vel octa var katru menesi papildināt,bet tieši csdd tas nav.bez sodiem nav ne jausmas ko var maksāt katru mēnesi csdd.skate un nodoklis tak vienreiz gadā.Cilveeks @ 08.09.2022 22:14
Skatei regulārie maksājumi? Vienreiz fadā skate plus nodoklis.
Par radaru sodiem punktus nedod. Visticamāk uz tiem arī uzraujas.
OCTA un Kasko, ko var sadalīt uz 12 mēnešiem, katru mēnesi. Varu iedomāties, cik viņai par Mustangu ir KASKO jāmaksā. oj oj oj....Olly30 @ 08.09.2022 23:12vel octa var katru menesi papildināt,bet tieši csdd tas nav.bez sodiem nav ne jausmas ko var maksāt katru mēnesi csdd.skate un nodoklis tak vienreiz gadā.
bet viņai saņēmējs konta nebija CSDD? Octa un Kasko tiek skaitīta apdrošinātājiemLukreecija @ 09.09.2022 00:39OCTA un Kasko, ko var sadalīt uz 12 mēnešiem, katru mēnesi. Varu iedomāties, cik viņai par Mustangu ir KASKO jāmaksā. oj oj oj....
nu ja tāpēc ja burtiski ir CSSD katru menesi tad iznemot sodus man nenāk nekas prata ko tur var maksat.Varbut bija domājusi mašinas izmaksas.viss kopā .vairs neatceros to storiju😁sveciite @ 09.09.2022 05:46bet viņai saņēmējs konta nebija CSDD? Octa un Kasko tiek skaitīta apdrošinātājiem
aha tas tiešām, vismaz var redzēt, ka viņu kvalitativa ādas kopšanas līnija nepalidz, seja vnk visa ir ļoti slikta stāvoklī.... ļoti labi ka filtrus neliek... vismaz varam redzēt, ka šos kopšanas līdzekļus nevajag pirkt...NataL @ 08.09.2022 20:11
Divas pakas nav vairums, tas ir pāris...
Bet ir viens kompliments no manis Egitai - man patīk, ka viņa lielumam storiju neliek filtrus! Cepuri nost, patīkami skatīties uz dabisku cilvēku.
redzēsim cik ilgi viņa Saulietei būs vajadzīga.. ka nesanāk drīzumā kā bija ar pārējām Saulietes druškām.... ka čuš vien tik būs....Bulciņa2022 @ 08.09.2022 22:18Egitas globālā piena problēma atrisināta...... Diez cik dienas pēc kārtas runās, kādu pienu pērk veikalā.... Tāds pats saturs kā Tanai, abām nav ko sakarīgu likt, viss garlaicīgs.... Taču tā viņas runas maniere reāli besii..... Nu ko vēl no Saulietes nokopēs, nu ko... Kā cilvēks var būt tik tukšs, ka visos sīkumos kopē Saulieti... Viņa laikam viņas elks, vai?! A Sauliete jau sajūsmā noteikti, ka viņai ir fanīte, kas lec uz pirkstgaliem pakaļ un dara visu to pašu ko viņa.....
vēl te iekšā ierēķinam cik daudz produktu pašam jāpasūta, plusā cik produktu jāpasūta lai apjoms būtu... ok, kaut kāds Cash back viņam tur ir... bet nu beigās tāpat no tās algas baigi daudz nepaliek....EmilijaArm @ 08.09.2022 21:39Es arī gribētu algu 9000 eiro mēnesī. Bet cena par to ir pārāk augsta: darbs paredz nemitīgu kāršanos kaklā un uzmākšanos citiem, tas ir neētisks arods ar zemo sociālo prestižu. Nu nē.
Mc.Queen @ 09.09.2022 11:07Sauliete atkal rādīja,ka nodokļos samaksājusi 2000. Tiešām interesē kāpēc tās summas ir apaļas.
Hanah @ 09.09.2022 12:26Mani vienmēr fascinē cik piepampušas vienmēr VISAS NL meičas mostas..
tad bērns pa nakti daudz modies, tad vēlu ieiets gulēt, tad nedēļas nogalē "sagrēkots" un par daudz apēsts - tā uzreiz biodrons, drainefekts un vēl zarnu tīrītājs metas palīgā.!
bet realitātē gandrīz visas izskatās aizvien sūdīgāk un sūdīgāk.
vai ne! visas kā viena sapampušas, izskatās briesmīgi un tās milzīgās pumpas, kuras izskatās kā augoņi 😁 es kā grūtniece, kura sarijās maķīti nepampstu un neizskatos tā no rītiem kā viņas, kuras lieto drainiņu un biodroniņu. noteikti dzer savus pankūku mīklu sheikus un aizmirst par to, ka ir jāuzņem normālā daudzumā ūdens, bet ko ta mēs nelaimīgās forumnieces pa dzīvi gan saprotam 🤣Hanah @ 09.09.2022 12:26Mani vienmēr fascinē cik piepampušas vienmēr VISAS NL meičas mostas..
tad bērns pa nakti daudz modies, tad vēlu ieiets gulēt, tad nedēļas nogalē "sagrēkots" un par daudz apēsts - tā uzreiz biodrons, drainefekts un vēl zarnu tīrītājs metas palīgā.!
bet realitātē gandrīz visas izskatās aizvien sūdīgāk un sūdīgāk.
CariDee @ 09.09.2022 16:19Es atkal skatos, ka NL Laine ir ļoti izmainījusies izskatā.