mm, un kāpēc izvairies mazgāt matus ar galvu uz leju? Tur arī kaut kāds tīrības laifhaks? 🙆♀️Jo man ir vanna un citādi nesanāk.Elisa_M @ 14.03.2022 23:43
Agrāk matus mazgāju tikai visus saputojot virs galvas vienā mučkulī, līdz kaut kur internetā uzdūros rakstam, ka jāmazgā tikai galvas āda. Nezinu, kas tieši mainījās, bet visus kopā vairs nekad nemazgāju (tikai ar putainām rokām šad tad izbraukāju cauri pārējai matu daļai), laikam mati pēctam tādi vieglāki, gludāki. Arī izvairos tos mazgāt turot galvu uz leju, bet katram jau savi paradumi.
Frizētvās gan man matus vienmēr mazgā visā to garumā, nevis tikai saknes.
Keana @ 14.03.2022 23:51Tas pats Alama šampūns. Aprakstā saka, ka nav SLS, bet sastāvdaļās ir Ammonium lauryl sulfate, kas vien ir tas pats sulfāts
Motherofdragons @ 14.03.2022 15:38Ja kas, Olaplex ir bez sulfātiem un puto nevis izcili, bet vienkārši kā traks, jo ir ļoti koncentrēts.
Tas, ka labi šampūni neputo, man šķiet pilnīgs BS, jo tieši putas mehāniski attīra. Un tīra āda=vesela āda.
Es to šampūnu lidinātu miskastē.
minniethemouse @ 14.03.2022 23:55
Un Olaplex ir labs? Tell me!
minniethemouse @ 14.03.2022 23:53
OH well. Mārketings strādā, jā! ?
minniethemouse @ 14.03.2022 23:52mm, un kāpēc izvairies mazgāt matus ar galvu uz leju? Tur arī kaut kāds tīrības laifhaks? ?♀️Jo man ir vanna un citādi nesanāk.
Keana @ 14.03.2022 23:59
Bet interesanti, ka tavs Alama šampūns neputo. Man ir Alama pelēkais, tas repair, un puto ļoti labi pat pirmajā mazgāšanas reizē. Papētīju sastāvus, tāds pats kā tam color šampūnam.
Keana @ 14.03.2022 23:59
Bet interesanti, ka tavs Alama šampūns neputo. Man ir Alama pelēkais, tas repair, un puto ļoti labi pat pirmajā mazgāšanas reizē. Papētīju sastāvus, tāds pats kā tam color šampūnam.
Elisa_M @ 15.03.2022 00:00
Es nezinu, laikam kaut kādas personīgās iedomas. ? Agrāk, ja fiksi gribēju izmazgāt matus, paliku galvu zem krāna un viss, tagad kaut kā ierasts tikai dušā. Man ir plāni mati, viegli piņķerējas un ja esmu viņus mazgājusi ar galvu uz leju, vēl aptinusi ar dvieli, viņus pēc izžūšanas ir grūti izķemmēt.
minniethemouse @ 15.03.2022 00:04
I feel ya ?. Man kādreiz bija baigā "pačka" uz galvas, tagad samērā plāni (nu, ja salīdzina) un jā, izmazgājot stipri piņķerējas.
Alishaaa @ 15.03.2022 00:45Un jāatceras to, ka šampūna galvenais uzdevums ir attīrīt galvas ādu un matus no taukiem, netīrumiem utt., tāpēc no šampūna nav jāgaida, ka mati izskatīsies kā no reklāmas. ?Barojošās un kondicionējošās īpašības piemīt produktiem, ko lietojam pēc šampūna.
Iesaku arī pirkt frizierveikalā šampūnus. Tur ir zinošas konsultantes, kas piemeklēs šampūnu jūsu matu tipam. Kā arī tas nav dārgāk, jo profesionālie šampūni ir daudz koncentrētāki - viņus vajag mazāk + labāks sastāvs.
Val @ 15.03.2022 00:49
Es taisni no frizieru veikaliem arī pērku, un konsultējos ar darbiniekiem, un pēdējo reizi pat teicu, lai iedod tādu, kas putojas labi ?