Bjork @ 06.03.2022 21:25jā, atšķirībā no Ukraiņiem, sliktākā scenārija rezultātā salasīt pekelītes latviešiem ir dots laiks. Kā arī tas, ka labāk trīt prom uzteiz, nevis gaidīt, ka būs labi, kā redzams arī nav variants, jo tiek apšauti civilie, kas mēģina pamest dzīvesvietas
jebal 🤦🏼♀️🤣 man jautājums, a kā tagad cilvēki, kuri ar saviem radiem Krievijā sazinājās ar whatsapp un messenger tagad sazināsies? Piemēram, ja radiem ir instagram un tur liek storijus vai fb postus no savas dzīves, tā visa tak vairs nebūs. Paliek pasts un tiešie zvani tad? Bildes jāprintē un pasta balodim jānodod? 🤦🏼♀️Dzidra Zupa @ 06.03.2022 21:38Esi sveicināta Ziemeļkoreja Krievijā!
Marcipaaans @ 06.03.2022 21:46jebal ??♀️? man jautājums, a kā tagad cilvēki, kuri ar saviem radiem Krievijā sazinājās ar whatsapp un messenger tagad sazināsies? Piemēram, ja radiem ir instagram un tur liek storijus vai fb postus no savas dzīves, tā visa tak vairs nebūs. Paliek pasts un tiešie zvani tad? Bildes jāprintē un pasta balodim jānodod? ??♀️
šitas ir bišk misleading. Citā rakstā bija teikts, ka neoficiālos ienākumus konfiscēs. Teiksim, ja pēc deklarācijas kompānijai gadā ir vairāk naudas nekā pēc papīriem, to konfiscēs. Lai nu kā, izskatās ka utainajam nauda iet uz beigām.Dzidra Zupa @ 06.03.2022 21:49
šausmas nu. Kā tagad dzīvos 🤦🏼♀️ Bļin, es viņai labprāt ar slapju lupatu iemestu. Šodien atkal māti ar diviem bērniem nogalināja. A šai bļeģ samoe strashnoe sluchilosj…. lupatu bodes slēdza 🤦🏼♀️Dzidra Zupa @ 06.03.2022 21:50??♀️
pats sev bedri rok, rados iekšējo neapmierinātību.Marcipaaans @ 06.03.2022 21:56šitas ir bišk misleading. Citā rakstā bija teikts, ka neoficiālos ienākumus konfiscēs. Teiksim, ja pēc deklarācijas kompānijai gadā ir vairāk naudas nekā pēc papīriem, to konfiscēs. Lai nu kā, izskatās ka utainajam nauda iet uz beigām.
Dzidra Zupa @ 06.03.2022 21:38Esi sveicināta Ziemeļkoreja Krievijā!
Marcipaaans @ 06.03.2022 21:56šitas ir bišk misleading. Citā rakstā bija teikts, ka neoficiālos ienākumus konfiscēs. Teiksim, ja pēc deklarācijas kompānijai gadā ir vairāk naudas nekā pēc papīriem, to konfiscēs. Lai nu kā, izskatās ka utainajam nauda iet uz beigām.
Zinna @ 06.03.2022 22:01
Ja man pirms divām nedēļām ko tādu stāstītu es teiktu, ka tas cilvēks ir prātu izkūkojis. Ka tas vienkārši nav iespējams. Atslēgt milzīgo Krieviju..
rakstā, kuru es lasīju bija runa tikai par kompānijām 🤷♀️Dzidra Zupa @ 06.03.2022 22:06
Es tā arī sapratu no tā tvīta, ka konfiscēs visu kas pārsniedz oficiālos ienākumus "official income of the family". Tā teikt, ja brauksi ar dārgu bumeri, bet pelni minimālo algu nāksies valstij atdot bumeri. ???
Tu domā Ķīna? Ķīnā ir vēl briesmīgāk kā Krievijā. Ķīnieši mūk no turienes, ja ir iespēja. Un domāju, ka Ķīnai ir pohuj. Viņi maļas savā sulā.Zinna @ 06.03.2022 22:03Gaidu, kad Tālie austrumi mēģinās izkāpt no šī grimstošā Titānika..
Nav kāds ko dzirdējis, kāds tur noskaņojums?