Bet kādas tad izskatās pārējās Joyou darbones? 95% ir tādas pašas ikdienā - halātos, sabruzītas, tikko modušās. Kača viņam ir iedvesmas avots. :DVārdotāja @ 30.08.2025 17:18Johaidī, Kača, naktstērps patiesi fantastisks, bet es šādu izgājienu uztvertu kā necieņu pret komandas meitenēm.
Forši, ka vari uzvilkt kreklu un neizskatīties kā tikko no gultas izkāpusi, bet es točna šādu feilu neatrādītu.
CallMeAnnika @ 30.08.2025 16:25Egita pirmo reizi pa ilgiem laikiem uzkāpusi un brauc ar riteni. Nevaru iedomāties, ka viņa bija agrāk ar sportu uz TU.
Un mīšoties uz veikalu pēc kaut kā salda, jo mājās nekas neesot. Khm, un kur tad saldie, veselīgie kokteiļi un batoniņi? :D
CallMeAnnika @ 30.08.2025 17:27Bet kādas tad izskatās pārējās Joyou darbones? 95% ir tādas pašas ikdienā - halātos, sabruzītas, tikko modušās. Kača viņam ir iedvesmas avots. :D
Cukura lietošana ikdienā izraisa cukura atkarību.amnēzija @ 31.08.2025 00:05
Viņa katru dienu dzer tos savus kokteiļus. Un kaut kad iepriekš viņa teica, ka tad, kad dzerot kokteiļus, tad nekas salds neprasās. Kā tad tur īsti ir? ??
kāds mierīgs 🤣 tieši Pētera čoms (viens no labākajiem) ir baltās kafijas dīleris, nebija svēts arī pirms iepazinās ar Kaču.sauliiite.paula @ 27.08.2025 17:55No diez gan drošiem avotiem uzzināju par Kačas Pēteri, ka daudzi draugi sakot, ka neatpazīst vairs Pēteri. Pirms iepazinās ar Kaču viņš bija mierīgs, sakarīgs vīrietis. Tagad daudzi esot novērsušies, jo esot lecīgs, iedomīgs, zvaigžņu slimība, kā arī lietojot aizliegtās vielas.
Gaisa jaucēja @ 01.09.2025 10:04kāds mierīgs ? tieši Pētera čoms (viens no labākajiem) ir baltās kafijas dīleris, nebija svēts arī pirms iepazinās ar Kaču.
Bet ja nu gadās iespēja nocopēt kādu turīgu klasesbiedra tēvu. :D Tas nekas, ka ir topošais vīrs.začeits @ 01.09.2025 12:47Tavu māti, ibio.... nabaga puišelis varētu savus klasesbiedrus iepazīstināt ne tikai ar savu māti, bet arī ar katru mātes krūtsgalu..
Nebūtu pārsteigums, ka daža laba džoiste kārtīgi izstaidzinātu savus krūtsgalus arī bērēs, ja radīsies tāda iespēja.
ZANZEZAN @ 01.09.2025 22:31Es protams atvainojos, bet maša, ja tu vēl neved savuss bērnus pie fizioterapeita, ortopēda un citiem terapeitiem, tad tu neesi normāla. Tas video kur Vita ar Ilonu iet rociņas uz dārziņu... viņiem abiem taču ir smagi stājas traucējumi.. un tas vēl ir bērnudārzs.. ko tie nabaga berni darīs skolā.. labāk piesakies bērniem terapiju, nevis nopērc savu sudpulveri.
Un neits ar to overoversize aizgāja uz pirmo septembri.. žēl man bernu.
nu nesanāk viņai samaksāt😆 Jālec līdzi Kačai un septembris taču.sauliiite.paula @ 01.09.2025 18:17Egit, vai naktīs labi guli? Atgādināšu, ka VID parāds tev diez gan strauji aug, vēl 15.08 bija 961€ un uz 28.08 jau 1278€. Cik ilgi marinēsi?
tur nav jāmēģina saprast, tur viss ir acīmredzams.Fargerike @ 01.09.2025 23:08
No tām pāris sekundēm, kur pat nevar saprast, vai Vita nemulķojas, uzreiz sapratu, ka abiem vajag fizio?? ?
Un kas vainas Neita oversize?
Vismaz Maša normāli apģērbusies, ja vien neskaita mūžīgi izspiestos nipeļus.
noteikti gaida, kad bērnudārzs to atrisinās… stabili..ZANZEZAN @ 01.09.2025 22:31Es protams atvainojos, bet maša, ja tu vēl neved savuss bērnus pie fizioterapeita, ortopēda un citiem terapeitiem, tad tu neesi normāla. Tas video kur Vita ar Ilonu iet rociņas uz dārziņu... viņiem abiem taču ir smagi stājas traucējumi.. un tas vēl ir bērnudārzs.. ko tie nabaga berni darīs skolā.. labāk piesakies bērniem terapiju, nevis nopērc savu sudpulveri.
Un neits ar to overoversize aizgāja uz pirmo septembri.. žēl man bernu.
sauliiite.paula @ 01.09.2025 18:17Egit, vai naktīs labi guli? Atgādināšu, ka VID parāds tev diez gan strauji aug, vēl 15.08 bija 961€ un uz 28.08 jau 1278€. Cik ilgi marinēsi?
sauliiite.paula @ 02.09.2025 16:05Egitai atkal jauns vārdu salikums - “redžu tēma”(redzes tēma), manuprāt, viņai vajag ar steigu sadarbību ar logopēdu.?#EgitasTēma
amnēzija @ 01.09.2025 23:53
Gan jau lieliski, jo ir biomatrix ?
Ja slikti gulētu, pēc pirmā tūkstošu parāda dzēšanas jauns parāds neveidotos.. šīs laikam ir tās "vērtības", kuras uzņēmumā patīk.. man šāds dzīvošanas stils nav saprotams. Nespēju iedomāties sevi tā dzīvojam.
Maksimāli viss, ko var dabūt sadarbībās, gandrīz viss ir dabūts. Kur problēma nodokļus samaksāt? Vai problēma tajā, ka grib lekt līdzi tai, kura pati pelna tūkstošus un vīrs arī neslikti nopelna, bet nedalec, jo maciņa saturs par plāns? Dzīvo pāri saviem līdzekļiem.
Skābene @ 02.09.2025 16:15
Un viņa vēl MK brokastīs stāstīs jaunajām māmiņām kā veidot biznesu. Diez produktiņus ar paķers līdzi lai pie viena var pareklamēt.