Tā biju pieminējusi,ka padalīšos ar savu pieredzi randiņos😀
Tātad,biju ilgstošās attiecībās 8 gadus,jauni sagājām kopā,knapi 18 man bija.Protams līdz ar to ļoti daudz randiņu un pazīšanos man nebija,pašķīrāmies.Pagāja aptuveni pus gads izdomāju(garlaicības mākta)ielīdīšu kādā iepazīšanās portālā,tas nebija šeit minētie,bet tam jau lielas nozīmes nav.Iepazinos ar vienu,šķietami foršu puisi vārds pa vārdam,izrādās no vieniem laukiem nākam😁 tas tā,pēc kādām pāris dienām norunājam tikties,satiekamies,tā jau puisis simpātisks,galants,utt.bet atnāca uz tikšanos manāmā alkohola reibumā🙁pēc tā komunikāciju uzturējām,tikāmies,bet man bija skaidrs,ka nekas tur prātīgs nebūs.
Tajā portālā reizē sarakstījos ar vairākiem😁
Tad bija puisis,sauksim viņu par Oskaru,nedzīvoja LV,bet Vācijā,mēs sarakstījušies bijām max 3 dienas,viņš piedāvā braukt ciemos pie viņa,es takā raustījos,bet diezgan ātri pateicu,ka esmu ar mieru,turp braucu ar mašīnu ar viņa māsu,atpakaļ lidoju,nodzīvojos nedēļu tur,ne par ko nesatraucoties,Oskars visu apmaksāja,laiku pavadījām jauki,gan pastaigas,gan muzeji,akvaparki un kas tik vēl....Aaaa,un pa to laiku,līdz braucu pie viņa,man bija regulāras ziedu piegādes😀
atbraucu mājās,viņš jau izplānojis ka uz Ziemassvētku brīdienām braukšot pie manis dzīvoties,viss jau forši,bet tieši dienu iepriekš pirms mana lidojuma mājup uzzināju ka precējies un bērns ir.Kopā nedz;ivo,bet šķiršoties,es pateicu ka vispirms izšķirsies un tad varam runāt par Ziemassvētkiem kopā,tā mūsu stāsts tur beidzās. Tad tur ar citiem tādas māžošanās,un tā satiku savu vīru❤,un nu jau mums ir arī maza,mīļa meitiņa❤