oi paldies. Būs jānopērk pagaršot 🤭CallMeAnnika @ 08.07.2025 22:29Un šeit tai pašai Omega-3 akcija par 5,99, kamēr Joyou ir 21,90. Tās ir TIEŠI TĀS PAŠAS Omega.
https://e-elpis.lv/language/en/products/easyfishoil-plus-zivju-ellas-zelejas-konfektes-30-gab-2-2/
https://joyou.co/product/386
Tur vispār ir kaut kādas ļoti spriedzes pilnas attiecības ar ēdienu. Cik gadus sekoju tām NL dāmām, viņām ir nebeidzamie atslodzes maratoni un trīs bročiņas no rītiem. Un visi tie obligātie dreinefekti un kūdras ūdeņi, kas atrodot problēmu organismā un salabojot🤦♀️ Jēziņ! Kāds sviests! Mans bezmaksas padoms visām mūžīgām tievētājām- kaloriju deficīts. Tas strādā uz visiem. Protams, alko nav paredzēts.Monroe @ 09.07.2025 10:38Mani pārsteidz Marijas monologs, ka ir rīts, negribās ēst, bet ir jāēd, un nav kokteiļa, tāpēc jāiet meklēt ko ēst.
Cik man zināms, nav jāēd, ja negribās ēst. Pati teica, ka bija vēlas vakariņas un tāpēc negribās. Organisms nav stulbs, jāēd ir tad, kad gribās ēst, jopcik, nevis jāēd, jo brokastu stunda ir klāt ?
Brīnums, kā nav čīkstējusi vēl par matraci. Tā arī to nedabūja, bet mugura ļoti sāpēja, tik ļoti vajadzēja. :D Iedomātās muguras sāpes beidzās, vai tomēr saprata, ka neviens nedos sadarbību?amnēzija @ 09.07.2025 17:34Kopš ir sadarbība ar AboutYou, Egita nav vairs čīkstējusi, ka nav ko vilkt mugurā ?
CallMeAnnika @ 09.07.2025 18:36Brīnums, kā nav čīkstējusi vēl par matraci. Tā arī to nedabūja, bet mugura ļoti sāpēja, tik ļoti vajadzēja. :D Iedomātās muguras sāpes beidzās, vai tomēr saprata, ka neviens nedos sadarbību?
Starp citu, neviena no līderēm neparādīja savus algas čekus, pat ar ceturkšņa prēmiju. :D Ir ļoti slikti.
Kāpēc jāiet pie fizioterapĒta, ja zin, ka vainīgs ir matracis? :Damnēzija @ 09.07.2025 18:53
Par muguras sāpēm vēl šad tad sūdzas, kad stāsta, ka dosies pie "fizioterapēta".
Hermiine89 @ 09.07.2025 15:35Tur vispār ir kaut kādas ļoti spriedzes pilnas attiecības ar ēdienu. Cik gadus sekoju tām NL dāmām, viņām ir nebeidzamie atslodzes maratoni un trīs bročiņas no rītiem. Un visi tie obligātie dreinefekti un kūdras ūdeņi, kas atrodot problēmu organismā un salabojot?♀️ Jēziņ! Kāds sviests! Mans bezmaksas padoms visām mūžīgām tievētājām- kaloriju deficīts. Tas strādā uz visiem. Protams, alko nav paredzēts.
CallMeAnnika @ 09.07.2025 19:14Kāpēc jāiet pie fizioterapĒta, ja zin, ka vainīgs ir matracis? :D
Šķiet, ka tā bija MK sadarbība. Tagad MK beidzies, sadarbības no turienes vairs nebūs (vai nebūs tik daudz), alga pat ar prēmiju tik švaka, ka kauns izlikt publiski un pievilināt aitas ar algas čekiem. Ko nu?
CallMeAnnika @ 09.07.2025 18:36Brīnums, kā nav čīkstējusi vēl par matraci. Tā arī to nedabūja, bet mugura ļoti sāpēja, tik ļoti vajadzēja. :D Iedomātās muguras sāpes beidzās, vai tomēr saprata, ka neviens nedos sadarbību?
Starp citu, neviena no līderēm neparādīja savus algas čekus, pat ar ceturkšņa prēmiju. :D Ir ļoti slikti.
amnēzija @ 09.07.2025 17:34Kopš ir sadarbība ar AboutYou, Egita nav vairs čīkstējusi, ka nav ko vilkt mugurā ?
Mashka Kakashka @ 09.07.2025 19:43
Viņām ir slimas attiecības ar to sūdpulveri. Izdzer savu kokteili, pēc tam seko otrās un trešās brokastis, nu loģiski, jo tajā kokteilī ir dekstroze, kas ātri uzsit cukuru un pēc tam tik pat ātri atkal gribas ēst. Es no rīta apēdu vienas pilnvērtīgas brokastis, kur ir ola, biezpiens un dārzeņi un man negribas ēst līdz 12-13. A tās muļķes papildus ikdienas ēdienam vēl tērē lielu naudu uz tiem nevajadzīgiem pulveriem.
Viņām NAV nekādas saprašas par uzturu, absolūtā nulle. Vasiļevska storijos stāsta, ka ar ikdienas pārtiku nevar uzņemt visus vitamīnus un nemaz nezina ar ko ikdienā var uzņemt kolagēnu, kaut ko tur vīpsnā par auksto gaļu. ? Un tik dzer visus vitamīnus pēc kārtas. Vasiļevska, tu tos vitamīnus vienkārši izčurā, viņi tev neuzsūcas, vēl trakāk, ka viņa pati savu naudu noskalo pa taisno podā. ? No sākuma ir jāuztaisa analīzes, tikai tad var dzert vitamīnus un ne jau tā kā to dara Vasiļevska, visu norij vienā reizē. Tur tak nekas nepaliek organismā. Ārsti, skatoties viņas storijus, noteikti rēc pilnā balsī.
Mashka Kakashka @ 09.07.2025 19:43
Viņām ir slimas attiecības ar to sūdpulveri. Izdzer savu kokteili, pēc tam seko otrās un trešās brokastis, nu loģiski, jo tajā kokteilī ir dekstroze, kas ātri uzsit cukuru un pēc tam tik pat ātri atkal gribas ēst. Es no rīta apēdu vienas pilnvērtīgas brokastis, kur ir ola, biezpiens un dārzeņi un man negribas ēst līdz 12-13. A tās muļķes papildus ikdienas ēdienam vēl tērē lielu naudu uz tiem nevajadzīgiem pulveriem.
Viņām NAV nekādas saprašas par uzturu, absolūtā nulle. Vasiļevska storijos stāsta, ka ar ikdienas pārtiku nevar uzņemt visus vitamīnus un nemaz nezina ar ko ikdienā var uzņemt kolagēnu, kaut ko tur vīpsnā par auksto gaļu. ? Un tik dzer visus vitamīnus pēc kārtas. Vasiļevska, tu tos vitamīnus vienkārši izčurā, viņi tev neuzsūcas, vēl trakāk, ka viņa pati savu naudu noskalo pa taisno podā. ? No sākuma ir jāuztaisa analīzes, tikai tad var dzert vitamīnus un ne jau tā kā to dara Vasiļevska, visu norij vienā reizē. Tur tak nekas nepaliek organismā. Ārsti, skatoties viņas storijus, noteikti rēc pilnā balsī.
viņai vairs nav ko diži darīt. Raidījumu vairs nevada, nefilmējas- tagad jāmočī.Mashka Kakashka @ 09.07.2025 19:46
Īrija Inga bija ielikusi, ja atmiņa neviļ, bija nedaudz pāri 1000 eiro, protams, pirms nodokļiem, ja vēl atrēķina to, cik daudz naudas viņas izmetusi tajos produktos, LOL. ???
Var redzēt, ka visām slikti iet, reklamējas kā trakas, it sevišķi Vasiļevska, kā aptraukusi ar tiem produktiem tur ņemas, no malas izskatās komiski.