nu es runāju par galējiem variantiem.keegan @ 11.10.2021 23:46Ko tieši tu uzskati par sazvērestības teoriju? Neilgi, kad viss c19 bija sācies, man viens džeks stāstīja kā būs pēc laika, no sava skatu punkta, būtībā pastāstīja to kā mēs šodien arī dzīvojam. Arī tad tas izklausījās pēc sazvērestības teorijas. :)
Personīgi es neticu visādām galējībām par čipošanu utt, bet noteikti arī neticu, ka tā kaut kā netīšām tas vīruss radās un tagad valdība krīt un klūp par mūsu visu veselību un dzīvību. Taisnība ir kaut kur pa vidu.
keegan @ 11.10.2021 23:46Ko tieši tu uzskati par sazvērestības teoriju? Neilgi, kad viss c19 bija sācies, man viens džeks stāstīja kā būs pēc laika, no sava skatu punkta, būtībā pastāstīja to kā mēs šodien arī dzīvojam. Arī tad tas izklausījās pēc sazvērestības teorijas. :)
Personīgi es neticu visādām galējībām par čipošanu utt, bet noteikti arī neticu, ka tā kaut kā netīšām tas vīruss radās un tagad valdība krīt un klūp par mūsu visu veselību un dzīvību. Taisnība ir kaut kur pa vidu.
Adventures100 @ 11.10.2021 23:55Liekas ka citi ir tik ļoti pārņemti, ka iekritusi depresijā un traki tā vienkārši noskatīties...
tieši tāGodfather @ 12.10.2021 07:52Tas epidēmijas un pandēmijas var notikt arī mūsdienās, nav nekas jauns. Ir bijusi gan ebola, gan citas infekcijas, kas veiksmīgi ir apkarotas. Laikam daudzi uzskata ka plaša mēroga epidēmijas bija viduslaikos un mūsdienās tas vairs nevar notikt.
Un kad reāli notiek, tad uzskata ka “kādi” to ir radījuši apzināti. Un vakcīnas ir radītas tikai lai nopelnītu. Lai sazvērestība varētu pastāvēt ir jābūt materiālam vai ekonomisku pamatojumam, bet tā nav.
Peļņa no vakcīnām ? Farmācjas giganti, tāpat labi pelna arī bez Covd. Ir daudz virzienu kur tie var attīstīties un pelnīt ar medikamentiem, jo zāļu patēriņš pasaulē ir milzīgs.
Bez tam radot vīrusu, nekad nevar prognozēt kā tas ietekmēs ekonomiku un pasauli pēc gada, diviem vai pieciem. Radot haosu ekonomikā var gan nopelnīt gan zaudēt.
Apple of my eye @ 12.10.2021 15:11Pa punktiem:
* Esmu veselīga, Covid jau pārslimojusi tāpat kā slimoju gandrīz katru gadu, ir antivielas, neesmu iebiedēta no globālās baiļu kampaņas.
* Šis ir gripas vīruss un daži to slimo smagi vai mirst. Bet man ir ļoooti maza iespēja ar šo vīrusu smagi saslimt/nomirt (vēl jo vairāk, ja pārslimoju un ilgi ir antivielas), tāpēc neredzu, kāpēc man jāpotējas, pat ja pote "palīdz". Paldies, man nevajag "palīdzēt", man viss ir ok.
* Personīgi zinu cilvēkus, kam pēc potes ir problēmas ar nervu sistēmu, sirdsdarbību utt. Un kam tādas ir bijušas arī iepriekš no gripas potēm.
* Par testiem (cik tie precīzi) ir ļoti daudz diskusiju... Nebūtu testu, nebūtu tik lielu globālu baiļu, patiesībā pat nebūtu pandēmijas.
* Par to, cik liela iespēja ir ar apšaubāmajiem testiem identificētajiem bezsimptomu "slimniekiem" pārnest vīrusu, ir ļoti daudz diskusiju...
* Cenzēšana, meli (no visu valdību puses), vakcīnas uzspiešana - tas viss ir ļoti aizdomīgi, bet jebkurš, kam tā liekas, tiek saukts par sazvērnieku/plakanzemi/muļķi/utt.
Secinājums - es neko "nenogaidu", es vienkārši negribu vakcinēties.
Susurrrrrs @ 12.10.2021 16:04
Taadi eksperti kaa tu ir arii rumaanijaa un bulgaarijaa, ha ha. Gripas viiruss??? Meitenit, biologjijas graamatu pamatskolas panjem rokaa.
Apsveicu, ka paarslimoji, tad nu notikums, es arii paarslimoju, pat nemaniiju, bet tas man netrauceeja vakcineeties, ko arii, ak vai, nejutu.
Visaa pasaulee aicina vakcineeties un arii uzspiezh, jo tas ir veids kaa mazinaat mutaacijas un mazaak aplipinaat tos vaargos, kam pat vakciina nelidz. Bet tu esi egoistiska vista un taadu vistu deelj Latvija ir vienaa pulcinjaa ar Rumaanjiem.
Un tie, kam tagad paarceltas plaanveida operaacijas, var pateikties antivaxeriem.