😁😁😁GhostGG @ 09.03.2022 14:39Tas nav nekas jauns, internetā visas skaistas, gudras, izglītotas ar bagādiem vīriem :D
Es teiktu līdz 2k, jo ja paskatās amatpersonu algas, nemaz tik daudz tie deputāti nesaņem! Svārstās no 2k-3ksla @ 09.03.2022 14:27Vidējā amerikāņa alga ir 3205 $, jeb tuvu pie 40k gadā. Es pirmo reizi dzirdu, ka Latvijā tik lielas algas. Varbūt vel ja politikā, tad dabon tos 3-4k €, bet tā, parastajam strādājošam ir kādi 500-1000 €.
Citādi paliksiet pie sasistas siles, jo gaidot princi ar 4k algu, kas jums visu uzreiz noliks priekšā, tad 98% sieviešu būtu jāpaliek vecmeitās.
Aleksandrs @ 09.03.2022 17:12Mans viedoklis no džeka puses. Gribat atrast normālu džeku, tad esiet arī pašas normālas. Mani novērojumi- liela daļa salikušas nejēdzīgas bildes ar kaut kādām izkārtām mēlēm, briesmīgi pārmālētiem selfijiem, ar pilnīgu bezsakaru, vai vispār tikai vienu bildi. Tad nav jābrīnās, ka pretī arī tādus saņemat. Un ja reiz, jums ir match ar kādu un šis uzraksta, tad esiet ieinteresētas komunikācijā, uzdodiet arī kādu jautājumu, nevis tikai princese gaida, kad vienpusēji viss notiks, ne jau velti jūs tur esat, mēģiniet būt interesantas.
Nākošais, nokāpiet no mākoņiem - te džekus tik pēc turīguma meklē, tāpēc arī neko jēdzīgu nedabūjat, ne jau viņa maks jūs turēs kopā, meklējiet džekus kam varbūt pat šobrīd nekā daudz nav, bet kam ir manāms potenciāls, kam ir līdzīgs ar jums nākotnes redzējums un domāšanas veids. Citādi paliksiet pie sasistas siles, jo gaidot princi ar 4k algu, kas jums visu uzreiz noliks priekšā, tad 98% sieviešu būtu jāpaliek vecmeitās. Tas būtu tas pats kā, ja neesi ar modeles izskatu, neviens pat virsū neskatītos, bet kā rāda dzīve, cilvēkiem ir arī citas vērtības un kritēriji.
Par pirmo randiņu, manuprāt, kaut kādi šikie restorāna randiņi priekš pirmās satikšanās ir nevajadzīgs overkill, priekš kam tas vajadzīgs, varbūt izrādās man cilvēks nemaz nepatīk vai nepatīku es, lieka iztaisīšanās, to var atstāt ja seko turpmākās satikšanās.
sla @ 09.03.2022 17:57Runājot par tematu, uzmanieties no tādiem, kas te atbrauc uz kaut kādu laiku. Zinu personiski vairākus, piemēram, futbolistu, kas šeit tiekās ar latviešu skaistulēm, bet uzzināju, ka viņa dzimtajā valstī ir sieva un bērni. :D Viņi ir karstasinīgi un apvārdot sievietes šeit prot, bet nekad neko nopietnu šeit neveidos, ģimene viņu gaida, ik pēc pāris mēnešiem brauc uz savu valsti atpūsties.
Vēl varu minēt Rietumeiropiešus, kas uzraksta Tinderī un jautā, lai uztaisa ekskursiju, parāda Rīgu, vai pasaka, ka drīz būšot Rīgā. Visādi šie vācieši, briti utt. Meitenes, neizklaidējiet viņus, lūdzu. Viņi ir tipiski sekstūristi, kas aizvedīs jūs max uz bāru, restorānu un vēlēsies ievilkt gultā, un tad pēc nedēļas aizbrauks prom. :D Viņi vienmēr saka, ka viņiem patīk latvietes/krievietes.
Kaut vai viņi neizkrāpj naudu no sievietēm, bet laiku gan, un čakarēt smadzenes viņi māk.
Es uzreiz 2 teikumā aicinu uz randiņu, neinterisē sarkastīties pa tukšo.Santa1992 @ 09.03.2022 17:22Es busu tā kas atzis, ka esmu bijusi arī vienpusēja princese Tinderi :D A ko darit... jo tiešām grūti saņemties dažreiz uz boring vai muļķīgiem tekstiem atbildēt :(
Aldis15 @ 09.03.2022 18:06Es uzreiz 2 teikumā aicinu uz randiņu, neinterisē sarkastīties pa tukšo.
"Ja sieviete grib veidot ģimeni, tad viņai svarīgi vai vīrietis to spēs, ne tikai emocionāli, bet arī finansiāli"
Šis man nepatīk ka jums tas ir tik svarīgi...
Es meklēju meiteni kas nevēlas ģimeni/bērnus - bet grib ar mani pārgulēt regulāri, protams pa lēto.
City girl @ 09.03.2022 18:04
Piekrītu 100%. Šis konkrētais Dānijas pilsonis saka , ka pārcelies šeit un viss ticami, ilgus gadus bijusi LV draudzene, viss patiesi, var pārbaudīt . Ir LV draugi viņam te, apvārdo pēc pilnas programmas un rada ilūziju , ka viss patiesi… zinu jau vairākas meitenes, ar kuràm viņš tā izrīkojies . Vnk brīdinājums meitenēm neuzķerties uz viņa salkanajiem tekstiem un ilūziju , ka esi tā īstā un vienīgā.
kas jadara virietim lai LV nopelnītu tos 4K un vairak?law7 @ 09.03.2022 14:04
Sākot no 4000 uz rokas Latvijā nopelna vien niecīgs % cilvēku. Šaubos, vai visi pārējie būtu lohi.
Mezavavere @ 09.03.2022 18:54kas jadara virietim lai LV nopelnītu tos 4K un vairak?
siets izrādījās randiņot tikai ar tādiem vīriešiem, kuri raksta tikai pieklājīgus, sakarīgus tekstus, bez būtiskām kļūdām latviešu valodā.
Tullip @ 09.03.2022 18:54
Jābūt full-stack developerim.
Mezavavere @ 09.03.2022 18:54kas jadara virietim lai LV nopelnītu tos 4K un vairak?
tad kpc K.Saulietis ubags? Vins tak ari tur all in bijaganeša @ 09.03.2022 19:05
NL ROYAL TEAM. ???