Tikai tad, kad pievienojies Joyou, tad sāk pampt seja, vēders un vēl viss pārējais. :DPiano @ 04.07.2026 18:18Ziņkārības dzīta iegāju Tik Tokā paskatītities , kas tur īsti ir ar to yoYoy. Vienīgais, ko sapratu ir tas, ka viņas visas pampst un VISĀM ir uzpūtušies vēderi... 😀
Un tās Junior kvalifikācijas ir pēc vairākiem gadiem tikai. :Dsauliiite.paula @ 05.07.2026 19:06Kur tad ir augošais uzņēmums, ka liela daļa tik dzīvojas pa junior kvalifikācijām?😀😀
sauliiite.paula @ 05.07.2026 19:06Kur tad ir augošais uzņēmums, ka liela daļa tik dzīvojas pa junior kvalifikācijām?😀😀
Tastastas @ 06.07.2026 13:54Mašai atkal jau ir divi ex-vīri 🤦🏼♀️ vai tad paspēja izšķirties ar savu krievu? Cik zināms, tas ir otrais vīrs 😂
Susurins1536 @ 06.07.2026 14:53
Vai tad krievs nav pirmais vīrs?
Tastastas @ 06.07.2026 15:02
Neita tēvs ir pirmais vīrs
Maša taču grib turēties prom no drāmas, bet neiztur, jo gribas taču pastāstīt par saviem 2 ex vīriem, kur viens nemaz nebija vīrs, lai gan gribētu to vēl joprojām.Tastastas @ 06.07.2026 13:54Mašai atkal jau ir divi ex-vīri 🤦🏼♀️ vai tad paspēja izšķirties ar savu krievu? Cik zināms, tas ir otrais vīrs 😂
lielabeta @ 29.06.2026 14:59Kāds zin, kur Kerija dosies?
Nedomāju, ka Rafa visu laiku viņu saukāja. Varētu būt, ka vienreiz viņu nosauca sliktajos vārdos, bet vai tad ir melots? Nauda Mašai patīk, ar Robi jājās apkārt, par vēl vienu bērnu abpusēji nevienojās.kuuuuka @ 07.07.2026 19:35Mašas vāvuļošana par viņas spāni bija kaut kāds vājprāts. Atradusies žēlsirdīgā un pareizā.
CallMeAnnika @ 06.07.2026 18:07Maša taču grib turēties prom no drāmas, bet neiztur, jo gribas taču pastāstīt par saviem 2 ex vīriem, kur viens nemaz nebija vīrs, lai gan gribētu to vēl joprojām.
Atkal jau no tā storija uztaisa, ka vainīgi vīrieši, tik nez kāpēc šķiet, ka atkal runās par uzturlīdzekļiem un nabaga mammīti, kas ir viena pati, lai gan bija pati riebīga pret bērnu tēviem, kad tie gribēja uzturēt ar saviem bērniem attiecības.
Varbūt arī uzrakstīja, bet Maša romantizēja? Nedomāju, ka spānim skaustu Mašas laulība un dzīvesveids.Japānas princese @ 07.07.2026 19:55
Es nesaprotu, kāpēc mašai kā laimīgi precētai sievai, kā viņa pati apgalvo, bijušam sarakstoties jāliek sirsniņas, pat ja tas it kā joks. Un, kāpēc vispár sarakstīties ar viņu, ja viņs bērnu dzīvē nepiedalās. Man tas viss izklausās pēc izdomājuma, neizklausījās pārliecināti
kuuuuka @ 07.07.2026 19:35Mašas vāvuļošana par viņas spāni bija kaut kāds vājprāts. Atradusies žēlsirdīgā un pareizā.
Japānas princese @ 07.07.2026 19:55
Es nesaprotu, kāpēc mašai kā laimīgi precētai sievai, kā viņa pati apgalvo, bijušam sarakstoties jāliek sirsniņas, pat ja tas it kā joks. Un, kāpēc vispár sarakstīties ar viņu, ja viņs bērnu dzīvē nepiedalās. Man tas viss izklausās pēc izdomājuma, neizklausījās pārliecināti