Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Plaušu caurskates rezultāts

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Vai kādam no jums plaušu caurskates rezultātā ir izrakstīts 'sirds paplašināta'?
Ģā neko nav teicis par to. Es to izlasīju savā rezultātā un iegugleju. Izrādās tas nekas labs nav. Es brīnos, kā ģimenes ārsts var neko par to neteikt? Man nekādu sūdzību nav. Asinsspiediens ir normāls. Bet ir pieraksts uz ehokardiogrāfiju jo manam tēvam ir jātaisa sirds operācija un es pati par sevi baidos ka tas varētu būt iedzimts. Gribu aiziet pārbaudīties profilakses pēc.
Taču pārsteigums to ko es izlasīju plaušu rentgena izraksta.
Nu neko. Rindā jāgaida 2 mēneši. No Daugavpils līdz Rīgai visu apzvanīju nekur nevar ātrāk tikt. Tagad visu laiku sēžu kā uz adatām.
Vai tas tiešām ir kaut kas briesmīgs? Kādam varbūt ir vairāk info?
31.01.2022 17:14 |

Reitings 42
Reģ: 08.01.2022
Man šķiet, ka lietas, kas saistītas ar veselības problēmām- nav baigā jēga rakāties pa internetu un jautāt citiem. Jo katram ir savādāk un bieži vien rādītājus lasa kopā ar citiem, kas dod savādāku rezultātu. Vislabākais ir konsultēties ar ārstu. Bet pārbaude jau sliktāk nenāks.
Par ehokardiogrāfiju- iesaku bieži čekot pierakstus vietnē eveselibaspunkts.lv- tur bieži atbrīvojas vietas un caur internetu var ērti pats pierakstīties. Es gāju čekot un tiku jau nākamajā nedēļā. :)
31.01.2022 17:29 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Atrodi kardiologu. Samaksā viņam. Nosūti viņam uz epastu savu rentgenu, lai apskatās un dod sev savu slēdzienu pa telefonu.
31.01.2022 17:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)