Karbonadetaukaina @ 04.03.2022 21:12
Nu redzi šīs sarunas notiek iekšējos čatos! Nē, labi es saprotu, ka pelna viņas naudu ok, lai tā būtu! Bet nu tad šajā brīdi nu, neliec iekšā instā , netaisi kurināciju uz tautu! Ir taču savi klienti, pārdod viņiem! Tāpatās , tie kas zin kurš ar NL nodarbojas, tak pats var iet un uzmeklēt, ja grib kaut ko! Jo taču visām ir rakstīts profilos NL, savas kvalifikācijas utt!
Citi nostājas pret, veic sankcijas utt! Bet viņas tik ņem un reklamē, un muld ka suta no turienes un turienes un tā nauda paliek tai valstij! Nu nē tā nav! Tā nauda tā pat riņķo uz Krieviju! Tai valstij paliek principā tā uzcenojuma nauda( domāts tur par Franciju, Somiju utt)
Bet viņam jau galvenais , lai pērk, lai PV krājas! Aicināt tik komandā, jo atkal papildus bonusi utt!
Cik reizes nav bijis tā , ka man instagramā, uzraksta- Sveiki, es piedāvāju Jums, bla bla bla, nākt komanda, pelnit naudu! Es atbildu neinteresē man! Tad uzreiz/ kāpēc? Tur ir viss kaut kas bla bla bla, nauda nāk atpakaļ, es palīdzēšu! Un viņas šo visu arī pārunā tajos čatos, ķipa māca, kā uzrunāt, māca, jautāt pretjautājumus utt! Tad stāsta , ka vajaga pēc kāda laika vēl rakstīt atkārtoti, jo cilvēki maina domas un piekrīt! Slavē savus produktus! Tur ieliek arī , ja kāds klients par kko sūdzas- tad apspriež to , ne tam tā nevajadzētu būt, vai pareizi lieto vispār to produktu! Vai arī jā, organisms taču adaptejas, kamēr pierod, tas ir normali, ka izsitumi parādās, izvada liekos toksīnus un tamlīdzīgi!
Arī piemin , ka jā ir cilvēki kas atbild, ka nevēlas tās preces vai iesaistīties dotajā brīdī, ( dēļ Ukrainas) in tad atkal kko lej!