var jau arī gadīties, ka atklāj šo faktu, bet cilvēki paliek kopā. vai vienkārši netic. tāpēc, tas, ka pasaki kā ir, nenozīmē, ka esi izglābis šo cilvēkuisanalapsa @ 21.02.2022 14:00Esmu bijusi šādā situācijā un esmu pateikusi! Nācās ilgi par to domāt,jo pašsaprotami,ka pirmās būs emocijas, dusmas,pārmetumi un zaudētas draudzības, bet ilgtermiņā tas bija vislabākais lēmums,jo tad,kad dusmas norimās, meitene bija pateicīga un šobrīd ir laimīgākais cilvēks, kāda bijusi. Tolaik primāri bija skatīties uz šo lietu ilgtermiņā. Kas ir sliktāk? Uz mirkli pabojātas attiecības vai atstāt otru cilvēku nolemtu tam,ka viņu krāpj?
var jau arī gadīties, ka atklāj šo faktu, bet cilvēki paliek kopā. vai vienkārši netic. tāpēc, tas, ka pasaki kā ir, nenozīmē, ka esi izglābis šo cilvēku
blacke @ 21.02.2022 14:24Es gribētu, lai man pasaka. Tāpēc šobrīd domāju,ka arī pateiktu, lai gan, kas zin ko es domātu,ja tadā situācijā nonāktu.
mollia @ 21.02.2022 14:17
Tieši šādi notika ar manu bijušo kolēģi, kura savai draudzenei pastāstīja par viņas otrās puses sānsoļiem, ko uzzināja caur kopīgiem draugiem un pēc tam jau savām acīm redzēja.
Darbā tieši šo jautājumu parrunājām un noteicām, ka tā ir viņu pašu darīšana, taču beigās viss izvērtās tā, ka tomēr kolēģe pastāstija visu savai draudzenei.
Rezultātā viņa nenoticēja, sakot ka visiem skauž viņas attiecības, pat piesēja meitenei faktu ka viņa šo visu dara lai dabūtu džeku sev, kaut gan viņa šo puisi pat kārtīgi nepazina jo vienmēr pavadījušas laiku divatā, un ar to arī draudzība pačabēja.
Elisa_M @ 21.02.2022 15:12
Es nekad nebūtu aizdomājusies, ka kāds varētu to visu pavērst pret cilvēku, kas mēģina atvērt acis. Tas laikam atkal tikai pierāda to, ka katrs gadījums ir individuāls.
Elisa_M @ 21.02.2022 15:12
Es nekad nebūtu aizdomājusies, ka kāds varētu to visu pavērst pret cilvēku, kas mēģina atvērt acis. Tas laikam atkal tikai pierāda to, ka katrs gadījums ir individuāls.
Annija35 @ 21.02.2022 15:31
Šad tad ar draudzenēm ir vērts pārrunāt,ko domā par šādu tēmu un kā pašas rīkotos,vai gribētu lai pasaka.
Tad vismaz ir zināms,kā rīkoties,ja ir tāda situācija.