galvenais, ka dimantus neuzpērk lombards, tikai zeltu🤣cirkonijs parastaisVārdotāja @ 21.08.2025 23:26Mašai gredzentiņi ar dimantiņiem/briljantiņiem?
Nu īsti tā uz aci neizskatās, bet lai jau tā domā.
CallMeAnnika @ 21.08.2025 21:25Vai viņa tur pastāstīja vairāk par to, kāpēc aizgāja?
No kā viņai 3 gredzeni? 2 no Rafas un trešais? Vai tad Kristaps dimantus dāvināja? :D Stāstīja, ka tad nebija naudas.Vārdotāja @ 21.08.2025 23:26Mašai gredzentiņi ar dimantiņiem/briljantiņiem?
Nu īsti tā uz aci neizskatās, bet lai jau tā domā.
FDieviete @ 22.08.2025 01:08Līdz šim likās džodžoInga cilvēcīgās,bet ne..
Ieraksta,ka vēlas klusumu(pieminot aizgājušo vīru)..bet pēc brīža džodžo reklāmas..?
CallMeAnnika @ 21.08.2025 21:25Vai viņa tur pastāstīja vairāk par to, kāpēc aizgāja?
sauliiite.paula @ 22.08.2025 09:26
Esot ilgi domājusi vai turpināt, bet tomēr izlēma, ka neturpinās, viņa vēloties kko jaunu. Uzsvēra, ka 5 sezonas esot pietiekami daudz sastrādāts. Cerot uz jaunām iespējām!
smūtijs @ 22.08.2025 09:32
To viņa tikai saka, drīzākais ir tas, ka palūdza aiziet, jo daudzi tina pāri. Sorry, bet nu viņas intervijas nebija interesantas un skatāmas, arī vulgārā uzvedība kaitināja.
sauliiite.paula @ 22.08.2025 10:36
Vai skatītāju tīšanu pāri sērijām redz video montētāji/producenti utt? Vai viena tante teica?
Bet par intervijām piekrītu, neprofesionāla intervētāja, atbilstoši STV, viņas līmeņa kanāls.
Sonic @ 20.08.2025 23:02neapšaubu finanšu situāciju. Bet žēl, ka neizmanto iespēju.
es nebrīnos, ja tas kanāls ir saņēmis daudz negatīvas ziņas par Kaču un SBF.sauliiite.paula @ 22.08.2025 10:36
Vai skatītāju tīšanu pāri sērijām redz video montētāji/producenti utt? Vai viena tante teica?
Bet par intervijām piekrītu, neprofesionāla intervētāja, atbilstoši STV, viņas līmeņa kanāls.
es ar tinu pāri,nedaudz viņas par daudz? Nevis to,ka viņa daudz raidījuma parādījās,bet pārāk daudz tas viņas hi hi un tā pārāk aktīva uzvedība! Es nemāku paskaidrot! Viņai vakag citu raidījumu-piemēram Lauku sēta viņa daudz labāk iederētos ,jo tas Jānis atkal Lauku sētai man liekas par lēnusmūtijs @ 22.08.2025 09:32
To viņa tikai saka, drīzākais ir tas, ka palūdza aiziet, jo daudzi tina pāri. Sorry, bet nu viņas intervijas nebija interesantas un skatāmas, arī vulgārā uzvedība kaitināja.
Tieši tas pats ar Egitu, bet viņa turpinās filmēties MK, jo dažas dienas atpakaļ bija uz MK fotosesiju. Superbēbis vairs nav, bet mēģina turēties, cik var pie televīzijas.Skābene @ 22.08.2025 14:33
Gan jau redz pēc atsauksmēm arī. Daudz negatīvu.
Nesaprotu kā viņa tur tik ilgi noturējās.
Es domāju, ka Katrīne bija pat vērtīga SBF, jo viņai bija viegli tikt pie citu atpazīstamu cilvēku kontaktiem un sarunāt intervijas.Citronpipars @ 22.08.2025 17:36Bāc kā cilvēkiem patīk fantazēt, jā noteikti STV ir ilīstais kanāls kas kontentu veido pamatojoties uz skatitaju komentariem, tip par Magoni un Kambalam nav sliktas atsuakmes?
Protams, nekad neuzināsim īsto iemeslu, bet nu kāda jēga izdomāt to kas nav ?
CallMeAnnika @ 22.08.2025 21:38Tieši tas pats ar Egitu, bet viņa turpinās filmēties MK, jo dažas dienas atpakaļ bija uz MK fotosesiju. Superbēbis vairs nav, bet mēģina turēties, cik var pie televīzijas.
Beitika vienu sezonu bija MK vadītaja, bet bija ļoti daudz negatīvu atsauksmju, un vadītaja nomainījās. Vai tas bija viņas pašas lēmums vai televīzijas, nezinu, bet cilvēku negatīvie viedokļi tomēr ietekmē producentu lēmumus.
CallMeAnnika @ 22.08.2025 21:45Es domāju, ka Katrīne bija pat vērtīga SBF, jo viņai bija viegli tikt pie citu atpazīstamu cilvēku kontaktiem un sarunāt intervijas.
SBF ir shitshows, ar mērķi rādīt vairāk negatīvo.
MK gan tomēr ir cita formāta, ja to attiecina uz Egitas būšanu tur.