Piekrītu, vispār ieteiktu organizēt randiņu tā lai sex būt jau pirmajā reizē.Piekūns @ 15.03.2022 18:19
Varbūt tās meitenes tieši gaidīja vairāk romantiskāku gaisotni. Vai varbūt bija tā, ka meitenes meklēja mazāk nopietnas attiecības, kā tu. Gan jau dating pool kādi 18-22? Tad jau vēl arī kādi iemesli, ko dāmas šeit minēja. Par izskatu gan maz ticams.
Es teiktu, ka jāturpina tikties un randiņot, trīs, es teiktu, ka ir par maz, lai atrastu to saderīgo variantu. Tinderi neatmestu. Dzīvē, protams, arī vari mēģināt.
Tinderī jau saraksti ievirzi pareizā gultnē un viss būs.Santa1992 @ 15.03.2022 22:58Aldis15 ka ir jāorganizē lai sekss būtu 1.randiņā? :D
Pa lielam bez $ tas nav iespējams :) paļauties uz to 0,000001%, ka tā notiks var sagādāt vilšanos :D
Aldis15 @ 15.03.2022 22:37Piekrītu, vispār ieteiktu organizēt randiņu tā lai sex būt jau pirmajā reizē.
Fitlifeforlife @ 15.03.2022 22:073 vēl nekas, sāktu aizdomāties, ja 5+ visas par 2. netiktu.
Jā, vai nav tā, ka ir vairāk tas "es, es, es", ka tu pats visu laiku runā, bet meitenēm neuzdod jautājumus, neinteresējies?
Passionfruit @ 16.03.2022 01:34Curiosity - kādā sfērā mācies/strādā?
Ļoti interesanti liekas, ka pats apzinies, ka vairāk patīk meitenes, kuras ir tendētas uz medicīnas novirzienu, Tev tā ir sagadīšanās, ka “velk” uz tādām pašam nezinot, vai tas ir dēļ kopīgām interesēm? Ieteiktu “nešķirot” meitenes pirms neesi labāk iepazinies.
Also, ierosinājums no manas puses - ja deito onlainā, noteikti neesi uzstājīgs un nepārcenties ar pārāk ātru aicināšanu uz randiņu. Dažreiz tas vienkārši tā nestrādā, bet varbūt kļūdos.
P.S. Pat atzīšos, lasot Tavu diskusiju atgādināji man manu pirmo puisi, un oh well, ja man viņam tagad būtu jādod padoms, noteikti teiktu - Tu esi fking great un nav vaina tevī, vienkārši neesi saticis vēl (vai jau palaidi garām bahaha) meiteni, kas spēj novērtēt tavus pros and cones.
Arī - vasara tuvojas un visas inteliģentās meitenes modīsies no ziemas migas un pametīs savus medicīnas grāmatu plauktus, tā ka neatmet cerību.
P.s.s. Not a great tip, bet varbūt viss, ko Tev vajag ir aiziet uz poliklīniku ??
Lame jokes aside - veiksmi Tev!
Jacqueline @ 16.03.2022 02:41Piekrītu passiofruitam.
Piemetīšu vēl klāt - datings ir aizraujoša lieta, tas nekas, ja ar kādu nesanāca tikt pāri otram randiņam, labāk tā, nekā, ka velk aiz deguna mēnesi un pēc tam pasaka sorry tomēr nebūs.
Vai tev kāda iepatikās - patiesi, vai bedājies par pašu faktu, ka nekas tālāk neattīstijās?
Un zini, uz to var skatīties arī no gaišās puses divi randiņi,manuprāt, pat ir ļoti daudz, tas tikai liecina, ka meitenes tevī redz potenciālu, jo bieži viss pārtrūkst jau pēc pirmās tikšanās reizes.
KP35 @ 16.03.2022 08:05
Godīgi sakot, tad neesmu priecīgs par to, ka neizdodas izveidot attiecības ilgtermiņā.
Runājot par to vai kāda patiesi iepatikās - sāku par to aizdomāties un saprotu to, ka no pēdējām 3 dāmām neviena īsti nav patiesi patikusi , ar viņam bija jautri kontaktēties un tas arī viss.
Santa1992 @ 16.03.2022 10:30Sorry, bet man liekas problēma nevis tas, ka 3 dāmas neko negribēja, bet tas, ka Tev rodas ļoti liela interese nevis iepazīstot tuvāk, bet uzzinot, ka viņa ir saistīta ar medicīnu :D :D WTF! Tad nebrīnītos ja būtu vēl kādas specifiskas dīvainības…