jēziņ… kā es saprotu to sajūtu 😞Lalooo @ 11.03.2022 22:47Man arī viens pazīstams puisis no Zaporižjas jau 4. dienu nav sasniedzams. Katru dienu nesarakstījāmies, tā pārdienas, bet viņš katru dienu lika storijus. Pēdējais bija pie viena no saspridzinātajiem tiltiem, kopš tā vairs nav nekur online parādījies. ?
Dzidra Zupa @ 11.03.2022 23:10Gobzems devies prom no Latvijas. Beidzot savu solījumu turējis vai arī naudas plūsma no Krievijas apstājusies, lai savu propagandu sētu Latvijas tautai un to sanaidotu?! ?
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/375093-gobzems-devies-prom-no-latvijas-varetu-pardot-savu-maju-baltezera/
Dzidra Zupa @ 11.03.2022 23:10Gobzems devies prom no Latvijas. Beidzot savu solījumu turējis vai arī naudas plūsma no Krievijas apstājusies, lai savu propagandu sētu Latvijas tautai un to sanaidotu?! ?
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/375093-gobzems-devies-prom-no-latvijas-varetu-pardot-savu-maju-baltezera/
Marcipaaans @ 11.03.2022 22:49jēziņ… kā es saprotu to sajūtu ?
Gribu @ 12.03.2022 01:26Kāpēc kādu vispār nteresē kas notiek Ukrainā? Jūs taču neinteresē pat kas notiek aiz loga? Varbūt vajadzētu sakārtot pašiem savu Latviju, pirms skriet glābt un cepties par Ukrainu?
tāpēc droši sāc jaunu diskusiju par sev interesējošo jautājumu un runājies tur, cik tīk. Karogs rokā!Gribu @ 12.03.2022 01:26Kāpēc kādu vispār nteresē kas notiek Ukrainā? Jūs taču neinteresē pat kas notiek aiz loga? Varbūt vajadzētu sakārtot pašiem savu Latviju, pirms skriet glābt un cepties par Ukrainu?
Gribu @ 12.03.2022 01:26Kāpēc kādu vispār nteresē kas notiek Ukrainā? Jūs taču neinteresē pat kas notiek aiz loga? Varbūt vajadzētu sakārtot pašiem savu Latviju, pirms skriet glābt un cepties par Ukrainu?
Shayk @ 12.03.2022 08:10'Latviesi UK' FB grupa vac ziedojumus Aivja Vasilevska advokatam un parejiem izdevumiem. ?Nozelojamie bomari.
Pama @ 12.03.2022 08:32Komentāri pie @mosseri video par instagram slēgšanu Krievijā... Es nezinu, krievu tauta izskatās bezcerīga. Pie visa vainīgi citi, viņi noteikti nē. Putins laikam varētu tiešraidē zīdaini uzgrillēt un apēst un visi tāpat bļautu "ja za Putina!"
kāpēc nevar interesēt divas un vairākas lietas vienlaicīgi?Gribu @ 12.03.2022 01:26Kāpēc kādu vispār nteresē kas notiek Ukrainā? Jūs taču neinteresē pat kas notiek aiz loga? Varbūt vajadzētu sakārtot pašiem savu Latviju, pirms skriet glābt un cepties par Ukrainu?
#sīkumsbetpatīkamiDzidra Zupa @ 11.03.2022 23:10Gobzems devies prom no Latvijas. Beidzot savu solījumu turējis vai arī naudas plūsma no Krievijas apstājusies, lai savu propagandu sētu Latvijas tautai un to sanaidotu?! ?
Zinna @ 12.03.2022 08:52kāpēc nevar interesēt divas un vairākas lietas vienlaicīgi?
ej tur kur krievu kuģis aizgāja…Gribu @ 12.03.2022 01:26Kāpēc kādu vispār nteresē kas notiek Ukrainā? Jūs taču neinteresē pat kas notiek aiz loga? Varbūt vajadzētu sakārtot pašiem savu Latviju, pirms skriet glābt un cepties par Ukrainu?
Dzidra Zupa @ 12.03.2022 08:40
+++
Vakar skatījos raidījumu kurā krieviem uzdeva jautājumus par ieviestajām sankcijām, ko viņi par to domā, utt.
Tik nozombēta tauta.
Populārās atbildes bija:
"Nesaprotu kāpēc visas šīs sankcijas, par ko mums tāds sods!"
"Makdonaldā varēja normāli paēst, nesaprotu kur tagad iešu ēst!"
"Man tagad nebūs kur nopirkt apģērbu un apavus, kā es staigāšu bez zīmola precēm!"
Tik sekli un nožēlojami cilvēki. Meitenes raud, ka nav Starbucks un Zara. Cilvēki pēc nesaprot kamdēļ šādas sankcijas viņiem uzliktas, jo Putins taču rūpējoties par savu tautu.