aija93 @ 24.02.2022 22:47Paldies, dzidra zupa par iesaisti, tagad mani visas bitītes grib noēst ?
aija93 @ 24.02.2022 22:52Jā, un liek manas ģimenes bildes savos story, man ir nez cik sekotāju pieteikumi ??
nu viss, Tu arī gribi gūt popularitāti uz NL rēķina.😁aija93 @ 24.02.2022 22:52Jā, un liek manas ģimenes bildes savos story, man ir nez cik sekotāju pieteikumi ??
Dzidra Zupa @ 24.02.2022 22:55
??????
Vispār viņai būtu jāatvainojas, jo sapinusies meistarībā domājot, ka ietagotā meitene esmu es. Dumja kas dumja!
aija93 @ 24.02.2022 22:52Jā, un liek manas ģimenes bildes savos story, man ir nez cik sekotāju pieteikumi ??
. Jāatvainojas, ka viņa Zupas garadarbus salika kopā ar tās meitenes vārdu. Tam nav nekādas saistības. Tā meitene jau neatsauc to ko teica, un darīja to publiski un pati arī Twitter izlika saraksti, kuru Zupa pārpublicēja šeit. Bet bitītes ar Karalieni domāja, ka tā ir viena un tā pati persona, kas nav taisnība. 😁 Par to arī būtu jāatvainojas, jo tagad viņa mobē meiteni, kas vispār ne pa tēmu..Sultry @ 24.02.2022 23:45
Ietāgota Tu vai kāda cita meitene, bet es rēali neredzu neko nepareizu uzrakstītu.
Sauliete ar visiem ragiem un nagiem karos par saviem krievu pulveriem. Reāli pāri līķiem ies
Manuprāt, viss kas bija rakstīts ir taisnība
začeits @ 25.02.2022 08:08vai šajā brīdī viņu miljons sapnim nebūs kļuvis galīgi nevērtīgs?
parasti jau pirmajā datuma visas rāda savus algas čekus..Zinna @ 25.02.2022 08:41Sauliete (izdzēstajā) storijā ļoti bravūrīgi teica, ka nekādu naudu nezaudēs un saņems tieši tikpat, jo viņiem nemaksā no Krievijas..
Zinna @ 25.02.2022 08:41Sauliete (izdzēstajā) storijā ļoti bravūrīgi teica, ka nekādu naudu nezaudēs un saņems tieši tikpat, jo viņiem nemaksā no Krievijas..
Mc.Queen @ 25.02.2022 08:19Ko tā Sauliete muldēja, ka viņai nāk Eiropas nauda, nekas no Krievijas nenāk. Tāpat tās algas viņām rubļos maksā, ne?
Vienkārši būtu paklusējusi un neizteikusies vispār!
Bet nu Sauliete atkal ir love or hate un tas te forumā mainās pa nedēļām. Bija ceļojumā - vai cik viņa forša, kā viņa priecājās, cik mīlīga. Tagad atkal maita viņa ir un krāpniece. :D
Tāpat Jums te forumā ir bijis par Agritu. VIenu dienu viņa super, lai viņai veicas, pēc pāris dienām atkal Agrita sliktā.