es humāna nesen biju pa 1,50 viss bija. Dabuju divus šortus no bershkas, adidas legingus sev( bērnu nodaļā). Tad protams h&m krekls un vieglas vasaras bikses un primark džempis😃 neteikšu, ka baigi sudigi tur bija. Varēja atrast foršas lietas, bet baigi jārakņājas. Bet šodien ieskrēju rda jo gribēju sev plānu pufaiku, nu nez nez. Kaut kādas netīras saplēstas ķeskas pa 5,6€. Atrodu smuku jaku, paskatos cenu var pieciest un tad uz birkas kjip defekts- visa paduse izplēsta. Nezinu cik ļoooti tur jārakņajas. Man jau slikti paliek no tās humpalu smaržas. Tad es labāk andelē par to pašu 5€ ieķeru kādu normālāku jaku, citreiz sanāk andelē pat atrast normālas firmas jaku un pa lētu naudu. Nu vienīgi tā piegāde 😃 Zinu, ka ir tāds humpalu veikals Rubija. Atrodas Ventspilī un liepaja. Vot tur smukas lietas ir un visas gandrīz glaunas, bez nekādam liekam maiciņām ar hannu montanu, vai 2000 gada vibe drēbēm. Vienīgi tur cenas nav lētas. Arī lētāk neko pa 3€ neatrast. Citam pat 7€, 8€. Drebes tiešām skaistas, bet nekad neesmu tur neko nopirkusi. Roka neceļas lai tomēr to skaisto drēbi par tādu naudu pirktu 😁