Dzidra Zupa @ 03.03.2022 13:56
Baidās par savām pakaļām. Varbūt arī neatbalsta Putinu, bet gribas tak dzīvot savā greznajā dzīvē arī turpmāk.
Ļoti gļēva tauta! Visus cietumā neieliks. Viņi ir 140 miljoni. Vismaz puse izietu ielās, kur viņus bāzīs. Visus neapcietinās. Ja viņi paši nesacelsies, nekas viņiem tur nemainīsies.
Mēs neviens nezinām kā būtu, ja mēs būtu viņu situācijā. Nevienu neattaisnoju, bet apjukums ir visiem. Vienu saka Eiropa, otru Krievija. Lielākais trumpis ir propoganda, kurai visi ir uzticīgi noticējuši. Un tad beigās sēdi un zīlē, kam ticēt, ja visu dzīvi esi bijis pakļauts Putlera meliem.
Kā jau te kāda minēja, noteikti laika gaitā tuvāk uz rudeni daudziem atvērsies acis, kas palēnām jau arī notiek.
Esmu visādās telegram grupās, kurās liek video ar aizturētajiem krievu kareivjiem, apzvana kareivju mammas un pastāsta, kas tad tur patiesībā notiek. Ar šādiem maziem solīšiem lēnā gaitā arī cilvēki atmodīsies. Bet tikmēr mums atliek gaidīt un laiks pats visu sakārtos pa plauktiņiem. Taisnība uzvar, meli zaudē. Lūk, šeit ir piemērs
https://failiem.lv/u/bf9ec4qem ar foršajiem Ukraiņiem, kuri pēc savas iniciatīvas apzvana vecākus, lai pateiktu taisnību 🙏🏻💛
Un jā, nosodīt visus krievus un priecāties par katru krieva nāvi kā hokejā pēc iemestas hokeja ripas ir nežēlīgi, daudzi nemaz nezin, kur ir atbraukuši, otrs, es jums jau biju metusi info ar drosmīgākajiem krieviem, kas padodās/pretojās pavēlēm no Kiev Independent informācijas.
Jo es ticu, ka visi ir cilvēki, un visiem sāp, arī tiem, kas paši uzbrūk. Bet tādas ir viņa pavēles. Ticu, ka tev nepatiks tas, ko uzrakstiju, bet es cenšos būt saprotoša un zinu, ka vienīgais ļaunums šajā visā ir Pī un viņas pavēles.