Koa :D Esmu students jau 6.gadu bez pārtraukumiem, taču mani vecāki nesaņem ne centa. Strādāju kopš aptuveni 21/22 gadu vecuma. Pirmā dzirdēšana, bet tas laikam tikai noteiktām ģimeņu kategorijām.Pama @ 30.01.2022 17:33Pabalsts tiks maksāts par tiem, par kuriem maksā ģimenes pabalstu. Cik man zināms, tad par strādājošiem to nemaksā. Var pajautāt vecākiem, ja saņem pabalstu katru mēnesi, tad būs. Vai arī VSAA jājautā
Simbinja @ 30.01.2022 21:18Koa :D Esmu students jau 6.gadu bez pārtraukumiem, taču mani vecāki nesaņem ne centa. Strādāju kopš aptuveni 21/22 gadu vecuma. Pirmā dzirdēšana, bet tas laikam tikai noteiktām ģimeņu kategorijām.
Ā, bet mani vecāki jau kopš 18 neko nebija saņēmuši 🤣Ja runa ir par tiem 7€, tad paldies 🤣Pama @ 30.01.2022 21:45
Pabalstu maksā, kamēr bērns ir nepilngadīgs vai arī līdz 24 gadu vecumam, ja studē un nestrādā. Šajos gadījumos bērns ir kā apgādājamais vienam no vecākiem. Tiklīdz sāk oficiāli strādāt, vecākiem ir jānoņem šis bērns no apgādājamajiem un ģimenes pabalsts arī netiek maksāts.
😂😂😂 sasmējos😂😂😂C00L Dzipsy @ 31.01.2022 02:12Nu bļeģ, nu tiešām mums augstskolās ar vien dumjākus cilvēkus māca kuri neprot atrast izsludināto likumprojektu?! WTF!
Vai arī lasīt neprotat? Naudu gribat, bet ieslēgt loģisko domāšanu?
https://likumi.lv/ta/id/329532-energoresursu-cenu-arkarteja-pieauguma-samazinajuma-pasakumu-likums
*Cap @ 31.01.2022 02:30C00L Dzipsy lasīt māku, to, ko atsūtījāt esmu jau izlasījusi iepriekš. Vai tas atbildēja uz manu jautājumu, ko uzdevumu forumā? Nē
*Cap @ 31.01.2022 02:39C00L Dzipsy labāk palika? ? es uzdevu to jautājumu, jo, piemēram, apgādnieka pabalsts tiek apturēts, kad students ir akadēmiskajā gadā, tādēļ tikpat labi, šeit var sagaidīt to pašu, ka tiem studentiem, kas ir akadēmiskajā to neizmaksā
apšulapa @ 31.01.2022 01:10Jūs visu jaucat vienā maisā? līdz 24 gadiem vecākiem nemaksā par tevi nekādu pabalstu, tas ir nodokļu atvieglojums par apgādājamo. Man pat šķiet, ka ir tā, kā Tev paliek 18, Tu tiec automātiski noņemts sistēmā kā apgādājamais, tas tad manuāli jaizdara atpakaļ. Palabojat, ja ko jaucu