Shanellle @ 09.04.2022 17:33Man jau šķiet,ka tam NL biznesam dienas ir skaitītas. Nu neiet viņām tur tik labi un vēl tagad cenas kad pacels vai tiešām būs vēl aitas kas par tiem krievu sūdiem maksās. Baiba ar nozudusi neesmu redzējusi daudz story. Labāk normālus darbus viņas būtu sākušas meklēt. Citreiz žēl skatīties,kad meitenes savu dekrētnaudu vai naudu no pamatdarba atdod visu NLā. Tā pati Baiba,viņai vajag iet cilvēkos agrāk visu varēja savienot gan ar frizieru darbu utt. Tagad liekas tāda palaidusies un iesēdējusies pa māju..
Maiga. @ 09.04.2022 21:06Saulietei tiešām tā auzu putra negaršo, to tak var redzēt, nekad vairāk par vienu karoti ielopset nevar savos stooorijos ???
kapee stavoklivivii @ 09.04.2022 20:51Vucena atkal taisa hype par to, ka varbūt ir stāvoklī! ?
ak jā, Marija, zinām tavus trikus, tas lai visi noskatās tavu interviju tv3 un uzzin, cik nl produkti labi, ja? ???
Same ?
Silla @ 09.04.2022 21:12kapee stavokli
Silla @ 09.04.2022 21:12kapee stavokli
vivii @ 09.04.2022 21:18
Bet es tam visam neticu, uzskatu, ka tas ir kartējais hypa, lai paceltu ig statistiku un vairāk cilvēku pievērstu uzmanību viņas video par nl produktiem…
Skaistslaiks @ 09.04.2022 21:48Tas ir kaut kāda joks no Marijas puses, es nedrīkstu būt stāvoklī, sieviete, tev ir 27 gadi, tavam vecim 48 gadi, nevis lūdzies IG, lai nebūtu stāvoklī, bet, tad izsargājies. Tiešām, kur tā pasaule iet. Pie tam, ar Rafu atpakaļ knapi mēnesi, katrs dzīvo savā valstī, visa tā pagātne, kur vispār būtu prāts vēl neizsargāties, tikai, ja plānos ir mēģināt noturēt veci ar vēl vienu bērnu. Būtu labāk nogaidījusi pusgadu, gadu, lai pārliecinātos, ka šis atkal neaizlaižas, vai nepaceļ roku, kā pati žēlojas! Trešais, ceturtais , piektais bērns...nja ?
vina atkal stavokli?😀Skaistslaiks @ 09.04.2022 21:48Tas ir kaut kāda joks no Marijas puses, es nedrīkstu būt stāvoklī, sieviete, tev ir 27 gadi, tavam vecim 48 gadi, nevis lūdzies IG, lai nebūtu stāvoklī, bet, tad izsargājies. Tiešām, kur tā pasaule iet. Pie tam, ar Rafu atpakaļ knapi mēnesi, katrs dzīvo savā valstī, visa tā pagātne, kur vispār būtu prāts vēl neizsargāties, tikai, ja plānos ir mēģināt noturēt veci ar vēl vienu bērnu. Būtu labāk nogaidījusi pusgadu, gadu, lai pārliecinātos, ka šis atkal neaizlaižas, vai nepaceļ roku, kā pati žēlojas! Trešais, ceturtais , piektais bērns...nja ?
Silla @ 10.04.2022 11:01vuucena atkal cepjas par to, ka taisnibu viena sieviete komentāros pasaka. Tad protams jātaisa 10storiji utt.
Oriona @ 10.04.2022 11:03https://vm.tiktok.com/ZMLX6LNbq/ šis būtu jāparāda NLietēm??
Tikko arī gribēju teikt🤣 Ka tām melēm ir jāredz!Oriona @ 10.04.2022 11:03https://vm.tiktok.com/ZMLX6LNbq/ šis būtu jāparāda NLietēm??
Dzidra Zupa @ 09.04.2022 21:57NL celsies cena par 10 eiro!? ??????
Kas tad nu?
Rublim vērtība pakaļā?
Tiešām kāds pirks tos mēslus vēl dārgāk? ?????