Zinna @ 09.03.2022 00:26Nu vsjo, tagad samācījos, laižu vaļā biznesu LN produkti no Ziemeļkorejas, kas nav no Ziemeļkorejas, bet Eritrejas īstenībā. Pašas labākās dubļu maskas un detox (arī ar dubļiem).
Pievienojies manā čatiņā, būs konkurss sadarbībā ar fantastisko Aeorflot lidsabiedrību.
Sirds lūzt par visu notiekošo. Nesūtiet man heitus, bērns prasa jauno iPhone, man kaut kā viņi taču ir jāpabaro..
Droši jautājiet, man ir daudzi produkti uz vietas (pagalmā).
Asprāte @ 09.03.2022 00:55Jautājums, no kurienes Latvijai pienāk gāze????
no Inčukalna 🙃Asprāte @ 09.03.2022 00:55Jautājums, no kurienes Latvijai pienāk gāze????
vot sūdīga no manis LM biznesmene sanāks..Dzidra Zupa @ 09.03.2022 00:30
Aizej no sākuma sakārto profila cepuri un uzraksti kas tu esi! ????????
Dzidra Zupa @ 09.03.2022 01:15
Bitīte reģistrējās un sagribēja padirsināties! ??????
Asprāte @ 09.03.2022 07:13
Kas tad ir, apdirsies?
Tik līdz jautājums nav pa spalvai, tā bitītes?
Varbūt ir vērts padomāt, vai sildot mājās dirsas pie radiatoriem un cepot (uz gāzīti) kartupeļus, Krievijas ekonomika netiek barota krietni vairāk kā no sūda NL un šprotēm....
Ļoti daudz visādi gudrīši apkārt, tikai piemirst, ka paši ir lielākie ru produktu patērētāji..
Nu tāpēc, ka viņām sava viedokļa nav! Kā iečiepstas “baronese” , tā visas čivina to pašu!🤣amaia @ 09.03.2022 07:59
Nu zini atradi baigo salīdzinājumu. Tā it kā man mājas Rīgas dzīvoklī būtu podziņa, ar kuru varu izvēlēties kādu gāzi lietot. Tā nav paša izvēle, bet nepirkt NL produktus vai nepirkt krievijas preces veikala ir paša izvēle, tādēļ to arī cilvēki veic
Un ja šobrīd Rīgas pašvaldība veiktu aptauju, es reāli esmu gatava maksāt vairāk, lai nav jalieto krievijas gāzi un ar manu naudu netiek barota tā slepkava kremlī. Ir arī daudzi cilvēki, kas raksta, lai pārtraucām importu no Krievijas naftai un gāzei.
Izskatās, ka Katrīne vienu dienu izdomāja šo salīdzinājumu, ielika čatiņos arī un tagad visas atvemj to pašu vispār neaizdomājoties.
amm, kura te rakstīja, ka mazgā seju ar toniku? :DAsprāte @ 09.03.2022 00:53Tās, kuras te rakstīja, ka seja nav jākopj 24 gados, esat kādreiz bijušas pie kosmetologa????♀️
Un "ar toniku var notīrīt seju" ??? Nopietni??? Toniku lieto, lai atjaunotu sejas PH nevis, lai tīrītu seju?♀️
Moška vēl micelāro no sejas ar nemazgāt nost??
Dzidra Zupa @ 09.03.2022 09:06
Nu ja seko līdzi pasaules notikumiem, tad mēs jau sākam procesus, lai atslēgtos gan no krievu elektrības, gan gāzes. Latvija jau ir iepirkusi gāzi no citām valstīm un papildinājusi savas rezerves Inčukalnā. To pašu dara arī citas valstis. Tev linkus uz interneta vietnēm iedot vai pati atradīsi? ? Krievs varēs savu gāzi, degvielu un ogles iebāzt sev tur kur viņam saule neiespīd!
NL padlām dota komanda par Krievijas iebrukumu nerunāt, neinteresēties, galvenais likt patčus priekšā un pakaļā! Naudas kārās urlenes! Tfutu! Uzspļauju es tādām!
Asprāte @ 09.03.2022 00:53Tās, kuras te rakstīja, ka seja nav jākopj 24 gados, esat kādreiz bijušas pie kosmetologa????♀️
Un "ar toniku var notīrīt seju" ??? Nopietni??? Toniku lieto, lai atjaunotu sejas PH nevis, lai tīrītu seju?♀️
dzenla @ 09.03.2022 07:56Nesaprotu, kā vispār kāds vēl var sekot kādai no NL nelietēm. Atsekoju visām, sākot ar Saulieti un Resno Sandru ( bik žēl, jo bija cirks par brīvu). Saulietes šķērmie murgi par bērnu barošanu, bet Burberry maisiņiem paralēli un Sandras siļķes(cik ļoti neaptēsts varbūt cilvēks, lai domātu, ka problēma ir siļķēs?) un teikums - Mēs, protams, šobrīd ar Krieviju nestrādājam. ????? Tu vari ziedot Ukrainai, vari šērot, ko gribi, bet jūs, NL nelietes, atbalstat karu Ukrainā, jo NL ir krievu kompānija, kas ienes miljonus. Saulietes teksts - visi zina Krievijā, bet neviens nerunā, jo baidās. Kā tad - miermīlīgie iedzīvotāji iet ielās un protestē, draudot par to saņemt 20 gadus, bet NL poh - augšgalam un Saulrietei jānotur savs līmenis, citādi pa Burberry veikaliem nevarēs staigāt. Pretīgas vecenes, bābas ir visas NL sektantes.
NataL @ 09.03.2022 10:22
No Inčukalna krātuves un lielajiem tankeriem. Gāze no Krievijas ir tikai 8%. Mierīgi var griezt nost.