Khali @ 08.03.2022 14:21No kurienes ir visi šie skreeni? Kā vēl “atbildīgā” nav pieķerta un nosodīta sektantu vidū
haha😁 pilda mājasdarbus.Zvaigzniite5 @ 08.03.2022 16:57Tapēc domāju,ko mani aicina čatā,un divām paziņām IG posti-par skolas laiku(viss pēc viena scenārija) ?
cik tev gadi?Elisa_M @ 08.03.2022 18:39Meičuki, ātrais jautājums. Vai ir vēl kāda, kura sejas kopšanai neizmanto nevienu līdzekli? Nomazgā seju ar tīru ūdeni un viss? Sekoju tikai vietējām NLietēm, kuras pazīstu - storijos atrāda, kā izmanto tādu līdzeklīti, šitādu.
Kādreiz jā, šis tas man bija (ne no NL ?), tad pārgāju tikai uz Biodermas micelāro ūdeni, ar kuru reizi dienā notīrīju sejas ādu, bet tagad jau vairāk kā gadu mana seja nav redzējusi nevienu kopšanas līdzekli - nejūtu nepieciešamību. Ne biežāk kā reizi mēnesī lietoju dekoratīvo kosmētiku - tad arī seju notīru ar kosmētikas noņēmēju un viss.
Šodien sāku aizdomāties - tas ir labi vai slikti, ka nerūpējos par savu sejas ādu tā kā to dara citi. Varu turpināt tādā pat garā, vai sejai tomēr kaut kas ir nepieciešams? Ar ko man sākt?
Elisa_M @ 08.03.2022 18:39Meičuki, ātrais jautājums. Vai ir vēl kāda, kura sejas kopšanai neizmanto nevienu līdzekli? Nomazgā seju ar tīru ūdeni un viss? Sekoju tikai vietējām NLietēm, kuras pazīstu - storijos atrāda, kā izmanto tādu līdzeklīti, šitādu.
Kādreiz jā, šis tas man bija (ne no NL ?), tad pārgāju tikai uz Biodermas micelāro ūdeni, ar kuru reizi dienā notīrīju sejas ādu, bet tagad jau vairāk kā gadu mana seja nav redzējusi nevienu kopšanas līdzekli - nejūtu nepieciešamību. Ne biežāk kā reizi mēnesī lietoju dekoratīvo kosmētiku - tad arī seju notīru ar kosmētikas noņēmēju un viss.
Šodien sāku aizdomāties - tas ir labi vai slikti, ka nerūpējos par savu sejas ādu tā kā to dara citi. Varu turpināt tādā pat garā, vai sejai tomēr kaut kas ir nepieciešams? Ar ko man sākt?
24 gados neko nevajag, manuprāt, cik es saprotu arī neprasās.Elisa_M @ 08.03.2022 18:51
24 gadi.
zini, es arī ilgi iztiku ar sejas noskalošanu un viss, bet tad sāku lietot pašu pamatu - ar kādu līdzekli nomazgāt seju, tad toniks (bez šī principā var arī iztikt), serumiņš cīņai ar sejas problēmām, tad zem acīm atsevišķi serums, lai nav tumšie loki (bez abiem iepriekš minētajiem var iztikt, ja nav vajadzības), tad mitrinu un pa virsu krēmu. No rīta noskaloju un spf. Man pirms tam āda bija ok, šad tad kāda pumpa (man metas uz stresa fona), sausa āda ziemā un, protams, loki tumšie. Arī reizi vai divas nedēļā uztaisu pīlingu. Ar savu easy peasy basic skin care un r u t ī n u man šobrīd ir tiešām laba sejas āda. Ar šo gribēju pateikt, ka bez tā visa jaunībā arī var iztikt, ja sejas āda nav problemātiska, bet kaut kāda basic ikdienas kopšana goes a long way.Elisa_M @ 08.03.2022 18:39Meičuki, ātrais jautājums. Vai ir vēl kāda, kura sejas kopšanai neizmanto nevienu līdzekli? Nomazgā seju ar tīru ūdeni un viss? Sekoju tikai vietējām NLietēm, kuras pazīstu - storijos atrāda, kā izmanto tādu līdzeklīti, šitādu.
Elisa_M @ 08.03.2022 18:39Meičuki, ātrais jautājums. Vai ir vēl kāda, kura sejas kopšanai neizmanto nevienu līdzekli? Nomazgā seju ar tīru ūdeni un viss? Sekoju tikai vietējām NLietēm, kuras pazīstu - storijos atrāda, kā izmanto tādu līdzeklīti, šitādu.
TeaPot @ 08.03.2022 20:12Par NL sektantēm runājot - tā kā praktiski neviena no viņām neko nerubī par sejas kopšanu, tik mauc uz sejas katru vakaru padsmit serumus un berž to savu ādu rītā vakarā un vēl pa dienu, nebrīnos, ka tur katrai otrajai tādas problēmas. Vēl drainiņš "liekā" šķidruma izvadīšanai, biodroniņš lielajām pumpām un voilá. Viena tur pat katru vakaru taisīja enzīmu pīlingu, man bail iedomāties, kas tur notiek apakšā zem visa tā produktu slāņa ??♀️
TeaPot @ 08.03.2022 20:12Par NL sektantēm runājot - tā kā praktiski neviena no viņām neko nerubī par sejas kopšanu, tik mauc uz sejas katru vakaru padsmit serumus un berž to savu ādu rītā vakarā un vēl pa dienu, nebrīnos, ka tur katrai otrajai tādas problēmas. Vēl drainiņš "liekā" šķidruma izvadīšanai, biodroniņš lielajām pumpām un voilá. Viena tur pat katru vakaru taisīja enzīmu pīlingu, man bail iedomāties, kas tur notiek apakšā zem visa tā produktu slāņa ??♀️
Meičuki, ātrais jautājums. Vai ir vēl kāda, kura sejas kopšanai neizmanto nevienu līdzekli? Nomazgā seju ar tīru ūdeni un viss?