Aleksandrs @ 09.03.2022 19:33Vispār jau diezgan dīvaini… Tēma ir par to kā atrast īsto un vienīgo un kā atkost neīstos, bet kā vienmēr, ja runa ir par vīriešiem, tad temats aiziet tikai un vienīgi par naudu. Jā, jā, zināms, neviena nevēlas dzīvot ar pilnīgāko bomzi, bet te jau kuro reizi pierādās, ka sievietēm lielākoties interesē tikai nauda, viss cits te ir atstāts otrā plānā. Tātad jūsu “īstais un vienīgais” ir bankomāts, jums džekus nevajag.
Un jā, kā jau te minēja, tas, ka čalim būs daudz naudas nebūt nenozīmē, ka tā tas būs arī jums.
Ārprāts meitenes. Nav brīnums, ja dažām ir grūti ko atrast. Saukt pastaigu ar kafiju par bomžu variantu... nē nu ja gribas smalku restorānu tas ir ok. Vienīgi nav jāpadara citi par nevērtīgiem, ja vērtības katram ir dažādas.
Santa1992 @ 10.03.2022 11:58GhostGG, bet vai tad šeit ir kāda, kura demonstrē “paaugstinātas” prasības? Lasu un neredzu kur tad ir tas no pirksta izzīstās prasības...
Piekūns @ 10.03.2022 12:33
Jebkas, kas tēmē virs vidējā, ir paaugstinātas prasības no objektīva skatu punkta. Tie paši tavi 1.5-2k ir krietni virs Latvijas vidējā.
Annija35 @ 10.03.2022 12:54
Ja Sieviete vēlas līdzvērtīgu partneri sev blakus,tās nav paaugstinātas prasības.
Piekūns @ 10.03.2022 12:57
Līdzvērtīgs ir tāds slidens temats. Vai, tavuprāt, kad pelnīju mazāk kā draudzene, nebiju līdzvērtīgs? Vai tagad, pelnot vairāk, man vajadzētu nomainīt draudzeni?
Lai ko te rakstītu meitenes kas mēģina jūs mierināt - jūs varat nešaubīties, visas sevi cienošas sievietes ļoti augstu vērtē vīrieša sasniegumus un stabilitāti. Tā daba ir iekārtots. Es nesaku, ka tas ir vienīgais pēc ka izvēlēties, bet tas ir viens no punktiem. Protams, ka sievietes dzive un atklāta teksta to nekad neteiks, bet paturēs prata.
Santa1992 @ 10.03.2022 13:01Tā vidēja valsts alga ir sviests, jo tas ņemot vera visus kas strādā ar minimālo algu utml. Un es ar saviem 2 maģistriem un 1,5K nekad neesmu apsvērusi iespēju but kopā ar Maximas kasieri piemēram. Es vairāk orientējos uz sev līdzvērtīgo vidusslāni - izglītotiem speciālistiem ar pieredzi kur 1,5-2K IR vidēja alga. Un tur tas tocna nav paaugstinātas prasības! Ja es skatītos uz vīriešiem ar zemāku atalgojumu tad tas jau būtu samazinātās prasības (ņemot vera faktus par mani pašu!) Lai ko te rakstītu meitenes kas mēģina jūs mierināt - jūs varat nešaubīties, visas sevi cienošas sievietes ļoti augstu vērtē vīrieša sasniegumus un stabilitāti. Tā daba ir iekārtots. Es nesaku, ka tas ir vienīgais pēc ka izvēlēties, bet tas ir viens no punktiem. Protams, ka sievietes dzive un atklāta teksta to nekad neteiks, bet paturēs prata. Es arī saviem partneriem to vienmēr esmu pasniegusi delikāti un nevienam nekad nav bijusi iebildumi vai domas par red flag.
Annija35 @ 10.03.2022 13:13
Es runāju par to,ka sievietei ir izvēles tiesības dzīvot tā,kā viņa vēlas,nesaņemot par to nosodījumu,ka ir ar kkādām nereālām,augstām prasībām utt.
Piekūns @ 10.03.2022 12:57
Līdzvērtīgs ir tāds slidens temats. Vai, tavuprāt, kad pelnīju mazāk kā draudzene, nebiju līdzvērtīgs? Vai tagad, pelnot vairāk, man vajadzētu nomainīt draudzeni?
Precīzi!!!Derisa @ 10.03.2022 14:04Jāatceras, ka sievietes un vīrieši attiecību “tirgū” kotējas dažādi. Vīrietim ar lielu algu nevajag blakus sievietei ar tikpat lielu algu, līdzvērtīga partnere viņam būs izskata ziņā sākot no vismaz 8 ballēm no 10. Vīrieša galvenais raksturojums “tirgū” ir alga, kamēr sievietes-izskats.
Sieviete ar izskatu uz 5 un tikpat lielu algu bagātam vīrietim būs daudz neinteresantāka kā sieviete desmitnieks.
Sieviete ar izskatu uz 5 un tikpat lielu algu bagātam vīrietim būs daudz neinteresantāka kā sieviete desmitnieks.
GhostGG, bet vai tad šeit ir kāda, kura demonstrē “paaugstinātas” prasības? Lasu un neredzu kur tad ir tas no pirksta izzīstās prasības...
Es runāju par to,ka sievietei ir izvēles tiesības dzīvot tā,kā viņa vēlas,nesaņemot par to nosodījumu,ka ir ar kkādām nereālām,augstām prasībām utt.
Jāatceras, ka sievietes un vīrieši attiecību “tirgū” kotējas dažādi. Vīrietim ar lielu algu nevajag blakus sievietei ar tikpat lielu algu, līdzvērtīga partnere viņam būs izskata ziņā sākot no vismaz 8 ballēm no 10. Vīrieša galvenais raksturojums “tirgū” ir alga, kamēr sievietes-izskats.
Man tas izklausījās diezgan uzjautrinoši, jo pašas laikam bija piemirsušas, ka pašām lieki kilogrami ir vismaz 30, un tas tā vēl, "runājot caur puķēm".
tājaugan @ 10.03.2022 14:21
Es nezinu, kas te ir domāts ar apzīmējumu bagāts, bet, piemēram, man zināmiem IT vadītājiem ir arī līdzvērtīga amata sievietes-vienaudzes, kuras tiešām izskatās uz 5 un neizstaro nekādu seksapīlu. Paši nav neglīti un ar saviem ienākumiem varētu dabūt jaunākas un izskatīgākas, bet mazāk izglītotas, bet tomēr izvēlējās citu ceļu. Nav tas izskats vienmēr pats galvenais vadītāja līmeņa cilvēkiem.