Tieši te pāris dienas atpakaļ bija rakstīts par to, ka Chogan atšķiras ar NL, ka neprezentē to kā pamatdarbu, bet iespēju papildus nopelnīt, un ex Sauliete to pasaka storijos. Sakritība vai tomēr lasa forumu un iespaidojas?amnēzija @ 03.09.2023 00:33
Šoreiz, brīnumainā kārtā, tiek runāts vairāk par NL kā par papildus ienākumiem un, ka feini, ka ir tie, kuriem patīk darbs, kam noteikts darba laiks, bet tāpat varot nākt uz NL piepelnīties.
Un jā, izskatās, ka tajā filmēšanas dienā tas NL kareklis nebija pazudis kā tas ir bijis iepriekš ?
CallMeAnnika @ 03.09.2023 14:24Ir daudziem influenceriem redzēts, ka kādam postam ieliek lūgumu par sirdīm, bet Egitai ir katram postam un reelam.
CallMeAnnika @ 03.09.2023 14:28Tieši te pāris dienas atpakaļ bija rakstīts par to, ka Chogan atšķiras ar NL, ka neprezentē to kā pamatdarbu, bet iespēju papildus nopelnīt, un ex Sauliete to pasaka storijos. Sakritība vai tomēr lasa forumu un iespaidojas?
CallMeAnnika @ 03.09.2023 14:35Īrijas Inga arī ielikusi savu algas čeku. 831 eiro un 249 dāvanu naudas.
SantaClub @ 03.09.2023 22:38
Diezgan sūdīgi ņemot vērā, ka viņa praktiski 24/7 posto par NL un reklamē produktu.
rizha_anna @ 04.09.2023 00:16Vucēnas posts ar/par bijušo vīru? Kam tad vajadzīgs?! Un tad Saulietes komentārs ?
ermita @ 04.09.2023 06:00Lai cik man Vucēna nepatiktu, es uzskatu, ka šādus vīriešus, kuri tālēs zilajās neliekas ne zinis par saviem bērniem, vajag kaunināt. Un publiski. Nevis kā mums ir ierasts, sievietei jāklusē un jācieš, nē, jāvelk mamutu vienai, jo mēs taču esam visu varošas. Viņa gana ilgi neko nav publiski risinājusi.
Neits izmaksā daudz vairāk par to, ko viņš Vucēnai atmet. Ja vēl pieskaitam, ka Kristaps necik, necik nepiedalās bērna ikdienā un viņu neredz, tad vispār. Un nē, atrašanās ārzemēs nav attaisnojums, ja gribētu, varētu atbraukt, kaut vai reizi pusgadā satikt dēlu, bet negrib.
amnēzija @ 04.09.2023 00:56
Tā kā dara viņa, īsts kristietis tā nedara.
Šādas lietas risina savstarpēji un nevis publiski aprunā vai izsmejoši izsakās par otru, vai tekstus publicē. Un vēl jo vairāk, pieminot bijušā vīra vecākus, kā kurš uz viņu skatījies.. vecākiem gar viņu konfliktiem un nesaskaņām nav nekādas daļas... bet nu, jo tālāk, jo vairāk nekas viņas uzvedībā neizbrīna.
SantaBarbara @ 04.09.2023 08:22
Tak atkal kačā statistiku,jo zin ka privata rakstura dramas cilvekiem interesē vairak,pašas tak to savos NL kursikos māca ,tadelj Egita ari katru nedelju taisa lielo Hype ar tekstiem”Jūs nespesiet noticet kas sodien notika,es Jums velak pastastishu un Tad seko 10 posti ar reklamam!”
Vucenai statistika tagad ir ipashi svariga ,jo reklame dazadus produktos,vajag lai ir labs engagement!
Vucena es Tevi iedošu ideju-labak pastasti ka tas papiks toreiz Tevi “sita “ itka fiziski !
Vienreiz jau rakstíji par šo kaut ko rinkī un apkart.
nu es, protams, esmu sieviešu pusē, bet viņas abas reāli šobrīd izskatās tizli… riktīgas loses.magdalena333 @ 04.09.2023 08:46Jā, tā ir sērga, līdz ko ģimene izjūk tā lielākā daļa vīriešu aizmirst par savu atbildību. Bet es pilnīgi un galigi neatbalstu šito publisko vešas mazgāšanu. Tieši tā, kāpēc sekotājiem jāzin kaut kāda vīra tēva attieksmi pret viņu, kad tas bijis 8 gadus atpakaļ. Ja to nav aizmirsusi, tad varbūt pie psihologa ir laiks aiziet, nevis rakstīt kristietes cienīgus postīšanas IG! Tā kaunināšana ne jau liks viņam pēkšņi maksāt tos alimentus, tā būs tiesa. Un vispār, es ar tēju aizrijos, kad viņa pateica, ka mēnesī Neita tēriņi ir vairāk kā 1500€ Es ieteiktu tomēr Marijai padomāt bišķiņ kur un kā tērē naudu, jo nu sorry, bērnam nav nepieciešams tik daudz, ne viņa viņu sūta privātā skolā, ne tiešām kaut kur ceļo, ne vadā pa visādām izklaidēm. Ēd no kopēja zupas katla. Un, nevajag man stāstīt, ka šāda nauda aiziet tāpēc, ka ir disleksija, ar disleksiju daudz var strādāt mājās paši, ja godīgi tur nav daudz jēgas no kaut kāda speciālista, un to jau mēs varam redzēt, viņa it kā ved Neitu pie kaut kāda speciālista, bet progress, tad nav, lieka naudas izmešana. Marija, palasi katru dienu ar savu bērnu vismaz 15 minūtes , tā pat skolā ir logopēds un speciālais pedagogs! Diez cik tad piķis tiek prasīts no papika, ja Neita izdevumi ir tuvu pie 2 štukām. Te Tev nu bija, ka bērnus dzemdējot priekš sevis, tagad gan izrādās, ka vairs nedzemdēja priekš sevis, ja reiz prasa no veča naudu!