es gan nez kas jums tur pa ārstiem, bet manējiem visas zāles, kas man ir rakstītas utt., ir ierakstītas pacienta kartē, kur daktere pati ieskatās, ja ir nepieciešamība, un tad atgādina man nosaukumu, un es stāstu kas un kā ir bijis
vivii @ 03.11.2022 12:49
Nu nezinu, man tāds ārsta jautājums arī liktos dīvains, ja reiz izrakstīja un lika dzert, protams, ka dzēra zāles. Es personīgi būtu tādai ārstei atcirtusi, ka nē, ziniet nedzērām un vispār neklausos, ko jūs mums iesakat! Tam ārsta jautājumam neredzu īsti loģiku.
iiieviiite @ 03.11.2022 13:12
es pēc Vucēnas storijiem to sapratu otrādāk, ka tieši Vucēna pārāk sāasināti uztvēra parastu ārsta jautājumu, ka redz viņai neesot tik garlaicīga dzīve, lai atcerētos to, kas notika 5 mēnešus atpakaļ ar viņas bērnu (akcents uz vārdu savienojumu garlaicīga dzīve?), šos vārdus noteikti neizmantoja, bet uz sejas noteikti viss bija rakstīts. atbildēja vietā, ja jau bija izrakstīts, tad LAIKAM lietojām (tieši tā viņa arī pateica, ka atbildēja).
godīgi sakot, ja es būtu ārsts un man pieaugusi sieviete ar gandrīz trīs bērniem atbildētu no sērijas, ko tu vispār no manis gribi, laikam lietojām, es tā ārsta vietā arī mazliet pasmīnētu?
personīgi man ārsta reakcija uz šādu atbildi ir saprotamāka, nekā Vucēnas ārdīšanās par jautājumu kā tādu
Vivian10 @ 03.11.2022 13:33Izskatās, ka Vucēna nesaprot inhalāciju nozīmi, nav iedziļinājusies, ar kādiem tieši medikamentiem Vitai ir jātaisa inhalācijas. Un kādēļ tas ir jādara. Pēc personīgās pieredzes ar saviem bērniem, varu teikt, ka inhalācijas ļoti ļoti palīdz pie klepus - kad bronhi ir aizgājuši ciet un ir grūti atklepot. Nezinu, kas ir Vitiņai, bet, ja ārsts liek taisīt inhalācijas, tātad tās ir vajadzīgas.
vivii @ 03.11.2022 12:49
Nu nezinu, man tāds ārsta jautājums arī liktos dīvains, ja reiz izrakstīja un lika dzert, protams, ka dzēra zāles. Es personīgi būtu tādai ārstei atcirtusi, ka nē, ziniet nedzērām un vispār neklausos, ko jūs mums iesakat! Tam ārsta jautājumam neredzu īsti loģiku.
Zebradivi @ 03.11.2022 14:01
Ārstam IR jāzin vai izrakstītās zāles ir lietotas vai nav. Kautvai tikai tapēc , ja ir nepieciešama turpmāka ārstēšana ir jāizvērtē kādas zāles var izrakstit tālāk. Tādas lietas ir jāzina, tu vari neatcerēties no galvas zāļu nosaukumu, bet devi vai nedevi to ko izrakstīja IR JĀZIN
viņa jau to gribētu, tikai man šķiet ka nu jau Rafam viņa vairs neinteresē tāpēc taisa šitās drāmas IG par Vitu. Nekad neesmu redzejusi ka viņa tik intensīvi par bērnu satrauktos kā šobrīd. Viņa regulāri to bērnu kādam nogrūda un pati tusēja.Cocococonut @ 03.11.2022 14:00Mašuļa sev baigo bedri rok, nepaies ne mēnesis kā mantas būs sakrāmētas, mašīna pārdota un laimīgā ģimenīte pie Rafčika❤️
iiieviiite @ 03.11.2022 13:52varbūt kāda zinātāja var pakomentēt, ja Vucēna nepīpētu saltus Vitas klātbūtnē, tad varbūt Vitas veselība būtu kripatiņu labāka? jo, ja viņa dūmo ar visu bērnu puncī (mammas storijs to atklāti parādīja), tad, visticamāk, viņa dūmo arī tad, kad Vita ir blakus un dūmoja arī tad, kad Vita bija puncī. nemaz neesmu kompetenta salt ietekmes uz veselību jautājumos, bet palika interesanti ?
Zebradivi @ 03.11.2022 14:01
Ārstam IR jāzin vai izrakstītās zāles ir lietotas vai nav. Kautvai tikai tapēc , ja ir nepieciešama turpmāka ārstēšana ir jāizvērtē kādas zāles var izrakstit tālāk. Tādas lietas ir jāzina, tu vari neatcerēties no galvas zāļu nosaukumu, bet devi vai nedevi to ko izrakstīja IR JĀZIN
Valdet @ 03.11.2022 14:25Vucena vnk ir stulba zoss. Nu ka var nesaprast otras puses viedokli vai izliekas ka nesaprot par ko ir shums? Arsts bubulis, pati arstesot savu bernu, kaut gan pat nezinaaja ko nozime preeklampsija. Lieliska medike ?
Mathilde @ 03.11.2022 13:11
a vot’ salīdzini. Tas pats sieriņā Kārums ir 45 g cukura! Tātad 45 g cukura ir nekas?
Un galu galā katra māte ir atbildīga ar ko barot savu bērnu!
Kāpēc neviens neceļ trauksmi, ka Kiviču bērns mājās vispār netiek barots, izņemot piena maisījuma pudele?