Dzīves mērķis.

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Sveikas.
Pēdējā laikā jūtos tāda kā tukša. Darbs, mājas, darbs, mājas. Dzīvoju ārzemēs, manā pilsētā visu laiku līst. Pilsēta maziņa, tāds kā ciematiņš un līdz ar to darīt te īsti nav ko. Gribas kaut kā sevi piepildīt. Kaut ko jaunu, kādu hobiju. Mēģināju fotogrāfēšanu, bet te tik bieži līst, ka tās bildes nekādas un laikam arī līdz galam tas neaizrauj.
Stāstiet, kā jūs aizpildat savu brīvo laiku? Kas ir tas hobijs, kas aizrauj. Varbūt kāda arī zin kādus pašizaugsmes kursus (attālināti). Ne tos, kur stāsta ka jābūt disciplinētam, lai kaut ko sasniegtu, to jau mēs visi zinam. Bet tos, kur tu iepazīsti vairāk sevi.
Paldies.
06.02.2022 10:03 |

Patīk
Reitings 1410
AnnaStokholm @ 06.02.2022 14:31
Pie jau ieteiktajām aktivitātēm - Facebook events sadaļā var atrast kaut ko interesantu. Ja ne savā ciematiņā, tad noteikti tuvākajā pilsētā - izstādes, sarunas, kaut kādi pasākumi?
Ja netālu ir kāda liela pilsēta var Facebook atrast grupu “Girl Gone International _______” (tur liekams pilsētas nosaukums, piemēram “Girl Gone International London vai Cardiff utt” tur foršas meitenes var satikt un arī tiek rīkotas dažas pasēdēšanas.
Pieļauju, ka ārzemēs arī ir daudz couchu, bet ka gribas kaut ko latviski tad var paskatīties http://www.nlpcentrs.lv/ Personības Pilnveidošanas Centru. Tur tieši tagad visādi kursi Online, domāju, ka noteikti var atrast Tavai situācijai piemērotus, jau tagad redzu ieintriģējošus nosaukumus ?
Pašus couchus var arī individuāli apskatīt un paskatīties, ko viņi piedāvā paši savās mājaslapās

Super, paldies! ❤
06.02.2022 14:34 |

Reitings 388
Reģ: 22.02.2021
Pēc sevis esmu ievērojusi,ka šī tukšuma sājūta sākās,kad non stop strādāju,tas ir darbs -majas-darbs ,protams īstermīnā pāris mēnušus ir ok ,bet jo ilgāk tā strādā,rodas izdegšana ,nekam citam nav laika ,jo brīvajos brīžos ir jātīra māja,šopings un atkal jādomā par jauno darba nedēlu!
Saprotu,ka krājat savam īpašumam,bet svarīgi tomēr atrast balansu,man palīdz draugs atslēgties,jo es esmu riktīgi workaholic,jūtos slikti,ja atsaku savā brīvajā laikā priekšniekam ,liekas taču jāstrādā utt,bet vēl viena lieta ,jo vairāk pelna jo vairāk tērē,ok ne visi(jo saprotu,ka esat loti prātīgi ar tēriniem,bet Tad ar varētu būtu iemesls,kādēl jūtat to tukšuma sajūtu)
Jo tikai strādāt un konstanti krāt ar nav labi,vajag sevi atalgot ar ko foršu,es eju ik Pa 2 men uz masāžu,spa day,weekend ja labs laiks ejam pastaigās,tas neko nemaksā,agrāk skrēju(loti palidz mentālajai veselībai)
Mēs ik Pa laikam noīrējam kadu cottage ar hut tub uz nogali ,īsāk sakot nav labi krāt katru kapeiku,jo tā zūd dzīvot prieks ,man tie spa ,weekends away tā palīdz,liekas tāds recharge!
Mēs ar paši krājam īpašumam un tāpat viss ok spējam gan iekrāt,gan arī kvalitatīvi atpūsties vai veltīt laiku kādiem hobijiem!
Man piem vēl ir allotment,ok baigi jau nu mēs tur daudz neizaudzējam,bet man patik būt pie dabas,dēlam patīk palīdzēt stādīt,laistīt,vairāk mums tā ir kā izklaide audzēt sev kaut ko !
Īsāk sakot :
Pastaigas
Skriešana
Allotment
Netflix
Spa/weekend away
Tā es sevi nodarbinu,kad nav darbs :)
Varbūt ks noder!:)
06.02.2022 14:38 |

Patīk
Reitings 1410
Wonder woman @ 06.02.2022 14:38
Pēc sevis esmu ievērojusi,ka šī tukšuma sājūta sākās,kad non stop strādāju,tas ir darbs -majas-darbs ,protams īstermīnā pāris mēnušus ir ok ,bet jo ilgāk tā strādā,rodas izdegšana ,nekam citam nav laika ,jo brīvajos brīžos ir jātīra māja,šopings un atkal jādomā par jauno darba nedēlu!
Saprotu,ka krājat savam īpašumam,bet svarīgi tomēr atrast balansu,man palīdz draugs atslēgties,jo es esmu riktīgi workaholic,jūtos slikti,ja atsaku savā brīvajā laikā priekšniekam ,liekas taču jāstrādā utt,bet vēl viena lieta ,jo vairāk pelna jo vairāk tērē,ok ne visi(jo saprotu,ka esat loti prātīgi ar tēriniem,bet Tad ar varētu būtu iemesls,kādēl jūtat to tukšuma sajūtu)
Jo tikai strādāt un konstanti krāt ar nav labi,vajag sevi atalgot ar ko foršu,es eju ik Pa 2 men uz masāžu,spa day,weekend ja labs laiks ejam pastaigās,tas neko nemaksā,agrāk skrēju(loti palidz mentālajai veselībai)
Mēs ik Pa laikam noīrējam kadu cottage ar hut tub uz nogali ,īsāk sakot nav labi krāt katru kapeiku,jo tā zūd dzīvot prieks ,man tie spa ,weekends away tā palīdz,liekas tāds recharge!
Mēs ar paši krājam īpašumam un tāpat viss ok spējam gan iekrāt,gan arī kvalitatīvi atpūsties vai veltīt laiku kādiem hobijiem!
Man piem vēl ir allotment,ok baigi jau nu mēs tur daudz neizaudzējam,bet man patik būt pie dabas,dēlam patīk palīdzēt stādīt,laistīt,vairāk mums tā ir kā izklaide audzēt sev kaut ko !
Īsāk sakot :
Pastaigas
Skriešana
Allotment
Netflix
Spa/weekend away
Tā es sevi nodarbinu,kad nav darbs :)
Varbūt ks noder!:)

Liekas, ka uztrāpīji tieši uz to sakni. Mēs tiešām esam ļoti taupīgi, jo gribas to mērķi sasniegt pēc iespējas ātrāk, zinot, ka cenas tikai kāpj. Bet jā, pazūd tas dzīvotprieks.
Kādreiz gāju uz manikīru, tas bija man tāds "me time". Darba specifikas dēļ tagad vairs to nevaru. Un te manikīrs vispār cenu ziņā ir kosmosā. Jebkura skaistumkopšanas procedūra te ir baigajā kosmosā.
Laikam jāatrod vel kādu veidu, kā palutināt sevi.
06.02.2022 14:44 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Sisenis @ 06.02.2022 14:28

Mums jau ir auto. Tas gan nav mans, bet gan mana partnera auto. Taču viņš ļoti bieži strādā, kā rezultātā es nevaru paņemt viņa auto. Turklāt, ja gribu braukt arī es, man jāpērk savs insurence, kas nav baigi izdevīgi uz tām maksimums 10 reizēm gadā, kad varu to auto vispār dabūt. ?

Tev nav japerk savs insurance, vins tevi var uzlikt uz savas apdrosinasanas un brauka cik uziet.
06.02.2022 14:50 |

Patīk
Reitings 1410
Shayk @ 06.02.2022 14:50

Tev nav japerk savs insurance, vins tevi var uzlikt uz savas apdrosinasanas un brauka cik uziet.

Tās ir papildus izmaksas jebkurā gadijumā.
06.02.2022 14:55 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Sisenis @ 06.02.2022 14:28

Mums jau ir auto. Tas gan nav mans, bet gan mana partnera auto. Taču viņš ļoti bieži strādā, kā rezultātā es nevaru paņemt viņa auto. Turklāt, ja gribu braukt arī es, man jāpērk savs insurence, kas nav baigi izdevīgi uz tām maksimums 10 reizēm gadā, kad varu to auto vispār dabūt. ?

Sisenis @ 06.02.2022 14:44

Liekas, ka uztrāpīji tieši uz to sakni. Mēs tiešām esam ļoti taupīgi, jo gribas to mērķi sasniegt pēc iespējas ātrāk, zinot, ka cenas tikai kāpj. Bet jā, pazūd tas dzīvotprieks.
Kādreiz gāju uz manikīru, tas bija man tāds "me time". Darba specifikas dēļ tagad vairs to nevaru. Un te manikīrs vispār cenu ziņā ir kosmosā. Jebkura skaistumkopšanas procedūra te ir baigajā kosmosā.
Laikam jāatrod vel kādu veidu, kā palutināt sevi.

Taisi pati sev manikiru, ja ir daudz briva laika. Ja liec gela laku, vari iegadaties lampu utt un pati nemties. Es pandemijas laika ar to biju aizravusies, kaut gan es nekad nebiju uz furlough vai tamlidzigi, jo stradaju full time no majam. Tagad gan apnika pasai nemties, jo tas aiznem diezgan ilgu laiku.
06.02.2022 14:56 |

Patīk
Reitings 1410
Shayk @ 06.02.2022 14:56

Taisi pati sev manikiru, ja ir daudz briva laika. Ja liec gela laku, vari iegadaties lampu utt un pati nemties. Es pandemijas laika ar to biju aizravusies, kaut gan es nekad nebiju uz furlough vai tamlidzigi, jo stradaju full time no majam. Tagad gan apnika pasai nemties, jo tas aiznem diezgan ilgu laiku.

Esmu par to domājusi. Sapratu, ka tā es sev atņemšu prieku par to, ka kāds cits mani aprūpē, ja tā var teikt. Un turklāt izpaliktu klača ar meistari. Bet es tāpat nevaru darba dēļ taisīt manikīru, tā kā tas atkrīt
06.02.2022 15:04 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Shayk @ 06.02.2022 14:50

Kur tad viņa braukās ka naudas nav? Lai pērk velo.
06.02.2022 15:10 |

Reitings 388
Protams ,ja plāns ir tuvākajā laikā pārvākties,tad īsterminā vienkārsi ir jāsadzīvo ar šo “tukšumu” kamēr krājat naudu un jāatgādina sev par to mērki uz kuru ejat kad uznāk tāda skumīgs garīgais!
Ja pareizi saprotu Jūs planojat atgriezties Lv ,Tad Protams tiesibas arī labāk likt tur ,būs lētāk,tāpat CSN atškirties ar Uk un nebus lieku izmaksu par papiru kartošanu,no otras puses gan jau Lv būs ko darīt un tas moča tiesibas nemaz nevajadzes,tas vairak ieteikums priekš šejienes anyway!
Par tiesibu ieguvu diemžel gan nepiekritu,pati šeit liku un tik viegli nebija ,Lv ari daudzi idioti ir uz celiem turklat ,daudzi saka ka uk un Lv braukšanas kultura ir ka diena pret nakti,bet pats galvenais ir svarigs labs instruktors,Lv var ar trapities instruktors kam galigi vienalga!Tas nedaudz ārpus tēmas!
Jūsu gadījumā es novēlu pēc iespējas ātrāk sakrāt,Lai pēc tam varat dzivot pilnvērtígi,Savādāk baigā eksistėšana vien sanāk tagad ,ja sev neko nevar nopirkt un visu laiku jādomā par cenām!
Es uz šejieni atbraucu ,lai Lv nav Jāeksistē no algas lidz algai ,zinu kā tas ir kad neko nevar nopirkt un viss liekas dārgs ,cerams Jums vairs nav daudz palicis ko krāt ,Lai ir iespēja arī beidzot dzīvot ,palutinat sevi,celot utt!
Katrā zinā Lai viss izdodas!
Bet ja gribat iekrāt max daudz Tad no hobijiem man liekas der tik kadas gramatu lasišanas ,pastaigas un free events,Protams ja ir kas tāds Jūsu pusē,jo viss maksā parasti!
06.02.2022 15:11 |

Reitings 388
Aldis15 @ 06.02.2022 15:10
Kur tad viņa braukās ka naudas nav? Lai pērk velo.

Es Domāju šajā situācijā arī velo ir ārpus budzeta,reāli ja negrib tērēt hobijiem pilnīgi neko,jo viss ir papildus izmaksas un meitene grib max ietaupīt!
06.02.2022 15:13 |

Patīk
Reitings 1410
Wonder woman @ 06.02.2022 15:13

Es Domāju šajā situācijā arī velo ir ārpus budzeta,reāli ja negrib tērēt hobijiem pilnīgi neko,jo viss ir papildus izmaksas un meitene grib max ietaupīt!

Velo man ir. Te vienkārši ir baigi kalnains un lietains, ka es reāli viņu neizmantoju. 😀
Un nav arī gluži tā, ka neko sev nepērku vai nepalutinu. Es vienkārši cenšos sadalīt tas prioritātes.
Paldies par novēlējumiem. ❤
06.02.2022 15:42 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Arī interesē.
Esmu pa Latviju, bet tādas pat sajūtas. Mācības, darbs, mīļotais. Viss besī(izņemot mīļo, ar to patīk pavadīt laiku vēl tik pat ļoti kā iemīloties sākumā) un neko nedaru sev. Kādreiz patika lasīt grāmatas, bet tagad nevaru, varbūt studiju dēļ, jo visu laiku domas galvā - tev ir tik daudz studiju literatūŗas ko lasīt, kam tu tērē laiku...
Esmu mēģinājusi sākt iet uz sporta zāli, bet sanāk neregulāri, jo izbraukāt šurp turp, tad nopietnāk jāplāno arī maltītes un mazāk laika .....
Nav īsti hobiju arī man
06.02.2022 16:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits