Liizha1 @ 12.04.2022 23:09
Es ierēcu par viņas stāstu par to, ka Rafčikam ir VILKS, ne suns, bet vilks! Nu tāds īsts, savvaļas vilks. Iegāju tajā viņas telegram, paskatīties nu ta kā viņi tikuši pie savvaļas vilka. A tur uz gultas parasts suns - es kā regulārs patversmju brīvprātīgais, tur daudz tādus vilkus esmu redzējusi ??
Un tad es domāju - nu ok, viņa cep haipu, bet ir kas tic? ??
Sauliete ir. Bet viņa nevar būt pašnodarbinātais, jo viņas ieņēmumi pārsniedz 40'000.00 eiro. Viņai jau jābūt kā PVN maksātājai.
vivii @ 13.04.2022 10:52Agrita stāsta, ka pačus neliek katru dienu, liekot tikai tad, kad jūt un vajag :D
Pirms tam (pirms forumā tas tika apspriests + tas video par paču lietošanu), Agrita katru rītu iesāka ar pačiem un ne tikai zem acīm :D
Interesanti, ko viņa tā “pēkšņi” pamainīja savus paradumus? ??
Krizdole @ 13.04.2022 12:41Bet tāda savdabīga humora uzjūta tiem NL-iešiem ? tad Vucēna par tualetes papīru un apakšbiksēm kaut ko runā, tad Royalkings Bumburs par patčiem video taisa ?♀️ labi vismaz, ka viņi tur paši viens otru saprot
Bet patchi ir tachu dazaadi! Piemeeram cik esmu lasiijusi NL patchus tik tiesham var likt katru dienu! Cits jautaajims ir , vai vajaga katru dienu likt. No drogaam ir patchi kurus ar var likt katru dienu.. :)Cilveeks @ 13.04.2022 13:37
Lielākā eksperte skrīvere ierēc par to, ka pačus nevar likt katru dienu. Principā viņa rēc par profesionāla grima mākslinieka teikto, jo neviena bišu māte to nesaka, tātad tie ir meli.
agnyyyy @ 13.04.2022 14:54Bet patchi ir tachu dazaadi! Piemeeram cik esmu lasiijusi NL patchus tik tiesham var likt katru dienu! Cits jautaajims ir , vai vajaga katru dienu likt. No drogaam ir patchi kurus ar var likt katru dienu.. :)
Dzidra Zupa @ 13.04.2022 13:45Skrīverei arī vēderu kolagēns esot savilcis ??????
Treneri, ārsti un uztura speciālisti, skatoties NL pārdevēju storijus, smejas vēderu turēdami!
Nu bet Vucēnai jau nāk naudiņa no viņas :D Nabagie, kuriem vajag, baro bagātos, kas dara , ko grib . Skarbā realitāteParuukgalva @ 13.04.2022 15:30
Šim vēderam bija vajadzīga plastiskā, ne Vuceenai. Bet
Protams, kur lai šī meitene tādu naudu rauj? Krūtis droši vien arī tik pat bēdīgā stāvoklī, turklāt meitene tik jauna vēl.
Tad nu atliek sacerēt pasakas, un pašai sevi mierināt, ka dzerot kolagēnu kaut kas uzlabojas. Diemžēl meitenīt, te tikai skaupelis var palīdzēt.
Paruukgalva @ 13.04.2022 15:30
Protams, kur lai šī meitene tādu naudu rauj? Krūtis droši vien arī tik pat bēdīgā stāvoklī, turklāt meitene tik jauna vēl.
Tad nu atliek sacerēt pasakas, un pašai sevi mierināt, ka dzerot kolagēnu kaut kas uzlabojas. Diemžēl meitenīt, te tikai skaupelis var palīdzēt.
būs jau ok, tie peptīdi izlīdzēs :)Paruukgalva @ 13.04.2022 15:30
Mezavavere @ 13.04.2022 17:29būs jau ok, tie peptīdi izlīdzēs :)
blaaag un es tam stāstam par suni noticēju 🤣🤣 par to alfu, vadoni , baru un to ka viņš saož savējos , ko principa suns arī dara 😂Nemierīgā @ 12.04.2022 23:27
Gribēju rakstīt to pašu. Tur līdz vilkam kā mēnesim, un vispār viss tas stāsts , liekas viņa atpalikusi , vai debila, nu normāls cilvēks tādu murgu par suņiem un vilkiem nevarētu nest. “Ja tas būtu parasts suns, sen būtu iekodis Neitam.” Da nu , ja tas būtu Vilks, tad sen visi viņi būtu tur nokosti, ar Rafu priekšgalā, jo neviens no viņiem nav spējīgs normāli par suni parūpēties , kur vēl vilku. Aita , kas aita.
sekoju viņai ikdienā, nepamanīju neko par patčienCilveeks @ 13.04.2022 13:37
Lielākā eksperte skrīvere ierēc par to, ka pačus nevar likt katru dienu. Principā viņa rēc par profesionāla grima mākslinieka teikto, jo neviena bišu māte to nesaka, tātad tie ir meli.
saule5551 @ 13.04.2022 21:43sekoju viņai ikdienā, nepamanīju neko par patčien
Cilveeks @ 13.04.2022 22:19
Kjipa kaut kāda džeka reelu bija pārpostojusi. Arī vucene to izdarīja.
Krizdole @ 13.04.2022 23:41
Tas nav kaut kāds džeks, tas ir NL kings! Citus kaut kā nemana, bet šis tur tajā vistu barā baigais gailīt's ?