Jūtos ļoti sāpināta

Reitings 13
Reģ: 27.09.2021
Pēc trīs nedēļām gaidāms bērniņš.
Šodien uzzināju, ka mana slimnīca ar ko noslēgts līgums par ģimenes palātu neļaus piedalīties tēvam dzemdībās bez covid sertifikāta. Lai paspētu dabūt sertifikātu vienīgā vakcīna man liekas, ka bija Janssen, jo viena pote.
Tiklīdz pateicu to bērna tēvam, viņš bija kategoriski pret un, ka tad nepiedalīsies dzemdībās. Pēc kāda laika jau sāka sakarīgāk domāt, bet vairāk ir par to, ka nevakcinēsies.
Un tad šajā brīdī es sajutos ļoooti vīlusies, vai tiešām atstās mani bez atbalsta? Kā arī dēla nākšana pasaulē būs lielākais notikums viņa dzīvē un droši vien to sapratīs tad, kad viņam dēls būs rokās. Domāju, ka šo izvēli ar laiku nožēlotu. Bet vai tiešām tas ir tā vērts palaist to garām un mani atstāt bez atbalsta??? Par šo es visvairāk pārdzīvoju.
Aizdomājos par to, ka svarīgos dzīves brīžos, kad būs vajadzīgs morāls atbalsts, es nevarēšu reķināties, jo ir gatavs pabāzt mani zem riteņiem, lai pašam nebūtu jāziedojas. Tājā pašā laikā arī viņam dzīvē es ticu, ka būs tāds brīdis, kad vajadzēs manu atbalstu. Es nedomāju, ka varēšu piedot viņam un zemapziņā ar to dzīvošu.
Ir vēl variants citā slimnīcā dzemdēt, taču nav arī teikts, ka pēc 3 nedēļām šādu lēmumu arī tā slimnīca nepieņems.
Nevakcinēšanās iemesls ir lielākoties kaut kāds princips un bailes par veselību, kaut gan viņam nav nekādas problēmas ar to. (26 gadi)
07.10.2021 20:27 |

10 gadi
Reitings 81
Reģ: 22.10.2013
Nu gan traģēdijas aprakstīji, sarkani pleķi uz muguras uzmetās :D no tā nemirst, ibio
Un par spazmu labajā kājā nu točna var būt arī cits cēlonis un pat ja tas ir no vakcīnas, tad tev nav nekāda pamata domāt, ka tas ir uz mūžu. Ja nu vienīgi patīk dramatizēt un baidīties
Nav ko te diskutēt! Veiksmi, pacietību un izturību ja tev kādreiz būs sieva un bērns(tavai sievai)!
08.10.2021 15:58 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Dzemdības jeb pats process, pirms mazais piedzimst, nav nekas skaists un rožains. Protams, sievietei jau nav variants nepiedalīties - tas ir jādara un neko tur mainīt nevar. Nesaprotu, kāpēc visi noliek vīrieti, jo izskatās, ka viņš ir sākotnēji piekritis neapzinoties, ka tas ir process, kam nevar sagatavoties. To vai nu var vai nevar izturēt kā persona esot blakus. Un tas nenozīmē, ka viņš ir mazāk vīrišķīgs. Un arguments, ka negrib piedalīties potes dēļ, ir tikai aizberga redzamā daļa - varbūt sapratis, ka nespēs tur būt, bet nezina kā citādāk to paziņot un šī pote ir kā glābiņš. Nevajag tagad vīrieti norakstīt, ka būs slikts tēvs vai kā neciena sievieti.
Autore, padomā par iespēju aicināt mammu kā personu, kas būs blakus un kura ir gatava palikt ar tevi arī ģimenes palātā kā savs palīgs, ja to vispār atļaus, kad pienāks laiks.
08.10.2021 16:06 |

Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Lasot dažus komentārus gribas sist galvu pret sienu.
08.10.2021 16:20 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nu gan traģēdijas aprakstīji, sarkani pleķi uz muguras uzmetās no tā nemirst, ibio
Un par spazmu labajā kājā nu točna var būt arī cits cēlonis un pat ja tas ir no vakcīnas, tad tev nav nekāda pamata domāt, ka tas ir uz mūžu. Ja nu vienīgi patīk dramatizēt un baidīties

Ar šo savu komentāru tu arī apliecināji cik patiesība tupa esi un tā pat kā liela daļa (ne visi) vakcinētie ar "augsto IQ", ja tu tos pleķus redzētu, tad varu saderēt, ka pašai ap dūšu slikti paliktu, tie ir lieli, pretīgi, līdzīgi čulām, pa visu muguru, visu. Var, var norakstīt uz citu tās muksuļu spazmas. Nebija ne izsitumi, ne spazmas - dabūja poti un pēc 3 dienām sākās, un pēc nu jau 4 mēnešiem nekas nav pārgājis, bet tā jau tikai sagadīšanās. Tā kā pohuj pa iespējamām blaknēm, galvenais, lai sievai ir kas roku patur dzemdējot 🙃
08.10.2021 16:30 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
GhostGG @ 08.10.2021 16:30

Ar šo savu komentāru tu arī apliecināji cik patiesība tupa esi un tā pat kā liela daļa (ne visi) vakcinētie ar "augsto IQ", ja tu tos pleķus redzētu, tad varu saderēt, ka pašai ap dūšu slikti paliktu, tie ir lieli, pretīgi, līdzīgi čulām, pa visu muguru, visu. Var, var norakstīt uz citu tās muksuļu spazmas. Nebija ne izsitumi, ne spazmas - dabūja poti un pēc 3 dienām sākās, un pēc nu jau 4 mēnešiem nekas nav pārgājis, bet tā jau tikai sagadīšanās. Tā kā pohuj pa iespējamām blaknēm, galvenais, lai sievai ir kas roku patur dzemdējot ?

Kad atvilks maajaas kovidu tikko dzemdeejushai, tad varees visi priecaaties. Tikko dzemdeejushai ar salaapiitu apakshgalu imunitaate nebuus savos augstumos.
Tavas blakusparaadibas diemzheel ir tik biezhi, cik biezhi kjiegjelji kriit uz galvas. Un taapeec, ka dazhiem uzkrit kjiegjelji, visai planeetai nav jaagulj ar pneimoniju vai jaakaraajas pie elposhaas aparaatiem. Nez kur Tu njeemi, ka autores viirs noteikti noraus blaknes? Savaa pazinju lokaa, kas meeraams vairaakos simtos cilveeku, nezinu nevienu, kuram tad buutu bijushas taas briesmiigas blaknes. Nekas vairaak par paaugstinaatu temperatuuru vai nogurumu nav bijis.
Kas attiecas uz autori, tad meklee labaak maati, radinieci vai draudzeni, kas naaks liidzi. Buus vairaak jeegas. Arii gadiijumos, kad gruutniece tuvu bezsamanjai un vajag epiduraalo vai kjeizaru, labaak ir tuvinieks, kas kaut ko sajeedz un var pabiidiit aarstus, nevis viirietis, kuram tas viss balta lapa un kaa redzams mediciinas jautaajumos totaals nulle. Mazaak filmas jaaskataas, kur lamiigais teevs ar paarlaimiigu smaidu auklee pusminuutes laikaa arpaaris kliedzieni, izspiestu mazuli, Latvijas slimniicaas ir cita realitaate, gruutnieces aarsti biezhi pamet vienas, ir rupji, nomarinee kjeizaru, nedod epiduraalo utt.
08.10.2021 16:53 |

Reitings 2904
Reģ: 10.09.2021
Man piemeram pirmas dzemdibas beidzas ar akutu keizaru. Kurs aprupetu mazo, kamer atgustos no operacijas? Es ari butu shoka par berna tevu, ja vins izveletos nebut klat. Butu loti vilusies, butu labak izrunat tagad jau, savadak baigais aizvainojums kratos. Mammu noteikti panem lidzi, ja vina tev ir tuvs cilveks un atbalsta persona. Bet nu savus secinajumus veiktu par berna tevu un to skali pateiktu, lai pats apzinas ko dara.
Pie tam nevakcineties untuma pec tiesam ir Gobzema, Sleshera un Didrihsones limena tipa cilveki, kaut ka kauns butu, ja man blakus tads cilveks butu.
08.10.2021 17:03 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Antivaxeri ir baigie kašķu meklētāji, lai nu no kura, no Ghosta to negaidiju, bet ok, tā jau ir, ka covid laikā paradās īstās sejas,
no covida mirst salīdzinoši daudz cilvēku, riskēt ar dzīvību un nevakcinēties nav prāta darbs, Itālija pagājušā gadā ar cik casiem nelika aizdomāties par to cik šī slimība var būt bīstama? Es nesaprotu, kas vispār ļāva vērt vaļā muti tiem, kas labākajā gadijumā ir bijuši tikai aptiekā un ne medicīnas saprot zero?
Kārtējo reizi sākās hujāts, kuru neviens neprasija, tiklīdz piemin vārdu ''covid'' ''vakcīna'', cik ilgi turpināsiet? Tur tak sen visiem ir skaidrs, ka šī diskusija ne vienu, ne otru pusi nepārliecinās.
08.10.2021 17:17 |

Reitings 1847
Antivaxeri ir baigie kašķu meklētāji, lai nu no kura, no Ghosta to negaidiju, bet ok, tā jau ir, ka covid laikā paradās īstās sejas,

Vai tad? man gan liekas, ka ir tieši otrādāk. Šajā diskusijā tā pat, tie kas negrib vakcinēties tikai norādīja, ka vīram ir tiesības izvēlēties, bet otra puse sāka, ka vīrietis ir nelietis, nemīl sievu un vispār ir lohs. Man jau tomēr liekas, ka tiem taviem saucajamiem ''antivakseriem'' ir diezgan saturīgi argumenti kāpēc viņi negrib tieši šo vakcīnu, un ja vel piemin dzīvus piemērus pa blaknēm, tad tiem, kuri ir par vakcīnu, tiem sprāgst putas pa muti laukā, nu negrib, negrib viņi pieņemt un atdzīt, ka ir cilvēki kuriem ir komplikācijas. Un beigās, kas man pašām viss labāk patīk, tad, kad vairs nav ko teikt, tad ir divas tipiskas atbildes - 1. "ai nav vērts runāt" 2. Antivakseris beeeee. Kā piemēram jaunkundze ar ''augsto'' IQ Derisa, piesita kāju pie zemes, uzmeta lūpu, sakrustoja rokas un ejot prom nobļāvās "Ativakseris" :D
08.10.2021 17:33 |

Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
Derisa @ 08.10.2021 14:13

Blaknes pēc dzemdībām ir izplatītākas nekā plaknes pēc potes. Pazińu lokā zinu sievietes ar veselības problēmām pēc dzmdībām, no potes-nevienu. Vīrietis tomēr var pieskatīt savu sievieti, pačekot, vai personāls izturas labi, tomēr personāls vairāk raustās pateikt ko skarbāk, ja kāds ir blakus.
Man nebūtu pa cełam ar cilvēku, kas nevakcinējas savas pārliecības dēł, ne veselības kontradikciju dēł (kas ir łoti retas), parasti šiem cilvēkiem ir zemi IQ, zems izglītības līmenis un nepārāk labs amats. Tavs vīrietis domā par sevi, nevis par to, ka tu tur stundām ilgi viena mocīsies bez vińa atbalsta, skumji.

Šis strīds sākās šeit..
Es gan pārskrēju pārējam pāri, bet nu teikt, ka kādam ir zems IQ vai zems amats un tādēļ viņš nevakacinējas 😁🤦🏻‍♀️
Kur ir šāda statistika? Gribētos redzēt atsauci šim teiktajam.
08.10.2021 17:35 |

10 gadi
Reitings 81
Bumbu, lūdzu, vari aplauzties šeit, šāds pētījums ir veikts:
https://nra.lv/latvija/356972-aptauja-kas-ir-lielakie-vakcinacijas-pretinieki.htm
Komplikācijas kas te pieminētas ir sīkums salīdzinājumā ar nāvi vai reanimāciju. Bet kas nesaprot to, tas arī nesapratīs
08.10.2021 17:43 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Rita30 @ 08.10.2021 17:43
Bumbu, lūdzu, vari aplauzties šeit, šāds pētījums ir veikts:
https://nra.lv/latvija/356972-aptauja-kas-ir-lielakie-vakcinacijas-pretinieki.htm
Komplikācijas kas te pieminētas ir sīkums salīdzinājumā ar nāvi vai reanimāciju. Bet kas nesaprot to, tas arī nesapratīs

Tev tas raksts pašai nešķiet kā ņirgāšanās?
08.10.2021 17:59 |

10 gadi
Reitings 81
Man nav nekāda emocionāla attieksme pret to, tas ir nevis raksts, bet statistikas atspoguļojums. Tāpēc tā nevar būt ņirgāšanās..
08.10.2021 18:01 |

Reitings 1847
Es gan pārskrēju pārējam pāri, bet nu teikt, ka kādam ir zems IQ vai zems amats un tādēļ viņš nevakacinējas 😁🤦🏻‍♀️
Kur ir šāda statistika? Gribētos redzēt atsauci šim teiktajam.

Nav tādas statistikas. Tas ir mediju triks, kas gadiem desmtus tiek piekopts visā pasaulē. Aiziet uz mītiņu atlasi "īpšos" gadījumus, nofilmē vienu ķerto, kura dzied "mandēmijas nav" un vola. Kad sāk runāt par "ativakseriem", tad cilvēkiem uzreiz zemabziņā parādās asociācijas ar šo konkrēto personu, un tas tiek piedēvēts visai konkrētai grupai, šajā gadījumā, tie kuri ir pret vakcīnu. Nekas jauns tas nav, pilnīgi normāla prakse.
08.10.2021 18:03 |

Reitings 454
Reģ: 18.05.2016
tās, kuras saka, ka vīrs malacis, laika tomēr nav bijušas stāvoklī un nesaprot kam iet cauri sieviete grūtiecības laikā, nemaz nerunājot par dzemdībām :) es kā iedomājos, ka mans vīretis varētu man pateikt, ka viņš principa pēc nepotētos un nebūs ar mani dzemdībās, ļoti liktu pārdomāt viņa vērtību manā topošajā ģimenē. vīrietim ir jabūt itin visā 100%, gribēja bērnu taisīt, gribēja visu izrietošo, tad tikai loģiski ir arī kaut ko no sevis upurēt, un nevajag tagad runāt par veselību utt, arī sieviete riskē ar savu veselību un dzīvību dzemdībās.
08.10.2021 18:14 |

Reitings 2904
Reģ: 10.09.2021
Piekritu pedejam komentaram. Shaja diskusija vispar japiedalas tikai dzemdejosam sievietem, lai butu adekvata diskusija.
08.10.2021 18:26 |

Reitings 1847
es kā iedomājos, ka mans vīretis varētu man pateikt, ka viņš principa pēc nepotētos un nebūs ar mani dzemdībās, ļoti liktu pārdomāt viņa vērtību manā topošajā ģimenē.

JŪSU, nevis tavā. Bērnu no svētā gara diez vai dabīji.
08.10.2021 18:30 |

Patīk
Reitings 1410
Ja jūsu vīrietis būtu slimnīcā, piemēram ar apendecītu, bet jūs pie viņa tikt varētu tikai iedzerot divas tabletītes, kas it kā pasargās vīru no jebkādas papildus imunitātes novājināšanas, bet nu, pašām var rasties problēmas. Jūs upurētos, zinot, ka tas vīrs tāpat pēc pāris dienām iznāks no slimnīcas?
08.10.2021 18:40 |

Reitings 454
Reģ: 18.05.2016
GhostGG @ 08.10.2021 18:30

JŪSU, nevis tavā. Bērnu no svētā gara diez vai dabīji.

mūsu, ja vīrietis šajā visā ir ar 100 % :) ja viņam ir šaubas, vai citas vērtības, kuras jau būtu ziināmas sievietei no paša sākuma, par jebko, kas saistīts ar sievietes labsajūtu attiecībās, bēbīša gaidīšanas perodā, tas jau vien ir jāizvērtē, vai ir vērts strādāt pie mazuļa :)
08.10.2021 18:40 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
GhostGG @ 08.10.2021 17:33

Vai tad? man gan liekas, ka ir tieši otrādāk. Šajā diskusijā tā pat, tie kas negrib vakcinēties tikai norādīja, ka vīram ir tiesības izvēlēties, bet otra puse sāka, ka vīrietis ir nelietis, nemīl sievu un vispār ir lohs. Man jau tomēr liekas, ka tiem taviem saucajamiem ''antivakseriem'' ir diezgan saturīgi argumenti kāpēc viņi negrib tieši šo vakcīnu, un ja vel piemin dzīvus piemērus pa blaknēm, tad tiem, kuri ir par vakcīnu, tiem sprāgst putas pa muti laukā, nu negrib, negrib viņi pieņemt un atdzīt, ka ir cilvēki kuriem ir komplikācijas. Un beigās, kas man pašām viss labāk patīk, tad, kad vairs nav ko teikt, tad ir divas tipiskas atbildes - 1. "ai nav vērts runāt" 2. Antivakseris beeeee. Kā piemēram jaunkundze ar ''augsto'' IQ Derisa, piesita kāju pie zemes, uzmeta lūpu, sakrustoja rokas un ejot prom nobļāvās "Ativakseris" :D

Tu nekad nezini ar ko tev būs saruna priekšā, ja tā cilvēka tuvinieks, piemēram, ir nomiris, protams, viņu kaitinās šie teksti. Te tomēr jūtu, ka ir tādu argumentu kariņš, kuram lielos vilcienos nemaz nav nozīmes.
Bumbu, man pietiek paskatīties uz FB profiliem, kas ir pret vakcinēšanos kustību, neesmu redzējusi nevienu sakarīgu cilvēku, cik vizuāli to var pieņemt. Komentāri ir naidpilni - valdība neko nesaprot, Kariņu vajadzētu aizsūtīt uz Marsu uc., tajā pat laikā vispār neko nejēdzot, es nezinu no kurienes ir viss tas naids, varbūt jau saknē kopā ar visu atlajst sajmu, tagad tikai ir vēl viens iemesls nodirst valdību un tās lēmumus. viņi, protams, no malas zina visu kā ir labāk.
08.10.2021 18:43 |

Patīk
Reitings 1410
Man vienkārši šķiet smieklīgi, ka egoistiski ir vīrietim nepotēties, lai būtu klāt dzemdībās, bet nav egoistiski pieprasīt vīrietim potēties, lai būtu klāt dzemdībās.
08.10.2021 18:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits