te runa bija par kaut kādiem simboliskiem tetovējumiem -,nezinu, citi tetovē savas zodiaka zīmes, citi taisa pāru tetovējumus(nu tas gan man liekas stulbi). Patīk tas ir skaidrs, bet jautajume tiem, kas tetovēja tieši kaut ko konkrētu un tam bija kāda nozīmejamaika @ 26.10.2021 11:45Visstulbākais ko kāds tetovētam cilvēkam var pajautāt ir tetovējumu nozīme. Daudzi cilvēki tetovē tikai tādēļ, jo TAS PATĪK. Es, piemēram, izvēlos un izplānoju savas tetovējumu skices, ja gada laikā man par to nav mainījušās domas, tā ir zaļā gaisma un varu realizēt to uz sava ķermeņa.
Debestiņa @ 26.10.2021 12:32te runa bija par kaut kādiem simboliskiem tetovējumiem -,nezinu, citi tetovē savas zodiaka zīmes, citi taisa pāru tetovējumus(nu tas gan man liekas stulbi). Patīk tas ir skaidrs, bet jautajume tiem, kas tetovēja tieši kaut ko konkrētu un tam bija kāda nozīme
Debestiņa @ 26.10.2021 12:32te runa bija par kaut kādiem simboliskiem tetovējumiem -,nezinu, citi tetovē savas zodiaka zīmes, citi taisa pāru tetovējumus(nu tas gan man liekas stulbi). Patīk tas ir skaidrs, bet jautajume tiem, kas tetovēja tieši kaut ko konkrētu un tam bija kāda nozīme
jamaika @ 26.10.2021 11:45Visstulbākais ko kāds tetovētam cilvēkam var pajautāt ir tetovējumu nozīme. Daudzi cilvēki tetovē tikai tādēļ, jo TAS PATĪK. Es, piemēram, izvēlos un izplānoju savas tetovējumu skices, ja gada laikā man par to nav mainījušās domas, tā ir zaļā gaisma un varu realizēt to uz sava ķermeņa.