a ja ?ganeša @ 26.02.2022 15:09
Es zinu tikai, ka Rojs Rodžers ir viņas brālēns.
ganeša @ 26.02.2022 15:09
Es zinu tikai, ka Rojs Rodžers ir viņas brālēns.
tieši tā. Nav taču tagad katram naudīgam vecim jaliek savai meitenei braukt ar sabiedrisko un ēst sausiņus, lai nepadomātu citu, ka ir golddigere 🤣sla @ 26.02.2022 16:31Es nedomāju, ka viņa ir golddigere. Piemēram, Ronaldo sieviete arī teiksiet ir golddigere? Paskatījos viņas Netflix šovu, un viņa arī bauda luxury dzīvi, dārgas šmotkas, privātos lidojumus, ceļojumus. Nav viņa golddigere. Jebkuram bagātam, veiksmīgam vīrietim vajag blakus skaistu sievieti.
0meitene0 @ 26.02.2022 16:12
Vai tad nav vnk bērnības draugi no skolas?
Stefania @ 26.02.2022 14:42Tas, ka Porziņģim nevajag intelektuālu un mērķtiecīgu sievieti, ir skaidrs. Viņam vajag tādu sievieti, kas viņa dzīvesveidu un karjeru liks pirmajā vietā. Tādu, kas var jebkurā brīdī mainīt dzīvesvietu, pamest draugus, ģimeni un braukt viņam līdzi. Būtu diezgan neiespējami būt veiksmīgās attiecībās ar sievieti, kura vēlētos pati attīstīties, veidot savu karjeru, jo tas noteikti nesaskanētu ar sportista grafiku
IceCream @ 26.02.2022 10:52Safanojusies par sevi, tā nosmējos, kad uzlikusi insta, ka ir Public Figure. Nesekoju viņai, kaut kad pāris reizes apskatījos, tā izslietā pēcpuse neuzrunā. Seja arī vizuāli nepatīk, tāda asa, milzīgu žokli. Ā, un nagi, ir redzēti skaisti mākslīgie nagi, bet viņai reāli kapļi. Nezinu kā ar tām jūtām, bet skaista dzīve un privātās lidmašīnas patīk. Dabūjusi iespēju un pie tās turās.
Tas uz visām sievietēm attiecās - tā dabā iekārtots :) Kā jau te rakstija iepriekš - ka neviena nevēlas būt kopā ar Maksimas kārāvēju :|Maijerre @ 26.02.2022 21:39
Vot, man arī tā liekad, bet ar svecīti jau nestāvēju. Jo, ja KP būtu parasts puisis no Liepājas, nebūtu privātā lidmašīna, dikti apšaubu, ka plauktu mīlestība. ?