Sieviete (ne visas, bet teiksim aritmētiskā vidējā) pagatavos ēst pēc darba, izmazgās drēbes, iedos seksu , pacels ego vīrietim sakot, ka viņš ir labākais, lai kā viņš kļūdījies darbā vai kādā citā jomā, ja pārim būs bērni vai mājdzīvnieki, tad uzņemsies lielāko daļu rūpju par tiem...plusā visam pati nopelnīs pietiekami, lai viņa jebkurā brīdī varētu dzīvot bez vīrieša.
Arta* @ 17.11.2021 15:38Sieviete (ne visas, bet teiksim aritmētiskā vidējā) pagatavos ēst pēc darba, izmazgās drēbes, iedos seksu :D :D , pacels ego vīrietim sakot, ka viņš ir labākais, lai kā viņš kļūdījies darbā vai kādā citā jomā, ja pārim būs bērni vai mājdzīvnieki, tad uzņemsies lielāko daļu rūpju par tiem...plusā visam pati nopelnīs pietiekami, lai viņa jebkurā brīdī varētu dzīvot bez vīrieša.
(NB Īpaši gudriem, vēlreiz izlasiet, ka es runāju par vidējo aritmētiko sievieti nevis konkrēti jūsu vai jūsu draugu sievieti, kura varbūt tiešām tikai bojā vecim dzīvi)?
Arta* @ 17.11.2021 15:38Sieviete (ne visas, bet teiksim aritmētiskā vidējā) pagatavos ēst pēc darba, izmazgās drēbes, iedos seksu :D :D , pacels ego vīrietim sakot, ka viņš ir labākais, lai kā viņš kļūdījies darbā vai kādā citā jomā, ja pārim būs bērni vai mājdzīvnieki, tad uzņemsies lielāko daļu rūpju par tiem...plusā visam pati nopelnīs pietiekami, lai viņa jebkurā brīdī varētu dzīvot bez vīrieša.
(NB Īpaši gudriem, vēlreiz izlasiet, ka es runāju par vidējo aritmētiko sievieti nevis konkrēti jūsu vai jūsu draugu sievieti, kura varbūt tiešām tikai bojā vecim dzīvi)?
Arta* @ 17.11.2021 16:01Mastermind un LaLo, ar "pelnīs pietiekami" es domāju pietiekami, lai dzīvotu viena nevis dzīvotu viena greznā privātmājā ar miljons dolāru dīvānu. Jā, Latvijā un citās valstīs ir sievietes, kas reizē dara mājas darbus un pelna naudu, surprise, surprise ???
Aldis15 @ 17.11.2021 14:48Piekrītu, priekš kam sarežğīti dzīvi. Tikai kāpēc visas baigi nopietnās sludinājumis. Negrib joberi, meklē nopietno veci.
Mastermind @ 17.11.2021 14:37Ja tā paskatās no malas, tad visiem čaļiem dzīves kvalitāte tikai pasliktinās no tā brīža, a sieveitei tieši pretēji uzlabojas 0o.
Rekur augstāk raksta, būs materiālie labumi. Piem. man kā vīrietim tas vispār nav necik no svara.Lula @ 17.11.2021 17:47
Kādā ziņā sievietei uzlabojas?
Tur arī ir lielākā problēma ka jūs sievietes gribiet seksu tikai apmaiņā pret kaut kādu labumu, nevis tā pat vien.
Koju laiki forši, tad citas prioritātes.