lieniite2015 @ 18.08.2025 19:02Egita tik garlaicīga palikusi. Māmiņu klubs beidzās, nekā vairs nav, nekādas filmēšanas. Braukā tik pie manikīra, frizieres un uzacis taisīt.?
CallMeAnnika @ 18.08.2025 18:58Es tevi lūdzu, pieraksti, par kuru klaunu tu runā. :D :D
Tā saucas viņas brīvība ar Joyou. :D Dzīvot bez hobijiem, dīkt sadarbības ceļojumiem un ikdienas lietām, būt parādniecei un mēneša beigās lūgties pasūtījumus.lieniite2015 @ 18.08.2025 19:02Egita tik garlaicīga palikusi. Māmiņu klubs beidzās, nekā vairs nav, nekādas filmēšanas. Braukā tik pie manikīra, frizieres un uzacis taisīt.?
gan jau izdomās nākamo šovu🤣 lai gan kurš viņu kur aicinātu?🤭lieniite2015 @ 18.08.2025 19:02Egita tik garlaicīga palikusi. Māmiņu klubs beidzās, nekā vairs nav, nekādas filmēšanas. Braukā tik pie manikīra, frizieres un uzacis taisīt.?
lieniite2015 @ 18.08.2025 19:02Egita tik garlaicīga palikusi. Māmiņu klubs beidzās, nekā vairs nav, nekādas filmēšanas. Braukā tik pie manikīra, frizieres un uzacis taisīt.?
Vārdotāja @ 19.08.2025 01:04Kača tik stulbi ņirdzīga amerikas storijos? labi, ka blondi mati, jo savādāk būtu dīvaini
Man būs nepopulārs viedoklis, bet man patika, kā viņa izskatījās ar lakatu. Priekš saviem gadiem izskatās ļoti labi (vismaz caur soc.tīkliem), un viņas uzvedība ļāva iznest koptēlu. Lai jau savā ceļojumā dara ko grib, tikai ēd, un tad pēc tam varēs tievēt ar Joyou "brīnumlīdzekļiem". :DSonic @ 19.08.2025 09:33Kača Amerikas storijos un reel izskatās briesmīgi. Viņas uzvedība liek domāt, ka viņai ir kaut kāda iekšējā panika par to, ka noveco, tādēļ mēģina uzvesties un ģērbties kā mazs skuķis. Tas lakats ap galvu ir briesmīgs. Un tas jojo dvielis, fuj. Nu iebāzīs priekšā pakaļā to sūda jojo. Tajā okeāna reel vispār izskatās sadzērusies. Nav komplimentējoši pat ne mazlietiņ. Pēc šī visa gribas viņai atsekot.
+ nevar saprast, ko viņi vispār tai Amerikā dara.. aizbrauca paēst un shoppingot vai arī kaut ko jēdzīgāku?
Cringe
Kas tur ar to otro mēģinājumu laulības reģistrācijai? :D Varam minēt, kāpēc "nesanāks" arī otrreiz apprecēties. :DSonic @ 19.08.2025 13:40Maška ielikusi reel speciāli priekš forumiņa ar bučiņām uz lūpām. Tik fake
tik ļoti mīl, ka nav problēmu ņemties ar citiem. 🤣 par meitām piekrītu. Agrāk man viņa šķita smieklīga, bet tagad jau ir too much. Viņa neprot būt eleganti smieklīga, viņa drīzāk kā no laukiem.Claire @ 20.08.2025 08:38Par Kačiņu jāsaka tā - lai kāda viņa arī būtu, var redzēt, ka ļoti mīl Pēteri (atšķirībā no dažas labas kolēģes) un rūpējas par bērniem. Viņa ir enerģiska un smieklīga. Es labāk skatos Kačas storijus, nevis garlaicīgās Egitas, vai pārlieku teatrālās svētās Marijas saturu. Lai vai kā, Kača dzīvo pilnu krūti un tas ir forši.
CallMeAnnika @ 19.08.2025 21:45Man būs nepopulārs viedoklis, bet man patika, kā viņa izskatījās ar lakatu. Priekš saviem gadiem izskatās ļoti labi (vismaz caur soc.tīkliem), un viņas uzvedība ļāva iznest koptēlu. Lai jau savā ceļojumā dara ko grib, tikai ēd, un tad pēc tam varēs tievēt ar Joyou "brīnumlīdzekļiem". :D
Katrīnei ir sava auditorija - mazās bites, kurām ir jārada ilūzija, ka viss griežas ap dārgiem restorāniem un shoppingu. Tieši tas, kas mazajām bitēm nav. Nerādīs, kā mājās gatavo ēst ikdienā vai dodas ārā skriet, jo tur nav jāiegulda līdzekļi un ar to nepievilinās uz lielo piķi.
Sonic @ 19.08.2025 09:33Kača Amerikas storijos un reel izskatās briesmīgi. Viņas uzvedība liek domāt, ka viņai ir kaut kāda iekšējā panika par to, ka noveco, tādēļ mēģina uzvesties un ģērbties kā mazs skuķis. Tas lakats ap galvu ir briesmīgs. Un tas jojo dvielis, fuj. Nu iebāzīs priekšā pakaļā to sūda jojo. Tajā okeāna reel vispār izskatās sadzērusies. Nav komplimentējoši pat ne mazlietiņ. Pēc šī visa gribas viņai atsekot.
+ nevar saprast, ko viņi vispār tai Amerikā dara.. aizbrauca paēst un shoppingot vai arī kaut ko jēdzīgāku?
Cringe
ka tik tas Pēteris viņu mīlētu. Ceru, ka tas, ka laiž pa kreisi ar stjuartēm, nav taisnībaClaire @ 20.08.2025 08:38Par Kačiņu jāsaka tā - lai kāda viņa arī būtu, var redzēt, ka ļoti mīl Pēteri (atšķirībā no dažas labas kolēģes) un rūpējas par bērniem. Viņa ir enerģiska un smieklīga. Es labāk skatos Kačas storijus, nevis garlaicīgās Egitas, vai pārlieku teatrālās svētās Marijas saturu. Lai vai kā, Kača dzīvo pilnu krūti un tas ir forši.