bumbu @ 19.12.2021 01:39
Sveiki! Esmu jaunā māmmiņa (nedaudz vairāk kā gadu vecam bērniņam) Pirms bērna biju sportiska, tieva. Grūtiecībā pieņēmos par 26kg. Esmu 1,77gara un šobrīd sveru 74kg (agrāk 54kg) Sportot baigi nesanāk, vairāk jau slinkums. Uzturs ir veģetārs, bet nu ir dienas kad piedomāju un ir dienas kad īsti pat neēdu vai tieši otrādi pārēdos.
Jautajums - ar ko man sākt atgūt formu? Kā sevi motivēt un vai vajadzētu vērsties pie kāda speciālista?
Paldies!
Sveika,
Paldies par Tavu jautājumu!
Ieteiktu sākt ar treniņiem, kādus veici pirms mazuļa! Ja agrāk tie Tev deva rezultātu, ļoti iespējams, ka tie ir īstie Tev.
Izmēģini sporta zāli, grupu treniņus un paskaties, kāda veida treniņi Tev vislabāk patīk. Jo, lai sevi motivētu, noteikti jāizvēlas treniņi, kas Tev pašai patiks un uz kuriem iesi ar prieku.
Noteikti iesaku sākumā neforsēt, sākt ar diviem treniņiem nedēļā, miksēt kardio un spēka treniņus.
Grupu treniņu pluss- motivācija būs arī no pārējiem grupas vingrotājiem. Redzēsi kā viņiem veicas, tas motivēs Tevi, kā arī negribēsi slinkot citu priekšā🙂
Par ēšanas paradumiem- noteikti jāsakārto ēdienkarte, jāēd daudzveidīgi un sabalansēti, lai nav šīs pārēšanās! Šeit vislabāk palīdzēs uztura speciālists vai privātais treneris!
Ceru, ka atbildēju uz Tavu jautājumu🙂