Skatos dažas vistiņas (un viens auns) jau nedaudz pamarinējās savā sulā, kamēr manis nebija.
“Un tā ir tava pieredze ?” Tu vēl uzdrošinies kaut ko kunkstēt pēc visa, ko izklāstīji? Kauna galīgi nav? Tā pieredze noteikti ir vērtīgāka nekā tavs cietums. Ar ko tu vari lepoties? Ar to ka tev sieva bija populāra pagastā/rajonā? Vai ar to, ka tev nav ne mazākās nojausmas, kā audzināt bērnus, bet tu tāpat izdomāji uzņemties šo milzīgo atbildību? Vai ar to, ka tu, ziedoji savus labākos gadus un visus resursus kaut kāda pelmeņa (pardon) iegribu apmierināšanai un aizmirsi par saviem personīgajiem sapņiem? Vak ar to, ka tev, šķiršanās gadījumā, nāksies pakāst lielu daļu savu smagā darbā nopelnīto resursu? Pirms cik gadiem tev pēdējo reizi bija sekss ar sievu?
“Apbižojis kāds ?” Tu tiešām esi vīrietis? Tu taču apzinies,ka runā sieviešu frāzēm. Tas ir no lēto kaunināšanas mēģinājumu sērijas. Pieņemu, ka tev sieva jau paspējusi ielikt citas smadzenes. Tevi tur gadījumā nevajag glābt? Ja tevi tur ieslodzījumā, tad dod ziņu! Kaut ko izdomāsim!
“Bet tavi komenti tiem,kas ir ilgstošās/nopietnās attiecībām ir ar dusmu izvirdumiem.” Interesanti! Kas tieši no manis teiktā tev lika tā domāt?
“Tātad, Nellija12, tu pats laid pa labi un pa kreisi, bet sievietei pienāktos būt šķīstai?” Nu, pēc loģikas, abiem vajadzētu būt šķīstiem, bet mums, atšķirībā no jums, nav jaunības plēves, tā ka....un nevajag man mēģināt "spraust batonu ausīs", ka jūs to pārplēšat jājot uz zirga! Tas ir, labākajā gadījumā, viens gadījums no miljona.
“Paziņu lokā arī līdzīgi uzskati?” Kā jau iepriekš minēju, paziņu lokā ir bijuši dažādi uzskati. Gan cilvēki, kuri mēģināja izveidot attiecības un smagi aplauzās, gan tie, kuriem vienkārši nebija tādas iespējas. Ja runā tieši par mani, tad jā: es esmu unikāls! Kā ikvienu cilvēku, manus uzskatus ir formējuši mani vecāki, apkārtējā vide un milzīgi informācijas apjomi no resursiem dažādās valodās gan par sieviešu un vīriešu psiholoģiju, gan mijiedarbību.
“Diemžēl, "šķīstajām" šādi ekseplāri ne sevišķi interesē.” Lieliski! Man, lūdzu, tās nešķīstās! Šķīstās tāpat izšķērdē savus labākos gadus, lai “izskrietos” jeb staigātu pa rokām.
“Nu jā, vīrieši precas tikai un vienīgi seksa dēļ (ko Godfather visos n-tajos iemeslos īpaši izcēla ), bet tie, kas pārtiek no prostitūtām vai 50 klubos un Tinderī nocopētām meitenēm, ir tie viedie vīrieši, kas kontrolē savas primitīvās dziņas” Lai gan esmu pret precībām, šķiet nedaudz dīvaini, ka Godfather izlaida pašu galveno un būtiskāko nopietnu attiecību/laulību plusu. Tas ir sekss, bet ne vienkāršs sekss. Tas ir sekss ar cilvēku, kurš tieši tev bija taupījis vērtīgāko, kas viņai ir: savu nevainību. Jocīgi, ka Godfather to nepieminēja! Ā! Pareizi! Viņam tak sieva pagastā bija ļoti populāra!
“Manā 30-35 gadīgu paziņu lokā par direktoriem/vadītājiem strādā vīrieši, kuriem bija nopietnas attiecības jau bakalaura studiju vai pat vidusskolas laikā, kad īsti par bagātībām nav runas. Un diez vai tie ir kaut kādi retie gadījumi.” Lieliski! Tātad mēs esam +/- vienāda vecuma. Jā – es arī tādus redzēju studiju laikos. Tās nopietnās attiecības vairumam beidzās maksimums pēc pāris gadiem.