keegan @ 03.10.2021 21:02Es nodomāju, ka LV ir neglītas sievietes, bet noteikti nav skaistākās pasaulē vai kaut kas, kas izceļas uz citu valstu fona. Man skaistākās liekas krievietes, ukrainietes.
Tad ir jautajums, vai uzskatāt LV sievietes par skaistām vai neglītām?
Katram cilvēkam ir savi skaistuma standarti, bet lielākā daļa Latvijas sievietes ir neglītas. Resnas, ar neglītām sejām un citām ķermeņa nepilnībām.
Cosmochic @ 03.10.2021 23:08Visās pasaules valstīs sievietes ir skaistas.
Un nav tādas skaistākās sievietes noteiktā valstī. Kas visspār šo dalīšanu skaistajās un neskaistajās ir izdomājis.?♀️?♀️?♀️?♀️
unicorngirl @ 04.10.2021 06:51Es piekrītu iedalījumam "koptas" un "nekoptas". Padomāsim reāli... lai arī cik skaista būtu meitene- netīru, smirdīgu, netīriem, neķemmētiem matiem, "pūt un palaid", netīrās drēbēs.. nu neviens nespēs nosaukt viņu par skaistu. Vai piemēram.. iedomājieties tādas meitenes (tādu ir pietiekami)- saķepušas skropstas, zilas acu ēnas, briesmīgi uzklāts tonālais... tādas ir. Nu es nesauktu cilvēku par neglītu.. bet par skaistu arī ne. Savukārt ja meitene sevi kopj-mazgājas, kopj apğērbu un apavus, tad pārējais ir gaumes jautājums, jo ir arī apaļīgas sievietes, kuras ļoti veiksmīgi izvēlas apğērbu un izskatās lieliski. Piemēram Indra Salceviča. Es vispār reizēm apbrīnoju, cik neapmierinātam ar savu dzīvi jābūt cilvēkam, lai nosauktu kādu par neglītu tāpēc, ka viņam ir iedzimts šāds vai citāds deguns, lūpas, vaigi... neīstā acu krāsa, lielas ausis vai vēl kaut kas. Manuprāt, jebkurš cilvēks ir glīts, ja ir manāms, ka viņš rūpējas par sevi :)
Karina Gara another try @ 03.10.2021 20:59Vakar dzirdēju podkāstu, kur LV sievietes tika nolietas ar dubļiem, pasakot,ka nav jau nekādas skaistules, kā ginta lapina. Biju šokā.
Pirmkārt, kā var par kādu pateikt nav jau nekāda skaistule.
Otrkārt, ka ginta lapina tiek uzskatīta par pirmo skaistuli. Atvainojos. Tipiska vidēja LV seja, kas nav neglīta, bet viņai nonākot pie normāla svara visas smalkās sejas iezīmes, lūpas, deguns un viss pārējais vispār pazudīs. Izskatīsies pat nesimpātiski (pašai bija draudzene ar nenormali smalkām sejas sastāvdaļām, UK uzrijās, tagad seja apaļa, nu ir traki mazas acis, deguns, un planas lūpas pie bumbas sejas.)
Tad ir jautajums, vai uzskatāt LV sievietes par skaistām vai neglītām? Un vai tiešām tādas kārnas modelītes ka ginta tiek uzskatītas par pirmajām skaistulēm? Ja ja, tad kāpēc? Jo ja nemaldos, tad tas viss looks ir totally outdated. Tas bija modē 2000šo sākumā ar Hiltoni un viņai līdzīgajām. Tagad nedz nenormāls tievus un formu neesamība nav modē sievietēm, nedz arī super smalkie sejas vaibsti, jā, ar nesmuku smaidu komplektā.
Skatījos Kendelly Jenneri pirms ntajām plastiskajām. Daudz kas viņai bija ne īpaši izskaa. Bet tas smaids tiešām bija nenormāli appurošs.
Un vispār, kā var kādu Latvijas sievietei nosaukt par neglītu? Cilvēki vispār zin kādi ir gadījumi pasaules praksē.
Funny @ 04.10.2021 07:59Mans skaistuma etalons Latvijā.
Ginta nedaudz atpaliek.
Bet ka vairums neglītu piekrītu.
https://failiem.lv/u/hp6pqsay3