Nellija12 @ 20.11.2021 20:38Jūtu, ka šī diskusija pamazām kļūst leģendāra.
Esiet sveicināti kārtējā rubrikā Nellija12 atbild :D
Diemžēl vai par laimi realitāte ir tāda, ka tieši nospiedošais vairākums mūsdienās piekopj tādu dzīvesveidu. Tie nav kaut kādi atsevišķi gadījumi. Tas pat ir uzskatāmi redzams diskusijā, kuru izveidoju neilgi pēc šīs. Tāpēc man nav īsti skaidrs, par kādu veselību šeit ir runa…
…un sliktā ziņa būtu…?
Nu ja ņem vērā to aprakstu, kuru tu minēji iepriekš, lai raksturotu tos “veselos” cilvēkus, tad mūsdienās tādu praktiski nav. Par kādiem veseliem cilvēkiem vispār ir runa? Jo tas, kas notiek visapkārt (pieredzes uzkrāšana, izskriešanās un izballēšanās pirms nopietnu attiecību veidošanas) ir diametrāli pretēji tam, ko tu tikko raksturoji kā veselīgu. Ja mēs veselīga apzīmejumam ņemtu vērā tavu definīciju, tad mums tos dažus cilvēkus vajadzētu meklēt dziļākajos lauku nostūros. Vai mēs dzīvojam kaut kādās paralēlajās pasaulēs? Tu vispār esi no Latvijas vai no kaut kādas tur musulmaņu valsts?
Pat ja mēs pieņemam šo apgalvojumu, kā tieši tas ietekmē mani? Man tagad vajadzētu mēģināt veidot ilgtermiņa attiecības ar kādu vieglas uzvedības sievieti tikai, lai uzlabotu savas spējas gultā? Nopietni?
Nu un? Lielākais vairākums mūsdienu sieviešu ir gatavas nest tādu “upuri”, jo viņām ir “jāizskrienas” pirms kāzām. Viņas pašas izdara tādu izvēli.
Pēc tavas definīcijas ar veselīgu psihi, labākajā gadījumā, ir 5% cilvēku, tā ka es šo nevaru uzskatīt par nopietnu argumentu, bet labs mēģinājums!
Nu šis ir ideālā variantā, bet realitātē ideālu variantu nav. Kaut kas tāds varētu notikt pirmajos 3 mēnešos līdz 3 attiecību gados, bet ne jau ilgtermiņā. Paprasi kaut vai Godfather! Nabags droši vien jau vairākus gadus nav redzējis savu sievu kailu.
Galīgi nevaru piekrist. Ir jau sen pierādīts, ka jo ilgāk pāris ir attiecībās, jo retāk viņi nodarbojas ar seksu. Pilnīgi noteikti ne 24/7, it īpaši ar neprognozējamo sieviešu garastāvokļa maiņu, galvassāpēm utt.
Beidzot arī kāds arguments, kuram vairāk vai mazāk varu piekrist. Ļoti labi!
Laulības līgums viens pats ir neefektīvs. Tur jau vajag saukt paligā zvērinātu notāru, lai to visu procesu iegrāmatotu. Tāpat sanāk, ka, tavuprāt, 40-50% pāru, kuri šķiras katru gadu nedomā ar savu galvu?
Nu šis ir tāds ļoti apšaubāms. Vairumā ģimeņu, kuras zinu, sievas tieši lamā virus par alkohola iegādi nevis pašas to piegādā. Tur vēl var norauties ar pannu pa galvu.:D
Teorijā jau viss ir skaisti un es pat daļēji pirmajai šī argumenta daļai varētu piekrist, bet, atkal jau, šis viss ir ļoti idealizēts skatījums. Pirmkārt, vairumā gadījumu, lielāko daļu summas sedz viens partneris, jo pat kopējo budžetu tāpat vairāk papildina viens partneris. Otrkārt, neviens ne pret ko nav apdrošināts. Sieva no vīra var pēkšņi, jūtu uzplūdā, aiziet pie Migela bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, zinot, ka viņai nekas par to nebūs.
Es laikam palaidu garām brīdi, kad sievas statuss neļāva viņām skrāpēt jaunā BMW durvis. Tādu likumu pieņēma nesen?
Tas ir pašsaprotami. Te drīzāk “prasās” jautājums, vai jūs spēsiet bērnam nodrošināt visus nepieciešamos apstākļus (t.i. vai jums ir pietiekami daudz iekrātu resursu un vai jums ir pieejama informācija, kā viņu audzināt), jo nospiedošais vairākums tādus apstākļus nodrošināt nav spējīgi, bet tāpat dzemdē, jo, redz, dzimta ir jāturpina…
Piekrītu, ka pirmajos attiecību gados šis pat varētu būt ļoti reāli, bet ar gadiem paliks vairs tikai trauku plēšana un bļaušana. Vai vīrietim tas dzīvē ir nepieciešams?
Esiet sveicināti kārtējā rubrikā Nellija12 atbild
Godfather @ 20.11.2021 21:38
Vai arī neatbild kad nav ko teikt. Un bārstās ar apvainojumiem un naidu kad nevar neko citu izdomāt.
Tu pats sevi jau sen apvainoji
Tak dzīvo savu dzīvi, ja tev tā labpatīk, bet nesaki, ka laulībā ir vairāk priekšrocību nekā mīnusu!
Godfather @ 20.11.2021 21:51
Kur ???
mana dzīve - mana pieredze.
Tu kritizēji, ka man attiecībās viss ir slikti, lai gan pašam nav nekādas pieredzes, tikai izdomas.
Un vēl bārsties ar apvainojumiem.
Konkrēti kādus apvainojumus tu redzēji savā virzienā. Citādi visi kaut ko saka par kaut kādiem mistiskajiem apvainojumiem, bet realitātē tā arī neko uzrakstīt nevar.
Nu cik var ņemties ap vienu un to pašu. Nav vairs interesanti ar tevi komunicēt. Kā ar mazu meiteni, kurai nav nopirkta konfekte. Nopietni!
Konkrēti kādus apvainojumus tu redzēji savā virzienā. Citādi visi kaut ko saka par kaut kādiem mistiskajiem apvainojumiem, bet realitātē tā arī neko uzrakstīt nevar.
Nikapika3798 @ 20.11.2021 21:09
Šo gan nocitēšu -
Nav jāņem vieglas uzvedības sieviete, lai Tev iemācītu ko darīt. Ar šo es biju domājusi, ka vīrieši kas ir ilglaicīgās attiecībās vairāk runā ar sievietēm ar kurām guļ, un laika gaitā arī seksuālā pieredze palieilinās. Kad starp vīrieti un sievieti ir sekss ar emocijām, var sasniegt vairāk, nekā ja dzen kā dzenis tikai kniebiena pēc. Un ar vienas nakts sakariem šo saikni nevar iegūt. Un ja vīrietis ir gana attapīgs un viņam tā lieta patīk, tad arī pēc šķiršanās tiks izmantotas iegūtās zināšanas uz nākamo sievieti. Līdz ar ko veidojas seksuālās pieredzes un mācēšanas uzkrājumi.
Lula @ 20.11.2021 22:04Šajā diskusijā laikam tiek dzēsti komentāri?
Nellija12 @ 20.11.2021 22:04
Piekrītu! Tomēr mums jau jāņem vērā arī kā attiecību pārtraukšana ietekmē ne tikai vīrieti, bet arī sievieti un kā liecina apjomīgs ASV pētījums, jo vairāk seksuālo partneru sievietei ir bijis, jo grūtāk viņai ir izveidot emocionālo saikni ar vīrieti.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4085758/Experts-reveal-sexual-partners-ve-determine-likely-DIVORCE.html
Baklažānu audzēšana ir liels darbs? Nopietni?
Lai tevis uzaudzētie baklažāni audzētu nākamos baklažānus? Loģiski…..not.
Tu esi ideāls! Čalis, kurš precējās ar vieglas uzvedības sievieti un ļāva viņai dzemdēt bērnus. Lielāku kaunu vīrietim grūti iedomāties, bet tev jau, pieņemu, tas ir normāli. Tavu amatnieka dzimtu turpinās vieglas uzvedības sieviete. Apsveicu! Tavi vectēvi un vecvectēvi ar tevi noteikti ļoti lepotos!
Tātad tu gribi, lai es sāktu nesaukt lietas īstajos vārdos un tev melot? Tas tev palīdzētu vieglāk aizmigt?
Aamelija @ 20.11.2021 22:19Ai Nellij, Nellij... Varēji jau to savu zināšanu bāzi kaut kā skaistāk izklāstīt, būtu sanākušas interesantas diskusijas, kas jauns papildu ietekmelēm, un varbūt kādam būtu arī kas aizķēries, jo forumu lasa daudz vairāk cilvēku nekā komentē. Bet tā vietā tu labāk visu iespaidu sabojā ar troļļojošu uzvedību, kas visam tavam iepriekš teiktajam liek zaudēt ticamību :)
Godfather ir labs piemērs. Cilvēks gandrīz visu savā dzīvē ir izdarījis nepareizi, bet ir laimīgs (nu vismaz es ceru, ka viņš ir laimīgs).
Nikapika3798 @ 20.11.2021 22:16
Iespējams, bet šoreiz runa iet par vīrieti, baigo mednieku kurš tik ņem visas priekšā un neatzīst nekādas saistības (t.i par Tevi ). Un pētnieciskie dati vai nē, bet kad atrod savu īsto vīrieti, arī sievietes ar lielu seksuālo pieredzi,spēj veidot emocianālo saikni ar vīrieti. Visā šajā Tu laid garām divas būtiskas lietas - nomaini savu sociālo vidi, un Tu redzēsi, ka laime attiecībās pastāv ( un šo laimi iegūt ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā vai Tu spēj mainīt savu uztveri ) un viss atkarīgs no Tavu otro puisīšu izvēles. Ja Tu konstanti izvēlies tādas, kas ilgāk par vienu nakti neko nespēj dot un ar kurām Tev tolkam nesaskan, tad tā arī to laimi nekad nesatiksi. Un by the way - mans seksuālo sakaru cipars pārsniedz 25. And Hey - satiku savu īsto un vienīgo un jau gandrīz 10 gadus esmu laimīga, rutīna iestājas tikai tad kad covid piespieda pārvietoties no vienas istabas uz otru, un iedomājies - neviens no mums neaizgāja pa kreisi un mēs pat nebijām tuvu pie šķiršanās. Un lai cim Tev arī tas nesaprotami liktos - pats apprecēja un pats prom nemūk, kaut zin, ka durvis vaļā, ja kādreiz izdomās, ka viņam kkas nav labi.
Godfather @ 20.11.2021 22:44
Man patīk šis apgalvojums. Cilvēki kuri ir laimīgi savā dzīvē ir visu izdarījuši nepareizi.
Un Nellij12 kurš visu savā dzīvē ir izdarījis pareizi ir nelaimīgs.
Un Nellij12 kurš visu savā dzīvē ir izdarījis pareizi ir nelaimīgs.
Jacqueline @ 21.11.2021 11:51Jūs te gan kārtīgu trādi-rīdī esat uztaisijuši abās diskusijās??
Nevar saprast,Nellija ir stulbs vai tikai izliekās :D