Valdet @ 25.02.2022 11:53Es domaju, ka Sauliete ir nobijusies un shoka. Tapec tada reakcija, nesaprot ko darit. Nevar vini ta NL panemt brivu un viss, visa kvalifikacija bus veja tad. Bet ja NL sabruks, Sauliete nekur nepazudis, atradis citu veidu ka pelnit naudu.
Amber @ 25.02.2022 16:03Klau, Marija, tu pradažnaja škura! Man ir pilnībā nospļauties par tiem NL krievu līderiem un viņu likteni, jo viņi visi ir tādi paši morālie kropļi kā pats Krievijas prezidents! Tavā pretīgajā NL sektā 99% cilvēki pazaudē savu naudu, lai tāda čūska kā tu, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, varētu nopirkt sev jaunu tačku un ielikt plastmasa pupus. Tā kā tu nu vari arī neizlikties, ka tev pēkšņi baigi rūp kā izdzīvos krievu omītes un opīši, jo bankas tagad ir uzlikušas Krievijai sankcijas.
Amber @ 25.02.2022 16:03Klau, Marija, tu pradažnaja škura! Man ir pilnībā nospļauties par tiem NL krievu līderiem un viņu likteni, jo viņi visi ir tādi paši morālie kropļi kā pats Krievijas prezidents! Tavā pretīgajā NL sektā 99% cilvēki pazaudē savu naudu, lai tāda čūska kā tu, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, varētu nopirkt sev jaunu tačku un ielikt plastmasa pupus. Tā kā tu nu vari arī neizlikties, ka tev pēkšņi baigi rūp kā izdzīvos krievu omītes un opīši, jo bankas tagad ir uzlikušas Krievijai sankcijas.
Valdet @ 25.02.2022 17:00Sauliete laikam sakusi kko domat. Butu ielikusi uzreiz, kuri produkti nak no krievijas - ka tos nepardos. Easy. Butu pataupijusi sev nervu shunas. Par to naudu viss gan loti nesaprotami izklausijas, liekas, ka fleiteee… bet kas to lai zina.
ganeša @ 25.02.2022 17:21Klausoties Saulietes storijus -
beigās sanāk, ka NL ar Krieviju gandrīz nekāds sakars nav. ?
Ar rubļiem nekāda sakara.? Viss ir euro.
Algu maksā NL Baltijas veikals.
???
Biete @ 25.02.2022 20:41Ar Vitu ņemas vīrietis, kamēr māte ar putām uz lūpām aizstāv NL un skalo smadzenes citām. Samērā grūti saprast, vai ir īstais spānis? ?
https://failiem.lv/u/974zf577k
Shayk @ 25.02.2022 20:47
Izskatas pec Rafas.