blacke @ 01.04.2022 20:33
Dažreiz aizdomājos,ka puse no tā, ko viņas rāda, ka itkā ir mājās, iespējams ir vienkārši tukši iepakojumi.
la femmina @ 02.04.2022 11:34Kas ta Sandrai?
MikaR @ 02.04.2022 11:41
No sērija ik pa 2/3 dienām viss ir slikti un raud, čīkst..
Ja viņas nesūtīs papildus preces sev, tad kritīsies kvalifikācija. Pašas sev mākslīgi uztur tos DT un DS.
Kurā dienā rādīja par Biodrone pa TV? Marija teica storijos , nepiefiksēju un neatradu nekur
Raella @ 01.04.2022 17:31Egita jau saka ka viņai DT3....hohoho????
Kur tad palika DT5
Vienīgā Sauliete vēl noturējās
Domāju, lai parādītu, ka kjip viņām visām tur skaisti + IG veidošana ar kvalitatīvām bildēmRaella @ 03.04.2022 21:30Kāpēc viņam visam visu laiku ir fotosesijsas????
Atsūti kā atrast UzprasīšuDaniela_K @ 03.04.2022 23:35Beidzot arī man instagram draugu vidū ir meitene, kas laikam februārī sāka nodarboties ar NL? Piezīmēšu, ka šo nepilnu divu mēn laikā sekotāju skaits nav audzis, bet storijos tik maļ uz riņķi, ka baigi pelna un nu jau uz cenām veikalos vairs neskatoties, ja grib, tad pērk? Reāli čakarē. Ielika vēl aptauju, vai grib redzēt algas čeku (protams, to tā arī neparādīja), diez kāpēc…?
Daniela_K @ 03.04.2022 23:35Beidzot arī man instagram draugu vidū ir meitene, kas laikam februārī sāka nodarboties ar NL? Piezīmēšu, ka šo nepilnu divu mēn laikā sekotāju skaits nav audzis, bet storijos tik maļ uz riņķi, ka baigi pelna un nu jau uz cenām veikalos vairs neskatoties, ja grib, tad pērk? Reāli čakarē. Ielika vēl aptauju, vai grib redzēt algas čeku (protams, to tā arī neparādīja), diez kāpēc…?
Daniela_K @ 03.04.2022 23:35Beidzot arī man instagram draugu vidū ir meitene, kas laikam februārī sāka nodarboties ar NL? Piezīmēšu, ka šo nepilnu divu mēn laikā sekotāju skaits nav audzis, bet storijos tik maļ uz riņķi, ka baigi pelna un nu jau uz cenām veikalos vairs neskatoties, ja grib, tad pērk? Reāli čakarē. Ielika vēl aptauju, vai grib redzēt algas čeku (protams, to tā arī neparādīja), diez kāpēc…?