Nu gan traģēdijas aprakstīji, sarkani pleķi uz muguras uzmetās no tā nemirst, ibio
Un par spazmu labajā kājā nu točna var būt arī cits cēlonis un pat ja tas ir no vakcīnas, tad tev nav nekāda pamata domāt, ka tas ir uz mūžu. Ja nu vienīgi patīk dramatizēt un baidīties
GhostGG @ 08.10.2021 16:30
Ar šo savu komentāru tu arī apliecināji cik patiesība tupa esi un tā pat kā liela daļa (ne visi) vakcinētie ar "augsto IQ", ja tu tos pleķus redzētu, tad varu saderēt, ka pašai ap dūšu slikti paliktu, tie ir lieli, pretīgi, līdzīgi čulām, pa visu muguru, visu. Var, var norakstīt uz citu tās muksuļu spazmas. Nebija ne izsitumi, ne spazmas - dabūja poti un pēc 3 dienām sākās, un pēc nu jau 4 mēnešiem nekas nav pārgājis, bet tā jau tikai sagadīšanās. Tā kā pohuj pa iespējamām blaknēm, galvenais, lai sievai ir kas roku patur dzemdējot ?
Antivaxeri ir baigie kašķu meklētāji, lai nu no kura, no Ghosta to negaidiju, bet ok, tā jau ir, ka covid laikā paradās īstās sejas,
Derisa @ 08.10.2021 14:13
Blaknes pēc dzemdībām ir izplatītākas nekā plaknes pēc potes. Pazińu lokā zinu sievietes ar veselības problēmām pēc dzmdībām, no potes-nevienu. Vīrietis tomēr var pieskatīt savu sievieti, pačekot, vai personāls izturas labi, tomēr personāls vairāk raustās pateikt ko skarbāk, ja kāds ir blakus.
Man nebūtu pa cełam ar cilvēku, kas nevakcinējas savas pārliecības dēł, ne veselības kontradikciju dēł (kas ir łoti retas), parasti šiem cilvēkiem ir zemi IQ, zems izglītības līmenis un nepārāk labs amats. Tavs vīrietis domā par sevi, nevis par to, ka tu tur stundām ilgi viena mocīsies bez vińa atbalsta, skumji.
Rita30 @ 08.10.2021 17:43Bumbu, lūdzu, vari aplauzties šeit, šāds pētījums ir veikts:
https://nra.lv/latvija/356972-aptauja-kas-ir-lielakie-vakcinacijas-pretinieki.htm
Komplikācijas kas te pieminētas ir sīkums salīdzinājumā ar nāvi vai reanimāciju. Bet kas nesaprot to, tas arī nesapratīs
Es gan pārskrēju pārējam pāri, bet nu teikt, ka kādam ir zems IQ vai zems amats un tādēļ viņš nevakacinējas 😁🤦🏻♀️
Kur ir šāda statistika? Gribētos redzēt atsauci šim teiktajam.
es kā iedomājos, ka mans vīretis varētu man pateikt, ka viņš principa pēc nepotētos un nebūs ar mani dzemdībās, ļoti liktu pārdomāt viņa vērtību manā topošajā ģimenē.
GhostGG @ 08.10.2021 18:30
JŪSU, nevis tavā. Bērnu no svētā gara diez vai dabīji.
GhostGG @ 08.10.2021 17:33
Vai tad? man gan liekas, ka ir tieši otrādāk. Šajā diskusijā tā pat, tie kas negrib vakcinēties tikai norādīja, ka vīram ir tiesības izvēlēties, bet otra puse sāka, ka vīrietis ir nelietis, nemīl sievu un vispār ir lohs. Man jau tomēr liekas, ka tiem taviem saucajamiem ''antivakseriem'' ir diezgan saturīgi argumenti kāpēc viņi negrib tieši šo vakcīnu, un ja vel piemin dzīvus piemērus pa blaknēm, tad tiem, kuri ir par vakcīnu, tiem sprāgst putas pa muti laukā, nu negrib, negrib viņi pieņemt un atdzīt, ka ir cilvēki kuriem ir komplikācijas. Un beigās, kas man pašām viss labāk patīk, tad, kad vairs nav ko teikt, tad ir divas tipiskas atbildes - 1. "ai nav vērts runāt" 2. Antivakseris beeeee. Kā piemēram jaunkundze ar ''augsto'' IQ Derisa, piesita kāju pie zemes, uzmeta lūpu, sakrustoja rokas un ejot prom nobļāvās "Ativakseris" :D