A kāda jēga ir vīrietim no nopietnām atticībām?

Reitings 30
Reģ: 10.02.2021
Ja tā paskatās no malas, tad visiem čaļiem dzīves kvalitāte tikai pasliktinās no tā brīža, a sieveitei tieši pretēji uzlabojas 0o.
17.11.2021 14:37 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Aamelija @ 19.11.2021 14:11

Cilvēki biedrojas ar sev līdzīgiem. Un tad liekas, ka tā ir visiem. Narkomāniem liekas, ka 95% cilvēku lieto narkotikas, jo viņi paši iet tikai uz tusiem, kur ir narkotikas un to atbalstītāji. Tāpat sieviešu nīdēji draudzējas ar citiem sieviešu nīdējiem utt.
Ja ap 25 gadu vecumam visā tavā paziņā lokā ir tikai viens (nevis, piemēram, 50%) ir ar noturīgām attiecībām, tad maini vidi un paziņu loku, tev ir izveidots neveselīgs sociālais burbulis.

Kāpēc neveselīgs? Vai tad es kaut kur minēju, ka es par to sūdzos? Tieši otrādi! Jā, man paziņu lokā bija daži invīdi, kuri mēģināja izveidot nopietnas attiecības, bet, par laimi, viņiem tas neizdevās. Viņi tagad ir brīvi cilvēki, kuri bez jebkādiem šķēršļiem var tiekties uz savu mērķu īstenošanu. Es tieši iestājos par to, lai cilvēki neveidotu nopietnas attiecības, jo tas uzreiz rada problēmas un šķeršļus. Es uzskatu, ka Godfather ir pieļāvis milzu kļūdu, bet nu tā ir viņa izvēle.
Man šķiet, ka tava problēma slēpjas kļūdainā aizspriedumā/pieņēmumā, ka neveidot nopietnas attiecības ir slikti.
19.11.2021 14:18 |

Reitings 302
Reģ: 15.10.2021
Man šķiet, ka tava problēma slēpjas kļūdainā aizspriedumā/pieņēmumā, ka neveidot nopietnas attiecības ir slikti.

Nē, tas nav slikti un nav katram tiešām nav jābūt attiecībās, bet teikt, ka VISIEM attiecības ir sliktas un tās vienmēr sagādā tikai mīnusus vīriešiem, un pat mēģināt ieskaidrot vīrietim, kurš ir apmierināts ar savu statusu, ka viņš ir kļūdījies - tas vairs nav ok.
Priecājies par savu izvēli, bet neattiecini to uz visu cilvēci, neieciklējies tikai uz vienu pusi...
19.11.2021 14:23 |

Reitings 527
Aamelija @ 19.11.2021 14:23

Nē, tas nav slikti un nav katram tiešām nav jābūt attiecībās, bet teikt, ka VISIEM attiecības ir sliktas un tās vienmēr sagādā tikai mīnusus vīriešiem, un pat mēģināt ieskaidrot vīrietim, kurš ir apmierināts ar savu statusu, ka viņš ir kļūdījies - tas vairs nav ok.
Priecājies par savu izvēli, bet neattiecini to uz visu cilvēci, neieciklējies tikai uz vienu pusi...

Pirmkārt, es vienmēr runāju par lielāko vairākumu gadījumu. Vienīgais iemesls, kāpēc viņš ir apmierināts ir tas, ka viņam tajā laikā nebija pieejama informācija, kas tagad ir pieejama man.
Otrkārt, atradusies man te norādītāja, ko man darīt un ko ne! Cik daudz tev bija seksuālo partneru pirms kāzām?
19.11.2021 14:30 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Nellija12
Kā pareizi dzīvot. Grauzties niknumā uz visiem ?
Kāda tava pieredze attiecībās, padalies jo uzskati sevi par ekspertu
Attiecības nav viegla lieta. Lai arī kā, bet cilvēki tās veido, arī ja izjūk veido un dara daudz ko lai tās saglabātos? Kāpēc ?
Precējāmies tāpēc ka izlēmām precēties. Un gribējās sarīkot tradicionālās 2 dienu kāzas. Ir foršas bildes un video, ko paskatīties. Nē sieva nebija šķista.
Ja mūsu attiecības neizjuka pēdējos 20 gados, tad tagad tās tiešām ir ar mugurkaulu.
Pirms dažiem gadiem mums ir iegādāts īpašums, katram pieder 1/2 . Esmu 100% par savu otru pusi ka viņa ne ieķīlās, ne pārdos savu daļu. Tāpat viņa ir droša par mani. Tāpēc ka mēs uzticamies viens otram un neesam tie kuri pieņem ātrus neapdomīgus lēmumus.
Uz visiem jautājumiem neatbildēšu, jau apnika.
Esam iemācījušies atrisināt viedokļu atšķirību un konfliktsituācijas. Arī attieksme vienam pret otru ir savādāka nekā pirms 10 vai 15 gadiem. Attiecībās ir daudz pārbaudījumu, nesaprašanos un strīdu, tas ir neizbēgami. Bet tam var tikt pāri un tas ir tā vērts.
Ja tās būtu izjukušas, es to ļoti nožēlotu.
19.11.2021 14:39 |

Reitings 302
Otrkārt, atradusies man te norādītāja, ko man darīt un ko ne! Cik daudz tev bija seksuālo partneru pirms kāzām?

Daudz un neesmu vēl precējusies. Un kas tur būtu slikts?
Viņi tagad ir brīvi cilvēki, kuri bez jebkādiem šķēršļiem var tiekties uz savu mērķu īstenošanu.

Šis kaut kur jau dzirdēts, bet kāpēc tad tik ļoti reti lielu uzņēmumu vadošos amatos ir single vīrieši, un lielākais vairums vadītāju ir precējušies? Ja jau nopietnas attiecības tik ļoti traucē attīstītībai, kā tad tie precētie vīrieši pamanās 30 gados kļūt par direktoriem u.tml?
19.11.2021 14:39 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Nellija12 @ 19.11.2021 14:30

Pirmkārt, es vienmēr runāju par lielāko vairākumu gadījumu. Vienīgais iemesls, kāpēc viņš ir apmierināts ir tas, ka viņam tajā laikā nebija pieejama informācija, kas tagad ir pieejama man.

Tu vadies no savas attiecību pieredzes un tāpēc par visām varītēm mēģini visiem ieskaidrot,ka attiecības ir tikkai mīnuss utt.
Ja tev nav nekas izdevies,tas nenozīmē,ka citiem būs tieši tāds pats scenārijs.
Par laimi ir gana daudz cilvēku,kas attīstās,aug un maina savu dzīvi,nevis dzīvo ar tādu niknumu un naidu.
19.11.2021 14:55 |

Reitings 527
Godfather
Mana pieredze ir vairāki gadījuma sakari. Paldies dievam, jau agrā vecumā sāku izmantot savas smadzenes nevis domāt ar citu vietu.
Tāpēc, ka viņi nav spējīgi loģiski spriest un analizēt to, kas notiek viņiem apkārt.
“Precējāmies tāpēc ka izlēmām precēties.” Nu un tev tāds pamatojums šķiet normāls? Es saprastu, ja to teiktu pirmklasnieks.
“Nē sieva nebija šķista.” Kā teiktu Trojas zirgs: “Šeit arī pamatojums manai teorijai”. Tu esi ideāls! Čalis, kurš precējās ar vieglas uzvedības sievieti un ļāva viņai dzemdēt bērnus. Lielāku kaunu vīrietim grūti iedomāties, bet tev jau, pieņemu, tas ir normāli. Tavu amatnieka dzimtu turpinās vieglas uzvedības sieviete. Apsveicu! Tavi vectēvi un vecvectēvi ar tevi noteikti ļoti lepotos!
“Ja mūsu attiecības neizjuka pēdējos 20 gados, tad tagad tās tiešām ir ar mugurkaulu.” Tava sieva tev stāstīja, kā viņa norija vai spļāva kadriem pirms tevis? Kāda bija elegantākā mašīna, kurā viņa to darīja?
Nu varbūt arī paveiksies. Varbūt ne. Laiks rādīs.
Vai tad tev ir arī kāda izvēle? Tu ar visiem 100% esi ieguldījies attiecībās. Tavs vienīgais variants ir cerēt, ka tava sieva ar tevi neizrīkosies tāpat, kā ar saviem bijušajiem.
Tu tā arī neatbildēji ne uz vienu jautājumu par baklažāniem, kas, manā grāmatā, nozīmē, ka tu tieši tādus arī esi uzaudzējis.
19.11.2021 14:58 |

Reitings 527
Aamelija @ 19.11.2021 14:39

Daudz un neesmu vēl precējusies. Un kas tur būtu slikts?
Šis kaut kur jau dzirdēts, bet kāpēc tad tik ļoti reti lielu uzņēmumu vadošos amatos ir single vīrieši, un lielākais vairums vadītāju ir precējušies? Ja jau nopietnas attiecības tik ļoti traucē attīstītībai, kā tad tie precētie vīrieši pamanās 30 gados kļūt par direktoriem u.tml?

Nevaru uz to atbildēt 100%, bet nevienam nav noslēpums, ka uz bagātākajiem vīriešiem ir milzu pieprasījums.
19.11.2021 15:04 |

Reitings 527
Annija35 @ 19.11.2021 14:55

Tu vadies no savas attiecību pieredzes un tāpēc par visām varītēm mēģini visiem ieskaidrot,ka attiecības ir tikkai mīnuss utt.
Ja tev nav nekas izdevies,tas nenozīmē,ka citiem būs tieši tāds pats scenārijs.
Par laimi ir gana daudz cilvēku,kas attīstās,aug un maina savu dzīvi,nevis dzīvo ar tādu niknumu un naidu.

Par laimi ir daudz tādu cilvēku, kas domā ar smadzenēm nevis ar ģenitālijām un netur sevī naidu uz cilvēkiem, kuri apzināti neveido ilgtermiņa attiecības.
19.11.2021 15:06 |

Patīk
Reitings 335
Mana pieredze ir vairāki gadījuma sakari. Paldies dievam, jau agrā vecumā sāku izmantot savas smadzenes nevis domāt ar citu vietu.

Un tā ir tava pieredze ? Kā pusaudzim. Mētā gudro attiecību ekspertu un māca citus dzīvot
Varbūt tu piederi sabiedrības daļai “viss ir slikti” ? Tad es tevi nesaprotu. Tev dzīvē neveicās vai viss tik slikti ir. Apbižojis kāds ? Ko var čīkstēt un gausties. Kā hroniķis kam no rīta sāp galva, bet nav ar ko salāpīties.
Vajag taču savākties
19.11.2021 15:15 |

Patīk
Reitings 2093
Nellija12 @ 19.11.2021 15:06

Par laimi ir daudz tādu cilvēku, kas domā ar smadzenēm nevis ar ģenitālijām un netur sevī naidu uz cilvēkiem, kuri apzināti neveido ilgtermiņa attiecības.

Man draugu lokā ir gan sievietes/gan vīrieši,kuriem nav ilgstošu attiecību,bet tas mūsu draudzību neietekmē.
Tā ir viņu dzīve un tas attiecās tikkai uz viņiem.
Bet tavi komenti tiem,kas ir ilgstošās/nopietnās attiecībām ir ar dusmu izvirdumiem.
Ir cilvēki,kas to vēlas un ir laimīgi un apmierināti ar savu izvēli.
19.11.2021 15:32 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Mana pieredze ir vairāki gadījuma sakari.

Tu esi ideāls! Čalis, kurš precējās ar vieglas uzvedības sievieti un ļāva viņai dzemdēt bērnus. Lielāku kaunu vīrietim grūti iedomāties, bet tev jau, pieņemu, tas ir normāli. Tavu amatnieka dzimtu turpinās vieglas uzvedības sieviete

Šī diskusija sāk palikt arvien interesantāka. Tātad, Nellija12, tu pats laid pa labi un pa kreisi, bet sievietei pienāktos būt šķīstai?😁 Paziņu lokā arī līdzīgi uzskati? Nav brīnums, ka tā jābesās forumā. Diemžēl, "šķīstajām" ​šādi ekseplāri ne sevišķi interesē.
19.11.2021 15:39 |

Reitings 302
Mana pieredze ir vairāki gadījuma sakari.
Tava līgava bija šķīsta?

Nu baigais jokdaris :D
Par laimi ir daudz tādu cilvēku, kas domā ar smadzenēm nevis ar ģenitālijām

Nu jā, vīrieši precas tikai un vienīgi seksa dēļ (ko Godfather visos n-tajos iemeslos īpaši izcēla :) ), bet tie, kas pārtiek no prostitūtām vai 50 klubos un Tinderī nocopētām meitenēm, ir tie viedie vīrieši, kas kontrolē savas primitīvās dziņas :)
nevienam nav noslēpums, ka uz bagātākajiem vīriešiem ir milzu pieprasījums.

Manā 30-35 gadīgu paziņu lokā par direktoriem/vadītājiem strādā vīrieši, kuriem bija nopietnas attiecības jau bakalaura studiju vai pat vidusskolas laikā, kad īsti par bagātībām nav runas. Un diez vai tie ir kaut kādi retie gadījumi.
19.11.2021 16:36 |

Reitings 527
Skatos dažas vistiņas (un viens auns) jau nedaudz pamarinējās savā sulā, kamēr manis nebija.
“Un tā ir tava pieredze ?” Tu vēl uzdrošinies kaut ko kunkstēt pēc visa, ko izklāstīji? Kauna galīgi nav? Tā pieredze noteikti ir vērtīgāka nekā tavs cietums. Ar ko tu vari lepoties? Ar to ka tev sieva bija populāra pagastā/rajonā? Vai ar to, ka tev nav ne mazākās nojausmas, kā audzināt bērnus, bet tu tāpat izdomāji uzņemties šo milzīgo atbildību? Vai ar to, ka tu, ziedoji savus labākos gadus un visus resursus kaut kāda pelmeņa (pardon) iegribu apmierināšanai un aizmirsi par saviem personīgajiem sapņiem? Vak ar to, ka tev, šķiršanās gadījumā, nāksies pakāst lielu daļu savu smagā darbā nopelnīto resursu? Pirms cik gadiem tev pēdējo reizi bija sekss ar sievu?
“Apbižojis kāds ?” Tu tiešām esi vīrietis? Tu taču apzinies,ka runā sieviešu frāzēm. Tas ir no lēto kaunināšanas mēģinājumu sērijas. Pieņemu, ka tev sieva jau paspējusi ielikt citas smadzenes. Tevi tur gadījumā nevajag glābt? Ja tevi tur ieslodzījumā, tad dod ziņu! Kaut ko izdomāsim!
“Bet tavi komenti tiem,kas ir ilgstošās/nopietnās attiecībām ir ar dusmu izvirdumiem.” Interesanti! Kas tieši no manis teiktā tev lika tā domāt?
“Tātad, Nellija12, tu pats laid pa labi un pa kreisi, bet sievietei pienāktos būt šķīstai?” Nu, pēc loģikas, abiem vajadzētu būt šķīstiem, bet mums, atšķirībā no jums, nav jaunības plēves, tā ka....un nevajag man mēģināt "spraust batonu ausīs", ka jūs to pārplēšat jājot uz zirga! Tas ir, labākajā gadījumā, viens gadījums no miljona.
“Paziņu lokā arī līdzīgi uzskati?” Kā jau iepriekš minēju, paziņu lokā ir bijuši dažādi uzskati. Gan cilvēki, kuri mēģināja izveidot attiecības un smagi aplauzās, gan tie, kuriem vienkārši nebija tādas iespējas. Ja runā tieši par mani, tad jā: es esmu unikāls! Kā ikvienu cilvēku, manus uzskatus ir formējuši mani vecāki, apkārtējā vide un milzīgi informācijas apjomi no resursiem dažādās valodās gan par sieviešu un vīriešu psiholoģiju, gan mijiedarbību.
“Diemžēl, "šķīstajām" šādi ekseplāri ne sevišķi interesē.” Lieliski! Man, lūdzu, tās nešķīstās! Šķīstās tāpat izšķērdē savus labākos gadus, lai “izskrietos” jeb staigātu pa rokām.
“Nu jā, vīrieši precas tikai un vienīgi seksa dēļ (ko Godfather visos n-tajos iemeslos īpaši izcēla ), bet tie, kas pārtiek no prostitūtām vai 50 klubos un Tinderī nocopētām meitenēm, ir tie viedie vīrieši, kas kontrolē savas primitīvās dziņas” Lai gan esmu pret precībām, šķiet nedaudz dīvaini, ka Godfather izlaida pašu galveno un būtiskāko nopietnu attiecību/laulību plusu. Tas ir sekss, bet ne vienkāršs sekss. Tas ir sekss ar cilvēku, kurš tieši tev bija taupījis vērtīgāko, kas viņai ir: savu nevainību. Jocīgi, ka Godfather to nepieminēja! Ā! Pareizi! Viņam tak sieva pagastā bija ļoti populāra!
“Manā 30-35 gadīgu paziņu lokā par direktoriem/vadītājiem strādā vīrieši, kuriem bija nopietnas attiecības jau bakalaura studiju vai pat vidusskolas laikā, kad īsti par bagātībām nav runas. Un diez vai tie ir kaut kādi retie gadījumi.” Lieliski! Tātad mēs esam +/- vienāda vecuma. Jā – es arī tādus redzēju studiju laikos. Tās nopietnās attiecības vairumam beidzās maksimums pēc pāris gadiem.
20.11.2021 07:04 |

Patīk
Reitings 335
Nellija12
OOO Gudrais attiecību eksperts ierunājās.
Parādi piemēru: izveido attiecības ar šķīstu sievieti radi bērnus (baklažānus ??) nodrošini audzināšanu katram ar vismaz 300k, lai viņiem dzīvē nebūtu nekas jādara.
Tad māci un dod padomus citiem. Citādi katrs muļķis var bārstīt “gudras” teorijas.
Ja uzskati ka tev to nevajag, tad nevajag, citi tā dzīvo un ir laimīgi. Vai arī tev skauž ka pašam nekas nav ?
Citādi tu izskaties kā nabaga baklažāns, kurš dzīvē nekur nav ticis, izgāž savas dusmas uz citiem.
20.11.2021 10:38 |

Reitings 527
Parādi piemēru

Tu laikam manis rakstīto būsi lasījis ar sievas uzdauzīto aci. Atkārtošos, es iestājos pret precībām (vienalga ar šķīstu meiteni vai ar palaistuvi). Vienkārši, ja jau tu esi izlēmis veidot attiecības, tad vismaz veido tās ar meiteni, kura sevi šim notikumam ir gatavojusi. Tāpat tev nešķiet ironiski, ka es, būdams neprecēts, brīvs cilvēks bez bērniem, zinu daudz vairāk par attiecībām un bērnu audzināšanu nekā tu? Tevi tas nemulsina?
Vai arī tev skauž ka pašam nekas nav ?

Tev ir pilnīga taisnība! Man skauž, jo man nav sievās pieprasītākās palaistuves rajonā, kura man dzemdētu bērnus, par kuriem man būtu pilnīgi nospļauties, jo tad es būtu veiksmīgi turpinājis savas dzimtas mūžīgās verdzības misiju. Aleluja!
Citādi tu izskaties kā nabaga baklažāns,

Humors humoram, bet 99% no mums ir baklažāni, jo mūs audzē tādi neaptēsti eksemplāri kā tu.
20.11.2021 11:51 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
Lasot Nellijas agresīvos savārstījumus, var pateikt tikai vienu, ka viņai grauž tas, ka nav spējusi atrast dzīvē uzticamu vīrieti ar kuru veidot attiecības, tikusi izmantota, piekrāpta,tāpēc tagad slēpjas aiz šādas bravūrīgas, pretīgas attieksmes.
Zinu, ka portālā ir lietotāja Mia, kura, šķiet, arī minēja, ka nevēlas bērnus, nopietnas attiecības(piedošanu, ja kļūdos), bet vai viņa to izkliedza ar tādām dusmām, protams, ka nē, mierīgi, pamatoti paskaidroja savu nostāju, kamēr pēc nabaga Nellijas psihoterapeits sen raud.😄
20.11.2021 12:19 |

Reitings 527
LaLo @ 20.11.2021 12:19
Lasot Nellijas agresīvos savārstījumus, var pateikt tikai vienu, ka viņai grauž tas, ka nav spējusi atrast dzīvē uzticamu vīrieti ar kuru veidot attiecības, tikusi izmantota, piekrāpta,tāpēc tagad slēpjas aiz šādas bravūrīgas, pretīgas attieksmes.
Zinu, ka portālā ir lietotāja Mia, kura, šķiet, arī minēja, ka nevēlas bērnus, nopietnas attiecības(piedošanu, ja kļūdos), bet vai viņa to izkliedza ar tādām dusmām, protams, ka nē, mierīgi, pamatoti paskaidroja savu nostāju, kamēr pēc nabaga Nellijas psihoterapeits sen raud.?

Nu, lūdzu, kaut vienu piemēru studijā, kas liecina, ka man grauž vai, ka es dusmojos. Vienu!
Tad jau es arī tik pat labi varu teikt, ka reiz pazinu vienu transvestītu, bet nu pat viņš uz Lalo fona izskatās pēc svētās ievgosniņas. Ideja skaidra? Kamēr taviem savārstījumiem nav faktisku pierādījumu, tie ir bezvērtīgi. Tā ir vienkārši tukša ūdens liešana.
20.11.2021 12:41 |

Patīk
Reitings 2093
LaLo @ 20.11.2021 12:19
Zinu, ka portālā ir lietotāja Mia, kura, šķiet, arī minēja, ka nevēlas bērnus, nopietnas attiecības(piedošanu, ja kļūdos), bet vai viņa to izkliedza ar tādām dusmām, protams, ka nē, mierīgi, pamatoti paskaidroja savu nostāju, kamēr pēc nabaga Nellijas psihoterapeits sen raud.?

Nellija12 ir vīrietis😁
20.11.2021 12:52 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
Annija35 @ 20.11.2021 12:52

Nellija12 ir vīrietis?

Ā, vēl labāk.😂😂😂
20.11.2021 13:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits