Cheating @ 18.09.2026 10:47
Es pamanīju, ka pēdējā laikā Kačiņā tikai pieliek pie lūpām savus dzērienus - gan to bio, gan slim
Es tieši arvien vairāk pamanu, kādi cilvēki sāk reklamēt tos produktus. Tiešām negribu aprunāt šos cilvēkus, jo kādi esam, tādi esam, bet man ir žēl, ka arvien vairāk pamanu tādus naivākus, vienkāršākus cilvēkus, kas taisa video un reklamē šo visu. Neredzu nevienu biznesa līderi, kas reklamētu šos produktus. Ir skaidrs, ka šis viss ļoti grimst. Gribēju paskatīties Katrīnes Instagram un sapratu, ka nav pat iespējams redzēt normālus viņas postus kā agrāk. Tagad katru dienu ir piebāzti vieni un tie paši video no viņas virtuves, un tas arī viss. Agrāk varēja visām vērot, bija ceļojumi, šopings, pasākumi utt. Tagad vispār nekā. Nesaprotu, kāda jēga vēl vispār šo visu vilkt. Labāk būtu, manuprāt, padomājušas, kā smuki aiziet no tā visa.Arī forumā neviens vairs par viņām nerunā. Normāli cilvēki vairs nav tik naivi un, protams, ka šim visam netic.Kāpēc lai ņemtu līdzi mašīnā kaut kādu bundžu, pienu un šeikeri, lai ātri uzšeikotu, ja nav laika, ja tajā pašā laikā var apēst jebkuru citu normālu ēdienu, kas būs daudz labāka alternatīva, ja nav laika paēst normālu ēdienreizi?