Dārgā Nellija,
uzrakstīšu savu atbildi arī šeit, lai šī valstiski svarīgā informācija sasniedz iespējami plašāku latvju tautas daļu.
Es pati vakcinējos maijā un kopš tā laika jūtos par vismaz 50 IQ punktiem gudrāka nekā agrāk! Turklāt šo pārmaiņu manī ir pamanījuši arī apkārtējie!
Redzi, agrāk cilvēkiem bija vajadzīgs mani iepazīt un uzzināt daudzus dažādus viedokļus, ko esmu ilgu gadu gaitā attīstījusi. Parasti tas veda pie diskusijām, kurās viņi gan mēģināja manu viedokli atspēkot, gan aizstāvēt savējo, un rezultāti tam bija dažādi. Tikai pēc šādas sarežģītas izpētes, kas varēja aizņemt pat ļoti ilgu laiku, viņi varēja izdarīt drošticamu secinājumu par manu inteliģences līmeni, un parasti to atzina par līdzīgu savam, t.i., caurmērā viduvēju, tāpat kā lielākajai sabiedrības daļai.
Taču kopš esmu saņēmusi inteliģences poti, tautā zināmu arī kā kovid poti, cilvēki jau mani ieraugot vien saprot, ka es esmu liela zinātnes pazinēja, cita starpā arī vakcīnu un pandēmiju eksperte, un pārstāvu sabiedrības intelektuālo slāni! Jā, mana augstā inteliģence tagad ir kļuvusi tik pilnīgi acīmredzama, burtiski vai sejā ar melnu tinti ierakstīta!
Šī intelektuālā atšķirība ir skaidri saskatāma arī tad, kad es raugos uz saviem inteliģences poti vēl nesaņēmušajiem paziņām (ar nožēlošanu jāatzīst, ka manā paziņu lokā ir daži šādi pagrimuši personāži). Agrāk es viņus uzskatīju par līdzvērtīgiem sev, taču pēc inteliģences potes saņemšanas starp mums ir radies nepārvarams intelektuāls bezdibenis, kas pierāda, ka mans IQ tagad ir kļuvis desmitiem punktu augstāks!
Beidzot esmu sapratusi, kā jutās Einšteins - ģēnijs, spiests eksistēt muļķu vidū, kas nespēj matemātiski pierādīt pat tik elementāru lietu kā relativitāti!
Tagad atbildēšu uz Tavu jautājumu, ko plānoju darīt turpmāk. Pēc meiteņu ieteikuma izpētīju Eiropas statistiku, un ievēroju, ka dažās valstīs inteliģences poti ir saņēmuši pat pāri 90% sabiedrības! Nellija, vai Tu spēj aptvert, kāds uzplaukums sagaida Latviju, kad arī šeit 90% sabiedrības būs virs vidējā valsts inteliģences līmeņa, sasniedzot vismaz 130IQ punktus katrs? Tādēļ es vēlos visu savu laiku veltīt tam, lai mudinātu latvju tautu saņemt inteliģences poti iespējami drīz, un pēc tam izmantot savu augsto inteliģenci, lai celtu visu nāciju - atverot inovatīvas kompānijas, izdarot revolucionārus atklājumus, radot ģeniālus mākslas darbus!