Pārtikas veikali

Reitings 3
Reģ: 02.04.2022
Sveikas!
Man šodien pārdomas radās par pārtikas veikaliem un kur ir izdevīgāk ikdienā pirkt ģimenei nepieciešamo. Neteiktu, ka esmu baigā taupītāja un tomēr, līdz ar cenu kāpumu nu pat jau visur, negribas vienu un to pašu preci pirkt dārgāk, ja citur ir lētāk.
Gadiem biju 100% Rimi pircējs, bet tad pāris reizes iegāju piemajās Maximā un sapratu, ka ikdienas pārtika tur tomēr ir lētāka un ne jau kaut kāda Omptimas līnija vai lētais gals, bet tieši normālie brendi. Tagad braucu uz lielo Maximu un pērku retāk, bet tad visai nedēļai un tiešām ietaupīt pret Rimi var uhhh kā. Esmu bijusi arī Lidl, tur arī ir lietas, kas ir super labas un labās cenās, bet ir bijušas arī vilšanās, tāpēc tagad esmu tomēr par Maximu. Man pie mājas ir vēl Mego, bet nezinu, nekad neeju tur, bet varbūt ir ok?!
Kā ir ar jums? Kur ikdienā pērkaties un kāpēc? Varbūt kādai un arī man noderēs idejas/padomi.
02.04.2022 16:54 |

10 gadi
Reitings 674
Reģ: 09.01.2015
Silla @ 02.04.2022 23:18
un vispār jums viegli ir ieplānot ko uz nedēļu ēdīsiet? Tas palīdz veikalā nepaņemt liekus produktus? Man piem. grūti iet ar plānošanu, jo citreiz ēdienu uztaisu pa daudz un ēdam divas dienas, tad pusdienu gatavošanas plāns nojūk, jo paņemta ir vistas gaļa, kura būtu tā kā jāēd trešdien a man vēl pieņemsim zupa sanāk trešdienai vēl? a vistai derīguma termiņš iet uz beigam ?

Es kopš pandēmijas sākumā sāku plānot. Sākumā protams bija grūtāk,kaut ko par daudz uztaisīju,kaut kas pietrūka.
Tagad ja sanāk uztaisīt kaut ko par daudz,tad lieku saldētavā un ir tām reizēm,kad slinkums gatavot.
Par gaļām-ja gaļu vajag nedēļas otrajai pusei,tad to lieku saldētavā. Ja sanāk izlaist kādu ēdienreizi,tad arī gaļa uzreiz uz saldētavu.
Kopumā esmu ļoti priecīga par plānošanu,jo man pēc darba vairāk nav jālauza galva,ko gatavot un jautājums "Kas būs ēst" vairāk neuzvelk😆
03.04.2022 08:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)