAI izvēlas tie vīrieši kam nav bērnu, jo redz gan tās kam ir bērnu, gan tās kam nav, grib tikai vīriešus bez bērniem, ar citiem uzreiz sarunu pārtraucot. ?

Es prasu jo šķiet neētiski, ja vīrietis, kam pašam ir bērns norakstītu sievieti ar bērnu.
09.11.2022 21:31 |

Reitings 2134
GhostGG @ 09.11.2022 21:10

Nu es gan teiktu, ka tas nav viens un tas pats. Šādus tekstus vispār nevajag ņemt galvā, tā ir deguna bāšana citu darīšanās. Manuprāt, bērnu neesamība nav nekas nosodošs, labāk tā nekā, klaberēt apkārt vienai ar bērnu, nu vismaz es uz to tā skatos.
Nu es gan neteiktu, ka galvā kaut kas saslēdzas. Es, personīgi, esmu novērojis, ka tas saucamais "saslēdzas galvā" ir pielīdzināms ar "svilst pakaļa", tas ir, ka saprot, ka variantu kļūst ar vien mazāk un mazāk un tad tikai to tā pasniedz, ka "esmu beidzot nobriedis".
Labi mēs te runājam par sievietēm ar bērniem, ka ir grūtāk atrast partneri, bet vīriešiem jau arī nav tik viegli kā tas varētu šķist, es pat atlautos teikt, ka vīriešiem, kuri līdz kaut kādam zināmam vecumam nav kaut nedaudz dzīvē "izsitušies" ir pat grūtāk kaut ko sakarīgu atrast. Bet tur jau arī ir tas pats stāsts no sērijas - vīrietis tuvu 40g, strādā vēl joprojām par minimālo, dzīvo pie mammas vai īri 10km dzīvokli, bet grib jaunu skaistu sievieti, kura viņu apkalpos. Būtībā šis viss, kas tika apspriests pēdējas lapās iet uz abām pusēm ar nereālām ekspektācijām un visām tām izrietošajām sekām.

Es laikam īsti nespēju iebraukt kas tieši ir tās nereālās ekspektācijas. Es nezinu, man nav pieredzes ar to, ko vairākums sieviešu prasa no vīrieša. Es māku atbildēt tikai par sevi.
09.11.2022 21:33 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Es laikam īsti nespēju iebraukt kas tieši ir tās nereālās ekspektācijas. Es nezinu, man nav pieredzes ar to, ko vairākums sieviešu prasa no vīrieša. Es māku atbildēt tikai par sevi.

Tā varētu būt, jo tu droši vien ar sievietēm netiecies :D Runa jau nav par to ko prasa, runa ir par to kāds tas pats prasītājs ir. Jāsaka, ka man ir bijuši randiņi, kur man ir jākož sev mēlē, lai restorānā nesāktu skaļi smieties, kad runa nonāk līdz tam, kādu, katrs partneri vēlētos :D Tagad, kad tu tā ieminējies, ir diezgan interesanti un smieklīgi attcerēties, uzlabo vakaru.
09.11.2022 21:44 |

Reitings 829
Reģ: 26.07.2022
Aleksandrs @ 09.11.2022 17:30

Cits daļēji, jā, bet tev nešķiet, ka ir vērojama korelācija kāpēc nenoliedzami lielais vairums tur ir ar bērniem?
Vai nav tā, ka tās bez bērniem tur tiek ātrāk un vairāk “izķertas”, tāpēc to tur nav tik daudz? Ja jau bērni tajā nespēlē nekādu lomu, kāpēc tur piemēram lielais vairums nav tikai melnmates vai tikai blondīnes? Varbūt tāpēc, ka matu krāsa tiešām nav svarīga, bet bērnu faktors gan? Vai arī uzskati, ka 90% līdz 30 gadiem vienkārši ir apbērnojušās? Tad jau mums ar demogrāfiju vispār nebūtu nekādas problēmas.

Tie ir tikai jusu noverojami :) tikpat labi es gadiem atpakal biju noverojusi ka tiesi brivi (gadiem!! ) , neko daudz sasniegusi un biskin divaini ( kaut ari katram mums kaadi putni galvaa ) tur Tinderi sedeja:)
Tad jau es labak izveletos kadu ar beerniem, neka tadu , kurs Nemaz izveidot labas, jegpilnas un noturet normalas attiecibas . Plus mana skatu punkta - Ja es iepazistos ar virieti lidz (teiksim 35 gadiem ) , kurs ne reizi nav bijis ilgstosas attiecibas un nav spejis sev nodibinat gimeni / maju/sakarigu darbu - tie ari nekad ta normali nevares jo tad jau sakas problemas ar pielaagosanos otram , un redz , jo vairak par sevi , jo gadiem ejot tas raksturs tads egoistiskaks paliek :)
Let’s be real - online aplikacijas ir vairak / mazak tikai laika kavesanai , pati esmu ta centusies iepazities (gadiem atpakal ) . Nav prieks manim , neko sakarigu neateadu , visi stasti bija kuriozi/ divaini / utt 😀 tacu , neko nesaku ja kada censas un ari atrod ko sakarigu , kaut kadam procentam jau jabut .
09.11.2022 21:44 |

Reitings 2134
GhostGG @ 09.11.2022 21:44

Tā varētu būt, jo tu droši vien ar sievietēm netiecies :D Runa jau nav par to ko prasa, runa ir par to kāds tas pats prasītājs ir. Jāsaka, ka man ir bijuši randiņi, kur man ir jākož sev mēlē, lai restorānā nesāktu skaļi smieties, kad runa nonāk līdz tam, kādu, katrs partneri vēlētos :D Tagad, kad tu tā ieminējies, ir diezgan interesanti un smieklīgi attcerēties, uzlabo vakaru.

Nu ja tu pati esi bomzis bet gribi vīrieti, kas tev nodrošinās lukšurī lajf, tad gan jau tās ir nereālas ekspektācijas. Es tagad tā atcerējos savus randiņus, no savas pierdzes nevaru neko sliktu pateikt par vīriešiem un viņu prasībām. Godīguma labad jāatzīst, ka man šķiet vispār neko neprasija. 😄 Tapēc par vīriešiem arī tā grūti pateikt.
09.11.2022 21:48 |

Reitings 2134
Omniva55 @ 09.11.2022 21:44

Tie ir tikai jusu noverojami :) tikpat labi es gadiem atpakal biju noverojusi ka tiesi brivi (gadiem!! ) , neko daudz sasniegusi un biskin divaini ( kaut ari katram mums kaadi putni galvaa ) tur Tinderi sedeja:)
Tad jau es labak izveletos kadu ar beerniem, neka tadu , kurs Nemaz izveidot labas, jegpilnas un noturet normalas attiecibas . Plus mana skatu punkta - Ja es iepazistos ar virieti lidz (teiksim 35 gadiem ) , kurs ne reizi nav bijis ilgstosas attiecibas un nav spejis sev nodibinat gimeni / maju/sakarigu darbu - tie ari nekad ta normali nevares jo tad jau sakas problemas ar pielaagosanos otram , un redz , jo vairak par sevi , jo gadiem ejot tas raksturs tads egoistiskaks paliek :)
Let’s be real - online aplikacijas ir vairak / mazak tikai laika kavesanai , pati esmu ta centusies iepazities (gadiem atpakal ) . Nav prieks manim , neko sakarigu neateadu , visi stasti bija kuriozi/ divaini / utt ? tacu , neko nesaku ja kada censas un ari atrod ko sakarigu , kaut kadam procentam jau jabut .

Es par tām online aplikācijām - nav, nav laika kavēšanai. Nu ir tur visādi krīpi, tas tiesa. Patiesībā čupām. Svaipo tik pa labi un raksta visām kam var. Bet ir veiksmes stāsti. Nu, manējais piemēram. Bet jā, ir grūti. Un ne tikai sievietēm es domāju.
09.11.2022 21:51 |

Reitings 1847
Nu ja tu pati esi bomzis bet gribi vīrieti, kas tev nodrošinās lukšurī lajf, tad gan jau tās ir nereālas ekspektācijas.

Es gan nedomāju, ka kāds normāls vīrietis vispār skatās vai arī, vai viņam vispār interesē cik sieviete pelna vai, kas viņai pieder. Šī, manuprāt, ir viena no lietām, ko daudzām (ne visām, lai nerastos te kašķis :D) sievietēm ir grūti pieņemt.
09.11.2022 21:54 |

Reitings 2134
GhostGG @ 09.11.2022 21:54

Es gan nedomāju, ka kāds normāls vīrietis vispār skatās vai arī, vai viņam vispār interesē cik sieviete pelna vai, kas viņai pieder. Šī, manuprāt, ir viena no lietām, ko daudzām (ne visām, lai nerastos te kašķis :D) sievietēm ir grūti pieņemt.

Tas kalpoja kā piemērs, lai uzvedinātu uz konkrētiem piemēriem. Laikam neveiksmīgs. Labprāt dzirdētu par tavā pieredzē esošām nereālām ekspektācijām.
09.11.2022 21:55 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
.Eksperte. @ 09.11.2022 21:55

Tas kalpoja kā piemērs, lai uzvedinātu uz konkrētiem piemēriem. Laikam neveiksmīgs. Labprāt dzirdētu par tavā pieredzē esošām nereālām ekspektācijām.
Es gaidu kad man uzkritīs uz galvas kāda smukā (var arī ar bērniem), vienreiz jau uzkrita, bet ilgi neizturēja, jo saprata ka es nebūšu princis glābējs.
:D
Tās ir manas nereālās ekspektācijas.
09.11.2022 22:15 |

Reitings 1847

Nu tas jau bija kādu laiku atpakal, iepzinos ar sieviti tinderī, pēc bildēm likās ok, neko daudz nepļāpājām, bija "match" uzaicināju aiziet pavakariņot (es pārsvarā nekad daudz nerakstos, labāk dzīvē paplāpāt). Sāksim jau ar to, ka atnāca nu galīgi ne tāda kā izsaktījās bildēs. Sauksim to par "ne visai". Labi, ko tur vairs, biju jau rezervējis galdiņu. Vakara gaitā aizrunājāmies par partneriem kādu gribētu utt. un tad arī sākās, šī gribot lai pelna kā minimums 3k+, ir ar savu dzīves vietu (vismaz 3 istabām), gribot vismaz, lai gadā var 3x ceļot, gatvaot, protams, neprotot utt ne tikai tas, bet tas pats tonis kādā viņa no teica, pat nezinu kā to nosaukt hmm tad ritīgi nasty. Es jau ieksēji esmu pārsmējies, domāju ok spēlēšu līdz. Es šai sāku prasīt, vai viņasprāt, viņa atbilst tādai sievietei, kādu tāds vīrietis gribētu? un vēl dažās lietas ( bet tās es te publiski neminēšu) Tajā brīdī es redzēju, ka viņas sejas izteiksme nedaudz mainījās, uz ko viņa atbildēja, ka es esmu ļoti nepieklējīgs :D Lai gan es pilnīgi neko par viņas izskatu neteicu. Lieki teikt, ka atlikušai vakars bija diez gan neveikls. Tas tā lielos vilcienos. Ir bijuši vēl visādi interesanti gadījumi, bet tas lai paliek citai reizei.
09.11.2022 22:26 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
GhostGG @ 09.11.2022 22:26

Nu tas jau bija kādu laiku atpakal, iepzinos ar sieviti tinderī, pēc bildēm likās ok, neko daudz nepļāpājām, bija "match" uzaicināju aiziet pavakariņot (es pārsvarā nekad daudz nerakstos, labāk dzīvē paplāpāt). Sāksim jau ar to, ka atnāca nu galīgi ne tāda kā izsaktījās bildēs. Sauksim to par "ne visai". Labi, ko tur vairs, biju jau rezervējis galdiņu. Vakara gaitā aizrunājāmies par partneriem kādu gribētu utt. un tad arī sākās, šī gribot lai pelna kā minimums 3k+, ir ar savu dzīves vietu (vismaz 3 istabām), gribot vismaz, lai gadā var 3x ceļot, gatvaot, protams, neprotot utt ne tikai tas, bet tas pats tonis kādā viņa no teica, pat nezinu kā to nosaukt hmm tad ritīgi nasty. Es jau ieksēji esmu pārsmējies, domāju ok spēlēšu līdz. Es šai sāku prasīt, vai viņasprāt, viņa atbilst tādai sievietei, kādu tāds vīrietis gribētu? un vēl dažās lietas ( bet tās es te publiski neminēšu) Tajā brīdī es redzēju, ka viņas sejas izteiksme nedaudz mainījās, uz ko viņa atbildēja, ka es esmu ļoti nepieklējīgs :D Lai gan es pilnīgi neko par viņas izskatu neteicu. Lieki teikt, ka atlikušai vakars bija diez gan neveikls. Tas tā lielos vilcienos. Ir bijuši vēl visādi interesanti gadījumi, bet tas lai paliek citai reizei.

Šī jau teju vai kā klasika. Izskats un gaumes ir dažādas, arī ēst gatavošana ne visiem ir svarīga, bet nu tur uzreiz ir skaidrs, ka naudasmaks interesē vairāk, kā pats cilvēks.
10.11.2022 00:15 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
Es jau ieksēji esmu pārsmējies, domāju ok spēlēšu līdz. Es šai sāku prasīt, vai viņasprāt, viņa atbilst tādai sievietei, kādu tāds vīrietis gribētu? un vēl dažās lietas ( bet tās es te publiski neminēšu) Tajā brīdī es redzēju, ka viņas sejas izteiksme nedaudz mainījās, uz ko viņa atbildēja, ka es esmu ļoti nepieklējīgs

Vot, ļoti labs jautājums, dāmu vismaz noliki pie vietas :)
Man ir draudzene ar ļoti foršu puisi, kas pieņēma pat viņas bērnu, bet viņai neesot pa prātam, tāpēc meklējas Tinderī ar tādiem pašiem principiem, kaut gan pašai kaut ko dzīve sasniegt nemaz negribas :)
10.11.2022 11:38 |

Reitings 2134
Lavī @ 10.11.2022 11:38

Man ir draudzene ar ļoti foršu puisi, kas pieņēma pat viņas bērnu, bet viņai neesot pa prātam, tāpēc meklējas Tinderī ar tādiem pašiem principiem, kaut gan pašai kaut ko dzīve sasniegt nemaz negribas :)

Pat! Kā džusei paveicās, atnāca vīrietis un pieņēma viņas bērnu! 😄
10.11.2022 11:51 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
.Eksperte. @ 10.11.2022 11:51

Pat! Kā džusei paveicās, atnāca vīrietis un pieņēma viņas bērnu! ?

Redz ka nepaveicās gan, jo neesot labs, meklē citu. 😁 Un tā tā dzīve paiet, meklējot to, nezin ko, vai to ko nevar dabūt.
10.11.2022 12:09 |

Patīk
Reitings 2092
Reģ: 22.05.2019
Lavī @ 10.11.2022 11:38

Jo viņai nav vajadzīgs vīrietis,kā mīļotais cilvēks blakus,bet gan vīrietis-kas viņai atvieglos dzīvi(uzturēs,izmaksās utt.).
10.11.2022 13:14 |

Reitings 14
Reģ: 08.11.2022
Padalīšos arī ar savu stāstu.
No savas puses esmu dzirdējusi dažādas pieredzes. Ir man draudzenes, kas iepazīšanās aplikācijās sēž gadiem ilgi un ir arī piemēri, kas spēja izveidot nopietnākas attiecības.
Mani personīgi uz Tinder konta piereģistrēšanu pavilka draudzenes “veiksmes” piemērs un uzmundrināšana. Lielas ekspektācijas neliku, bet sirds dziļumos doma, ka varbūt būs- bija. Manā ceļā trāpījās dažādi vīrieši. Bija tādi, ar ko beidzās sarakste jau pie pirmajiem jautājumiem, bija arī tādi, kas mācēja vest ļoti interesantu sarunu, bet kā aizgāja runa par tikšanos, pēkšņi izkūpēja. No smieklīgā- ar vienu puisi kontakts izveidojās labs un bijām pat norunājuši laiku, kad tiksimies, līdz brīdim, kad runa aizgāja par augumu. Noskaidrojot, ka esmu 2 cm garāka par viņu, sekoja randiņa atteikums ar piebildi, ka viņam nepatīkot būt īsākam par meiteni. 😄 Apvainoties neapvainojos, bet kaut ko smieklīgu toreiz iekomentēju gan. Jā, bieži tās sarakstes savā veidā izsmeļ enerģiju, īpaši, ja jāvelta vienlaikus uzmanība vairākiem. Taču ja to ņem kā aplikāciju, kuru brīvajā laikā ieslēgt, lai apskatīt kādu un sakomunicēt, ja ieinteresēja-kāda vaina?
Mana Tinder būšana beidzās ļoti ātri. Mēneša laikā uzradās konkrēts cilvēks, kas ieinteresēja vairāk kā citi, ar ko bija ļoti saistošas sarakstes un notika arī pirmā tikšanās. Pēc tās bija skaidrs, ka tā arī nebūs pēdējā, jo bija tā mazā dzirkstelīte, kas pavilka. Uz šodienu mūsu attiecību statuss ir “saderinājušies” un ticu, ka mūsu stāstam būs labas beigas. :)
No savas puses varu ieteikt tikai apbruņoties ar pacietību, nebaidīties noriskēt un nepamest visu pie pirmā neveiksmīgā gadījuma. Ir pietiekami daudz cilvēku no abiem dzimumiem, kas vēlētos tur atrast ko vairāk par izklaidi. Jāmāk tikai to saskatīt un noķert īsto mirkli.
10.11.2022 14:06 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
LV čalis par Tinder statistiku.
https://vm.tiktok.com/ZMFPdECPE/
10.11.2022 21:12 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Aldis15 @ 10.11.2022 21:12
LV čalis par Tinder statistiku.
https://vm.tiktok.com/ZMFPdECPE/

Patiesi jau ir. Bet prasās pēc otrās daļas, kad daļai vīriešu /sievietēm tādu parādību tik biezi nemana/ ap 40 sākas "otrā jaunība".
10.11.2022 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits