Hubabuba @ 04.03.2022 17:16Es būšu nepopulāra, bet es domāju, ka putins pats ar NATO negrib karot. Viņš biedē ar kodolieročiem, jo nekā cita jau viņam nav un tas ir vienīgais veids, kā iebiedēt NATO. Lielvalsts Krievija nespēj ieņemt vienu, salīdzinoši (pret Krieviju) nelielu Ukrainu. Pieslēdza pat nežēlīgos čečenu karavīrus (šis ir pazemojoši, ka varenā lielvalsts sauc palīgā, lai gan iepriekš radījusi iespaidu, ka ir militāri attīstīta) un tāpat nekas daudz nav uz priekšu pavirzījies.
Putinam ir bail no NATO.
https://www.statista.com/statistics/1293174/nato-russia-military-comparison/
Dzidra Zupa @ 04.03.2022 17:38Nedaudz atkāpjoties no kara tēmas.. ?
Lietus @ 04.03.2022 17:49Jūs rīt iesiet pie brīvības pieminekļa?
29090 @ 04.03.2022 17:51
Uz Ukrainu ir nosūtīts aptuveni tik karavīru, cik liela ir pati Ukrainas armija. Līdz ar to iet viņiem normāli.
Manuprāt, šis karš jau ir labi parādījis, ka Putinam ir ļoti augsta riska tolerance. Bet NATO ir daudz dažādi ienaidnieki visā pasaulē. Viņi arī nevar atļauties visu munīciju izlādēt uz vienu Krieviju. Baltiju atdotu viegli, manuprāt.
avotu lūdzu , kur lasījiPama @ 04.03.2022 18:26Eu, bet jūs nesatrauc tas, ka Putins papļāpāja ar Lukašenko?
"Vladimirs Putins sacīja, ka telefonsarunā ar savu Baltkrievijas autoratīvo vadītāju Aleksandru Lukašenko apspriedis Baltkrievijas interesi par piekļuvi Baltijas jūrai.
“Tikko šodien par šo jautājumu runājām ar Baltkrievijas vadītāju. Mūsu baltkrievu draugi ir ieinteresēti būt Baltijā, ieinteresēti attīstīt savas ostas iekārtas. Jūs zināt, ka arī es to atbalstu,” sacīja Putins"
WTF?! Tie tādi viegli slēpti draudi Baltijas valstīm?
Pama @ 04.03.2022 18:26Eu, bet jūs nesatrauc tas, ka Putins papļāpāja ar Lukašenko?
"Vladimirs Putins sacīja, ka telefonsarunā ar savu Baltkrievijas autoratīvo vadītāju Aleksandru Lukašenko apspriedis Baltkrievijas interesi par piekļuvi Baltijas jūrai.
“Tikko šodien par šo jautājumu runājām ar Baltkrievijas vadītāju. Mūsu baltkrievu draugi ir ieinteresēti būt Baltijā, ieinteresēti attīstīt savas ostas iekārtas. Jūs zināt, ka arī es to atbalstu,” sacīja Putins"
WTF?! Tie tādi viegli slēpti draudi Baltijas valstīm?
nexta twitterī bija. Arī redzēju, slinkums tagad meklēt.Mia6 @ 04.03.2022 18:31avotu lūdzu , kur lasīji
Uz Ukrainu ir nosūtīts aptuveni tik karavīru, cik liela ir pati Ukrainas armija. Līdz ar to iet viņiem normāli.