Īsti neizdodas

Reitings 19
Reģ: 29.01.2022
Sveikas, dāmas!
Vēršos pie Jums ar jautājumu/ieteikumu.
Esmu vīrietis, 22 gadus vecs.
Ir darbs, paralēli arī studēju, bet problēma ir tāda, ka man neizdodas tikt tālāk par 2. randiņu. Pēdējo 5 mēnešu laikā tā ir noticis 3 reizes (ar dažādām meitenēm).
Pirms tam, aptuveni pirms 2 gadiem, ir bijušas ilgas attiecības ar 1 meiteni (aptuveni 1 gads), bet laikam ejot sapratām, ka nebūsim dvēseles radinieki.
Protams, es arī neesmu ideāls, nesmēķēju, bet alkoholu lietoju, protams, saprātīgi, reizi mēnesī satiekos ar draugiem.
Ir labi apmaksāts darbs, īrēju dzīvokli Rīgā, eju uz sporta pasākumiem, kino, teātriem, pavadu laiku arī ar ģimeni.
Protams, visu nav iespējams aprakstīt, tādēļ diskusijas laikā atbildēšu /papildināšu informāciju.
Varbūt ieteiksiet kā tikt pāri 2 randiņu robežai?
15.03.2022 17:09 |

Reitings 347
Reģ: 15.01.2020
3 vēl nekas, sāktu aizdomāties, ja 5+ visas par 2. netiktu.
Jā, vai nav tā, ka ir vairāk tas "es, es, es", ka tu pats visu laiku runā, bet meitenēm neuzdod jautājumus, neinteresējies?
15.03.2022 22:07 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Piekūns @ 15.03.2022 18:19

Varbūt tās meitenes tieši gaidīja vairāk romantiskāku gaisotni. Vai varbūt bija tā, ka meitenes meklēja mazāk nopietnas attiecības, kā tu. Gan jau dating pool kādi 18-22? Tad jau vēl arī kādi iemesli, ko dāmas šeit minēja. Par izskatu gan maz ticams.
Es teiktu, ka jāturpina tikties un randiņot, trīs, es teiktu, ka ir par maz, lai atrastu to saderīgo variantu. Tinderi neatmestu. Dzīvē, protams, arī vari mēģināt.
Piekrītu, vispār ieteiktu organizēt randiņu tā lai sex būt jau pirmajā reizē.
15.03.2022 22:37 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Aldis15 ka ir jāorganizē lai sekss būtu 1.randiņā? :D
Pa lielam bez $ tas nav iespējams :) paļauties uz to 0,000001%, ka tā notiks var sagādāt vilšanos :D
15.03.2022 22:58 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Santa1992 @ 15.03.2022 22:58
Aldis15 ka ir jāorganizē lai sekss būtu 1.randiņā? :D
Pa lielam bez $ tas nav iespējams :) paļauties uz to 0,000001%, ka tā notiks var sagādāt vilšanos :D
Tinderī jau saraksti ievirzi pareizā gultnē un viss būs.
15.03.2022 23:35 |

Reitings 15
Reģ: 04.02.2022
Aldis15 @ 15.03.2022 22:37
Piekrītu, vispār ieteiktu organizēt randiņu tā lai sex būt jau pirmajā reizē.

Tavus komentārus pie diskusijām es gaidu visvairāk :D
15.03.2022 23:41 |

Reitings 504
Reģ: 16.03.2022
Curiosity - kādā sfērā mācies/strādā?
Ļoti interesanti liekas, ka pats apzinies, ka vairāk patīk meitenes, kuras ir tendētas uz medicīnas novirzienu, Tev tā ir sagadīšanās, ka “velk” uz tādām pašam nezinot, vai tas ir dēļ kopīgām interesēm? Ieteiktu “nešķirot” meitenes pirms neesi labāk iepazinies.
Also, ierosinājums no manas puses - ja deito onlainā, noteikti neesi uzstājīgs un nepārcenties ar pārāk ātru aicināšanu uz randiņu. Dažreiz tas vienkārši tā nestrādā, bet varbūt kļūdos.
P.S. Pat atzīšos, lasot Tavu diskusiju atgādināji man manu pirmo puisi, un oh well, ja man viņam tagad būtu jādod padoms, noteikti teiktu - Tu esi fking great un nav vaina tevī, vienkārši neesi saticis vēl (vai jau palaidi garām bahaha) meiteni, kas spēj novērtēt tavus pros and cones.
Arī - vasara tuvojas un visas inteliģentās meitenes modīsies no ziemas migas un pametīs savus medicīnas grāmatu plauktus, tā ka neatmet cerību.
P.s.s. Not a great tip, bet varbūt viss, ko Tev vajag ir aiziet uz poliklīniku 🥲😀
Lame jokes aside - veiksmi Tev!
16.03.2022 01:34 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Piekrītu passiofruitam.
Piemetīšu vēl klāt - datings ir aizraujoša lieta, tas nekas, ja ar kādu nesanāca tikt pāri otram randiņam, labāk tā, nekā, ka velk aiz deguna mēnesi un pēc tam pasaka sorry tomēr nebūs.
Vai tev kāda iepatikās - patiesi, vai bedājies par pašu faktu, ka nekas tālāk neattīstijās?
Un zini, uz to var skatīties arī no gaišās puses divi randiņi,manuprāt, pat ir ļoti daudz, tas tikai liecina, ka meitenes tevī redz potenciālu, jo bieži viss pārtrūkst jau pēc pirmās tikšanās reizes.
16.03.2022 02:41 |

Reitings 19
Fitlifeforlife @ 15.03.2022 22:07
3 vēl nekas, sāktu aizdomāties, ja 5+ visas par 2. netiktu.
Jā, vai nav tā, ka ir vairāk tas "es, es, es", ka tu pats visu laiku runā, bet meitenēm neuzdod jautājumus, neinteresējies?

Itkā nē.
Vairāk cenšos uzdot jautājumus, par sevi, protams, pastāstu.
16.03.2022 07:54 |

Reitings 19
Passionfruit @ 16.03.2022 01:34
Curiosity - kādā sfērā mācies/strādā?
Ļoti interesanti liekas, ka pats apzinies, ka vairāk patīk meitenes, kuras ir tendētas uz medicīnas novirzienu, Tev tā ir sagadīšanās, ka “velk” uz tādām pašam nezinot, vai tas ir dēļ kopīgām interesēm? Ieteiktu “nešķirot” meitenes pirms neesi labāk iepazinies.
Also, ierosinājums no manas puses - ja deito onlainā, noteikti neesi uzstājīgs un nepārcenties ar pārāk ātru aicināšanu uz randiņu. Dažreiz tas vienkārši tā nestrādā, bet varbūt kļūdos.
P.S. Pat atzīšos, lasot Tavu diskusiju atgādināji man manu pirmo puisi, un oh well, ja man viņam tagad būtu jādod padoms, noteikti teiktu - Tu esi fking great un nav vaina tevī, vienkārši neesi saticis vēl (vai jau palaidi garām bahaha) meiteni, kas spēj novērtēt tavus pros and cones.
Arī - vasara tuvojas un visas inteliģentās meitenes modīsies no ziemas migas un pametīs savus medicīnas grāmatu plauktus, tā ka neatmet cerību.
P.s.s. Not a great tip, bet varbūt viss, ko Tev vajag ir aiziet uz poliklīniku ??
Lame jokes aside - veiksmi Tev!

Mācos un strādāju elektrības/tehnoloģiju jomā.
Parasti, iepazinoties ar meiteni, sarakstes laikā uzzinu, ka viņa ir medicīnas jomas pārstāve un kaut kā automātiski man rodas ļoti liela interese kontaktēties ar viņām.
Liels paldies par Taviem ieteikumiem, obligāti ņemšu visu vērā!
16.03.2022 07:59 |

Reitings 19
Jacqueline @ 16.03.2022 02:41
Piekrītu passiofruitam.
Piemetīšu vēl klāt - datings ir aizraujoša lieta, tas nekas, ja ar kādu nesanāca tikt pāri otram randiņam, labāk tā, nekā, ka velk aiz deguna mēnesi un pēc tam pasaka sorry tomēr nebūs.
Vai tev kāda iepatikās - patiesi, vai bedājies par pašu faktu, ka nekas tālāk neattīstijās?
Un zini, uz to var skatīties arī no gaišās puses divi randiņi,manuprāt, pat ir ļoti daudz, tas tikai liecina, ka meitenes tevī redz potenciālu, jo bieži viss pārtrūkst jau pēc pirmās tikšanās reizes.

Godīgi sakot, tad neesmu priecīgs par to, ka neizdodas izveidot attiecības ilgtermiņā.
Runājot par to vai kāda patiesi iepatikās - sāku par to aizdomāties un saprotu to, ka no pēdējām 3 dāmām neviena īsti nav patiesi patikusi , ar viņam bija jautri kontaktēties un tas arī viss.
16.03.2022 08:05 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
KP35 @ 16.03.2022 08:05

Godīgi sakot, tad neesmu priecīgs par to, ka neizdodas izveidot attiecības ilgtermiņā.
Runājot par to vai kāda patiesi iepatikās - sāku par to aizdomāties un saprotu to, ka no pēdējām 3 dāmām neviena īsti nav patiesi patikusi , ar viņam bija jautri kontaktēties un tas arī viss.

Nu re! Par ko tad tā bēda? Vienkārši neesi saticis savu cilvēku. Veiksmi meklējumos!😀🙃
16.03.2022 08:14 |

Reitings 24
Reģ: 22.11.2021
Es vispār tur nesaskatu nekādu problēmu. Vienkārši nav Tavs cilvēks. Var pašam sev uzdot jautājumu, kādēļ nebija saikne, kādu cilvēku es vēlos sev blakus. Es ieteiktu vairāk padomāt ko vēlies pats. Vispār komunicējot ar vairākiem cilvēkiem rodas priekšstats par to kas der, kas ne.
Labi, ka ej uz randiņiem, tas tikai nozīmē, ka iepazīsti cilvēkus. Malacis! Citi neizdošanās gadījumos met plinti krūmos un krīt depresijā, bet kā gan atradīs savu, ja nemēģina. 🤗
16.03.2022 09:38 |

Reitings 536
Sorry, bet man liekas problēma nevis tas, ka 3 dāmas neko negribēja, bet tas, ka Tev rodas ļoti liela interese nevis iepazīstot tuvāk, bet uzzinot, ka viņa ir saistīta ar medicīnu :D :D WTF! Tad nebrīnītos ja būtu vēl kādas specifiskas dīvainības…
16.03.2022 10:30 |

Reitings 19
Santa1992 @ 16.03.2022 10:30
Sorry, bet man liekas problēma nevis tas, ka 3 dāmas neko negribēja, bet tas, ka Tev rodas ļoti liela interese nevis iepazīstot tuvāk, bet uzzinot, ka viņa ir saistīta ar medicīnu :D :D WTF! Tad nebrīnītos ja būtu vēl kādas specifiskas dīvainības…

Es īsti nesaprotu, ko Tu ar to domā.
Minēju, ka man patīk meitenes, kuras ir inteliģentas, parasti medicīnas virzienā studējošās tādas ir. Kāpēc medicīnas studentes/meitenes mani piesaista? Viņas ir gudras, man ir vieglāk kontaktēties ar gudriem cilvēkiem. Iespējams, ka savu lomu nospēlē arī tas, ka pašam viena no studiju opcijām bija medicīna, varbūt, ka zemapziņā tas nospēlē savu lomu.
Jā, es neaizgāju studēt medicīnu, bet man patīk lasīt medicīniskus rakstus, skatos medicīniskas pārraides un daudz komunicēju ar ārstiem, medicīnas pārstāvjiem.
Ja Tu vēlējies dot mājienu, ka es esmu kāds maniaks vai narkomāns, kurš grib iepazīties ar dakteri, lai būtu piekļuve medikamentiem, tad tas ir galīgi garām.
16.03.2022 10:49 |

Reitings 536
Ne, es gribu teikt, ka tas ir ļoti dīvaini, jo izvēlies partneri pēc “nebūtiskām” pazīmēm. Pie tam ka Tev pašam ar to gudrību grūti teikt, jo tā ir ļoti vienkāršota domāšana - studē medicīnu, tātad gudrs. Tici man, visi mediķi nav gudri. Tāpat Ir daudz krietni gudrāku meiteņu nekā Tevis satiktos 3 mediķes un kuras nav saistītas ar šo profesiju. Mani arī interese medicīna un apsveru to studēt, bet tas nenozīmē, ka tagad tas ir mans filtrs izvēloties partneri. Tu esi vienkārši ieņēmis galva. Bet nu cerams tie ir nieki, esi jauns un nāksi pie prata šajā jautājuma :)
16.03.2022 11:26 |

Reitings 536
Februāri Tu biji attiecibas, bet marta raksti, ka netiec tālāk par 2.randiņu? Ka tad ir?
23.04.2022 20:09 |

Reitings 315
Reģ: 14.08.2020
Manuprāt, ir vai nav dzirkstele. Parasti to sākumā sajut. Man ir bijuši randiņi, kur saprotu, ka puisis ir ok, bet kAut kas līdz galam nav, neredzu kā partneri
23.04.2022 20:24 |

Reitings 29
Reģ: 14.03.2022
Vai Tu sagaidi, ka mēs Tev sastādīsim plānu? :D Taču katrai dāmai ir savs, un arī vienas dāmas ietvaros viss var būt dažādi.
Piekrītu iepriekš rakstītajam, vai nu ir, vai nav. Turpini meklēt!
(Bet jā, inteliģentas meitenes nav tikai medicīnā, fyi)
23.04.2022 20:39 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Domāju, ka nav ko ieciklēties detaļās. Īstie cilvēki nāks īstajā laikā. Līdz tam izbaudi tikšanās, iepazīsti dažādus cilvēkus. Varbūt tās, kas "pēc idejas" liekas garām, dzīvē izrādītos īstais klikšķis! Lai arī kāds būtu iemesls, būs kāda, kurai tas nebūs šķērslis.
23.04.2022 20:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!